Cine mai este din Zalau sau Salaj ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu te stiu din vedere...dar nu stiu de unde sa te iau...ai facut cumva sc. gen. la nr.7? Am avut o prietena, vecina de bloc de o varsta cu tine, poate ati fost colege...Kati o chema...
Pe unde ai stat in D-va?

sa-ti traiasca minunea mica! e tare scumpica!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Sa o iau pe rand...la sc.gen. 7 nu am fost, de acolo n-am de unde...a fost sora mea doar, insa e mai mica cu 7 ani ca mine. Ea era mare fotbalista, insa se juca doar cu baietii, nu cred sa o stii.
De la mate-fizca e posibil, eu am terminat in '89. Tu?
Pe langa cofetarie am trecut deseori, mergeam la magazine acolo, nu-mi amintesc de aiuriti .
S-ar putea de la handbal, m-am chinuit si eu cativa ani, dar eram prea slabanoaga si am renuntat in favoarea atletsmului. Asta se petrecea pe cand aveam 12-13 ani....wow, tare demult.

Cel mai mult inclin ca te stiu de la liceu. Erai cu 1 sau 2 ani mai mica decat mine probabil. asa e?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

A, atunci erai cu 2 ani mai mica, asa-i? pe gridean il cunosc si eu, am fost colega de munca ccc cu sotia lui. Acum lucreaza si el la aceeasi firma. Sigur de la liceu te stiu, am concurat si eu un an la sanitari...
Bibica mi-a fost si mie profesoara, da, o femeie deosebita!
na, eu nu eram vedeta, n-am prea facut nimic deosebit in liceu...abia pe urma mi-am dat in petec .

Ok, mai pove!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Salutare! Salutare!apar si eu.
Mihaela noi suntem bine multumim de intrebare.Silvia cum e?Am citit ca e racita.Sper ca sunteti bine .Sa ne scri cum a fost la serbarea de mos.Vrem si poze.Diana ce face?Cred ca recupereaza la scoala din greu.Tudor merge la scoala de la 7 la 14,40 ca sa recupereze si e frant.
Adriana sa ne scri cum a fost la vaccinul antirujeolic.Pupici la fete.
for2nity bine ai venit printre noi.Eu zic ca ne cunoatem din vedere de la sc 7,am locuit si eu 15 ani in dumbrava minunata, din oras, de la magazinul meu , de la magazinul tau, etc.Ai o printesa draguta.Sa creasca mare si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

WoooW !!!
Vad ca ne inmultim fetelor ... dar ma bucur enorm ... cu cat mai multe cu atat mai bine .
For2nity m-am uitat la poze si chiar te-am recunoscut de la magazin.
Dar e magazinul tau cumva ?
Daca da sa sti ca sunt tare incantata de hainutele care le-am cumparat de la " Magazinul Copiilor " . Si nu numai ... am mai cumparat si de la raionul de sticlute , cereale ...
Imi pare bine ca sunteti toate sanatoase .
Mihaela , la noi primul mos a fost foarte bine primit . Paula , cea mica a primit un avion care se invarte si canta si are beculete ... tot pe el a stat asa de drag i-a fost . Andreea , cea mare la fel de incantata si ea , dar deja ea este "experta" in primit de cadouri . Acum abia asteptam sa vedem cum reactioneaza Paula la Mos Craciun !!!
Bimilit ma bucur pentru voi ca nu aveti reactii dupa vaccinul antirujeolic si va doresc sa fiti la fel de sanatosi si in continuare .
Sa-mi tineti pumnii ... pe data de 13.12.2005 merg cu Paula sa facem si noi vaccinul antirujeolic . In 12 am fost cu Andreea la vaccinul antigripal si s-a comportat exemplar , adica fara urlete si plansete . Ma asteptam la mai multe " crize " din partea ei .
Mai vorbim , scuze daca nu raspund asa de repede , dar acum am musafiri , pe 20 facem 1 anisor si suntem taaaare ocupati , dar oricum cand am cel mai putin timp liber intru sa vedem ce a-ti mai scris .
la toate !!!

ANA-ANDREEA 10 MARTIE 2000
PAULA-CEZARA 20 DECEMBRIE 2004

Mergi la inceput

Adriana!!!! va tin pumnii pentru vaccin.
Mihaela cum a fost cu Mosu la voi?

Mergi la inceput

Buna dimineta Zalau!!!!!!!!!
Cum sunteti?????????????
Maine la 18 pe platou vine Carvana Coca Cola, asa ca e un motiv bun de intalnire.
Adriana sa scapati cu bine de vaccin.Pupici dulci la fete.Sa vi cu vesti.

Mergi la inceput

Adriana ati facut vaccinul?Cum e Paula????

Bianca - mama de 2 feciori si soacra cu Doua nurori!

Mergi la inceput

Ah, ce ma bucur ca ati aparut!

Bianca, mosul nicolae n-a avut foarte mare succes, fetele au primit carti, dulciuri si fructe. urmeaza Craciunul...inca ne mai gandim ce sa luam. Diana recupereaza scoala din mers, nu fac ore suplimentare, decat pana la ora 13 in 3 zile. Ea oricum sta la programul de dupamasa de la scoala, asa ca nu a simtit nici o schimbare. Ei au inceput scoala cu o saptamana inainte, se saturase invatatoarea de stat acasa, asa ca a boicotat greva.
da, Silvia e bolnavioara, tot cuu febra .

adriana, foarte curajoasa Andreea. diana a facut s ea vaccinul(sotul meu i l-a facut) si a fost un circ...
cum a fost la vaccin cu Paula?

for2nity, ce mai faci?

tuturor!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

for2nity, da' spune-ne si noua cum te cheama, ca sa-ti mai "cada" nasul . La capitolul asta ne luam de manuta, si eu sunt retrasa si categorisita la fel...si hai da un pm cu magazinul tau, cand vin la zalau iti fac o vizita de clienta .
Pofta buna la micul dejun! Cina cand o iei?

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput