Copilasi martie-aprilie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, m-ai facut sa rad cu veverita lui Lucas! :) Incerc sa-mi imaginez mutrisoara lui in timp ce-ti spunea de veverita!:)) Vezi ce repede invata copiii nostri smecheriile?:) Asta imi aduce aminte de o cunostinta de-a mamei care avea un baiat. Si cand avea baiatul vreo 5 ani (cred, nu stiu sigur), a mers la joaca si a calcat prin balti; afara tocmai ce plouase. Cand s-a intors acasa l-a intrebat mama lui de ce a sarit in balta. Iar el, foarte serios raspunde: "nu eu am sarit in balta, ci ea a sarit pe mine!:)"

Apropo de acele carioci "washable", am inteles ca se sterg cu atat mai usor cu cat speli locul colorat mai repede. Lara s-a pictat pe haine la niste prieteni dar imediat cum am ajuns acasa am bagat hainele in apa. S-au sters frumos toate culorile. Pe ziduri nu stiu cum e cu ele ca nici eu nu prea am curaj sa i le dau pe mana. Mai cere ea cateodata sa "chie" si atunci ii dau creioanele insotite intotdeauna de hartie (sau cartile de colorat) si stau cu ochii pe ea... :)) Pana acum nu 'si-a aratat' vreun talent deosebit, mazgaleste ceva acolo si le lasa...:))
Norocul meu e ca stau acasa cu Lara si am timp sa ma ocup de ea. Si mai e un lucru, se vede imediat daca o intereseaza un lucru sau nu. Cu literele asa a fost. Stam si cate o jumatate de ora sa ne jucam cu ele. Cu desenatul degeaba am incercat, nu o intereseaza si pace.
Alta chestie interesanta e sa lipeasca stickers peste tot. :) Asa ca, acum i-am cumparat carti in care trebuie sa lipeasca tot felul de imagini. Inca lucrez "din greu" :) s-o invat sa le lipeasca pe fiecare la locul lor, potrivit conturului, sau povestii, sau paginii respective etc...dar abia am inceput. Deocamdata e foarte amuzant sa le dezlipeasca de pe foaie si sa si le puna pe piept sau pe picioare. :))

Andreea, apropo de televizor, Lara habar n-are ce-i ala. O perioada n-am avut deloc cablu si nici ca i-am dus lipsa. Acum de cand ne-am mutat mai dau drumul la televizor seara. Lara n-are nici-o treaba. Se uita cateva clipe si apoi isi continua joaca. Stii ce i-a captat atentia cel mai mult? Sportul! Sotul meu mai adoarme cateodata in fotoliu uitandu-se la fotbal american sau la baseball. Ei, Lara se uita si ea la fotbal! Auzi tu!:))

Micky, acum ma duc sa vad pozele fetelor tale.

Laura, Daria pare in elementul ei la birou! Sa-ti traiasca micul director!:)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Micky, am vazut papusile tale! Sa-ti traiasca! Daria e tare dulce, cum doarme ea asa. Si se vede ca Malina e nazdravana casei. :)

Gata! V-am umplut capul azi cu ce face (sau nu face) Lara si v-am plictisit destul pentru un an intreg. Acum am fugit si nu stiu daca o sa mai am vreme sa intru pe forum pana ne intoarcem din calatorie. V-am pupat!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Daniela, noi le punem DVD-urile alea "Baby Einstein" - le plac f. mult. Sunt f. bune pt. varsta lor si le punem cam 2 pe zi (fiecare e cam de 25-30 min). Le-ar place lor mai mult, dar nu vreau sa-i las mai mult. Si uneori dimineata, pana ii schimb si ii imbrac asculta mai mult in "background" Sesame Street, ca de uitat nu se prea uita - ei il iubesc pe Elmo si la medic le da cate un sticker cu Elmo cand iesim si asa se bucura.
E buna ideea cu stickers - noi am avut niste stickers in ceva revista si tare le place si lor sa le tot lipeasca, dar pe fata noastra si pe a lor Dar o sa le iau si eu niste carti speciale cu stickers. Cred ca sunt cam mici pt. asta, dar cine stie... si daca nu le nimeresc si nu inteleg care e treaba cu ele, macar sa-i tina ocupati 15 min si tot e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna Dimineata ! Iubitelor dar ce mult ati vorbit ! Cafeaua azi am baut-o acasa, acasa sunt , mi-am luat o zi de concediu . Deja am devalizat casa, cred ca eu sunt de vina, ne-am jucat pe rand cu toate jucariile....
Daria nu mai are rabdare..V-am citit, n-am reusit din pacate sa vad pozele, dar revin cand adoarme ea.
Va pup !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Ela76:nu fi asa modesta.Pupici pentru mail.

Am bagat si eu 3 poze la albumul de 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Simo, ce smecheri ai tu acolo! auzi, veveritza a facut prostia!

Ela, cristina e mare si pare inalta.

Micky, ce cunoscuta mi-e acum mutritza Malinei...parca o si aud cum facea ea spectacol in restaurant!

Ruprich, trimite-mi si mie instructiunile de la ela, sa pun si io ceva poze.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Si hai s ma actualizez si eu: Ioana are 8 dinti si trei masele, iar eu sint nascuta pe 3 decembrie `77.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Iata ca reusesc si eu sa intru pe site.....Copila a fost asa de fericita ca sunt acasa ca s-a tinut dupa mine toata ziua , dar tot am reusit sa punem niste hrean cu sfecla pentru iarna ( ce-am mai plans .....si l-am facut la robot !) am calcat un maldar ce ajunsese pana in tavan , am facut o ciorbita si am dat si cu aspiratorul. N-am mai fost asa de harnica de pe vremea cand eram la mama fata ! Fiica mea m-a inspirat ! Acum s-a plictisit de jucat singurica si ma vrea langa ea ! va pup !Sper sa vad si eu pozele maine !

Wek end placut Iubitelor!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Claudelu -
Gabi - ai reusit? Sa-ti trimit eu informatiile?

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Noi azi am indraznit sa ne scoatem nasurile afara chiar daca ne-am intors cu ele rosii,dar nu ne-a parut rau,ne-am plimbat,ne-am jucat,Vlad a spus "pa" la toata lumea pe strada.Iar la intoarcere mami i-a pregatit un Tedi natural din suc de portocala,morcov si sfecla rosie,foarte apreciat de Vlad dupa cum l-a baut.Maine ne ducem in vizita la buni care ne pregateste numai bunatati in we.
Cu pozele mai intarzii ptr. ca avem cateva probleme tehnice,sper ca in cateva zile sa le rezolvam.

Mergi la inceput