O problema mai delicata...
Mi-e un pic jena, dar vreau sa va intreb ceva. Am un herpes la gura de vreo 2-3 zile si aseara, facand dragoste cu sotul, am facut si...oral, uitand ca am herpes-ul. "M-am trezit" imediat, dar totusi a fost, oare sotul a putut lua astfel un herpes? (adica sa fie genital?) Nu stiu daca am atins si cu herpesul, dar....
Va rog, ca subiectul sa nu se transforme in altceva (discutii pe alte teme), doresc sa primesc raspunsuri, ca sa ne linistim, acum stam sa ne intrebam daca a luat ceva. Multumesc
Raspunsuri
lavi02 spune:
Din cate stiu eu (dar s-ar putea sa nu stiu bine, ca nu sunt
), herpesul de la gura e virus de tip I iar cel genital e virus de tip II si se transmite sexual sau prin transfer de sange.
Deci probabil ca i-ai transmis virusul tip I si ii va aparea leziune tot la gura. (daca nu avea virusul deja)
maraki spune:
Zina am o prietena care face herpes foarte des la gura, nu cred ca s-a abtinut sa faca sex oral cu sotul ei in atatia ani, stiu ca nu mi-a spus ca a avut vreo problema de la asta.Ce are una cu alta ?
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Zina spune:
Monica, am citit pe google ca nu e bine sa faci sex oral daca ai herpes la gura, de asta am intrebat, m-am gandit ca se ia si la organul genital. De asta mi-e mie teama acum.
maraki spune:
Zina cred ca nu e bine pt. cel care are herpes, se simte o oarecare jena banuiesc, fetele care au trecut prin asta: sa aibe curajul sa scrie sa stim si noi in final daca sant sau nu urmari![]()
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Kittycat spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Din cate stiu eu (dar s-ar putea sa nu stiu bine, ca nu sunt), herpesul de la gura e virus de tip I iar cel genital e virus de tip II si se transmite sexual sau prin transfer de sange.
Deci probabil ca i-ai transmis virusul tip I si ii va aparea leziune tot la gura. (daca nu avea virusul deja)
N-oi fi tu
, dar stii ff bine; ai dreptate, cel mult va face herpes labial, nu insa si genital.Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)
Zina spune:
Da,are dreptate Monica, haideti fetelor, cele care stiti, cum e? Se ia la organul genital sau nu?
Zina
lavi02 spune:
Kittycat

Pai atunci hai sa mai conving fata: daca sunt 2 virusi diferiti si tu ai virusul de tip I iar sotul nu stim de care are, probabil de nici unul sau tot de tip I, ca l-oi mai fi atins tu cand aveai leziunea, inseamna ca nu are de unde sa apara la vreunul din voi 2 virusul de tip II. Numai daca sunteti infideli sau daca faceti transfuzie sau alta contaminare cu sange infectat.
Sanatate!
Lavi02
37+