Copilasi de iulie-august 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

simona - pupici pe cucui. cu soacrele... e deja poveste veche. in afara de una (a danei/ema) sunt toate o apa si-un pamant.
andreea - da, foarte serioasa la biserica.
carmen - da' de o nora blonda ce zici?

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si io una mi-s pe aici, va citesc dar nu prea am timp de raspuns ... am fost si afara, in parc, e o zi superba in bucuresti !
Ieri am disparut brusc din motive de sucombat netu, ca m-am ofticat rau de toooot !
Pupici tuturor si am reusit sa pun si eu poze de la petrecere, nu multe, ca nu am avut timp !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, intrebare: cine mai ia anticonceptionale ??? Dupa cat timp tre` facuta o pauza, 1 an e prea mult ? Io tre` sa iau si sa nu vina bb si nici sa nu fac chisturi ... aveti idee ?

In alta ordine de idei: pupam puii bolnaviori !!! Si pe cei cu cucui

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Salutare si de la noi!

Sanatate buburuzelor bolnavioare, sa se faca repede bine.

Bubu e bine, cuminte, mananca cereale cu iaurt, crutoane (e distractie mare sa le crantane in gingii), face diverse prostii (se catara peste tot).
V-am pus si poze
Abia astept sa vina we.

Va pupam,

Roxana si Radu (21.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si al meu pui e bolnavvvvv, ii curg niste muci verzi, bea mult ceai, face un pic de febra, etc....

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andries, pupici si voua si insanatosire.

Am vazut poza cu buba , de la Raducu ... dragu` de el

Si Ema - aratati super super bine, am vazut si pozele voastre autumnale !!!

Amironeanu - ai datoria sa asari cu pozici !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut si eu toate pozele, am admirat mame care de care mai frumoase, copii si mai si, gagica lui ionut si tot asa. pupi e tot bolnavior, nici nu papa, face febra nu mare, dar cat sa o aiba, asa ca ne distram asa. adica, ma pune sa-i citesc toate cartile de xspe ori fiecare pana imi vine sa ma catar pe pereti. dar nu o fac ca-i bolnavior si-i sufletul mamei.
marcela, mai si eu am soacra buna, nu v-am zis ca din printesa si caprioara nu ma scoate. da las' ca va mai zic pe la primavara, ca o s-o avem la noi pt vreo juma de an.
si pupi papa kiwi, nu zilnic, dar cand il primeste il haleste tot.
daria, costumul de tigrisor e pt halloween care e pe 31 dar se va "tine" pe 29 aici in baza. pupi e prea mic sa mearga trick or treat, dar vom sta acasa si vom da bombonele la ceilalti copii.
azi trebui sa mergem la story time la biblioteca dar nu ne lasa boala. nu vreau sa virusez si alti copilasi. in scimb inca avem temperaturi de aproape 20 de grade si asta inclusiv saptamana viitoare. cred ca ne vom plimba.
pupici si sanatate la pitici

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Daria, si Stefi papa kiwi cand nu uit sa-i cumpar Nu cred ca unul pe zi este mult si este si foarte sanatos. Iar despre anticonceptionale, inainte de sarcina eu le-am luat 5 ani pana am renuntat la ele pentru bebe si nu am avut nici o problema.

Of, of, pupacim copilasi bolnaviori. Si Stefi parca este mai maraita si nu este in apele ei decand cu febra, vrea numai in brate la mine, nu va spun ce scandal face cand plec de acasa, azi dimineata pana si cand m-am dus la baie a stat pe picioarele mele . Iar cu echilibrul in continuare avem probleme, daca mai dureaza pana luni ma duc iar la doctorita.

De maine se pare ca iar se raceste vremea, nici nu stiu cum sa o imbrac pe Stefi.
A, ce le mai faceti bun la copii, eu ma gindeam la o placinta cu mere.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

a, si daria, si eu iau anticonceptionale de mai mult de un an, si nu mi-a zis dr sa le intrerup (abia ce-am fost la controlul anual), plus ca am citit si pe prospect ca nu e necesar sa faci pauza. eu doar le-am schimbat ca de la primele era sa raman fara pic de par. hmm. da daca ei fost la medic, de ce nu ai intrebat si asta?
mey, nu va mai luati de blonde ca eu tocmai am devenit una. hehehe, ingros randul. las' ca-mi place. si care mai sunteti blonde (desi nu-mi amintesc sa fi vazut pe careva pe-aici), haideti sa le demostram contrariul.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna
ce ati patit azi? asa putin, 2 pagini scrise? sper ca sunteti toate ok.
eu am fost azi la o cununie civila si ceva petreceri,a sa ca am chiulit, ca am muncit destul zilele astea!
am pus si ceva poze noi pe care ma invitam sa le vizionati: http://community.webshots.com/album/475176773xcaqkz
in rest, la noi totul ok.
sper sa va insanatositi toti rapid!
pupici multi de la noi!

Mergi la inceput