Bebelusi de martie - aprilie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita imi pare rau de Alexutu, sper ca nu e grav, ma rog la Doamne Doamne sa treaca si sa fie totul bine, Cezarica ii da un pupic si ii doreste multa sanatate

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian1
http://community.webshots.com/user/cezargeorgian2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Mamacita, il pupam pe Alexut de mii de ori sa se faca bine!Iar tu fii linistita ca se va face bine, cu dragostea si grija pe care i-o purtati nu are cum sa fie altfel, e un baietel foarte norocos!

Letitia Medeea Maxima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Mamacita, sper sa nu fie nimic grav, nu ma pricep, nu stiu ce sa spun, ii doresc lui Alexutu multa sanatate, si sunt alaturi de voi

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

daca mai vreti careva Cutiutele Muzicale sa-mi ziceti! Mi-ar fi foarte usor sa va trimit acum cu forwoard, odata ce m-am muncit si am atasat deja pentru una din voi.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

vai! Ce agresiv suna mesajul anterior.Scuze,vroiam sa fiu doar convingatoare!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Daria stai linistita!Am inteles din prima...ghici eu ce fac acum?Primesc melodii pentru copii in format mp3 de la An-k...ce ne-am mai potrivit, nu?

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

da,chiar ca-i coincidenta![:)))] Va pup pe amndoua.
Poate facem schimb,in cazul in care aveti ceva ce nu am io si invers!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Daria coincidenta An-k imi trimite acum pe yahoo messenger si vedem apoi care ce avem!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Multumesc mult, Daria. Am primit cantecele. Ma bucur ca ti-au placut pozele, sunt cam multe, ce-i drept, dar nu m-am indurat sa nu le pun pe toate. Inca o data, sa fii tare, o sa treaca, din moment ce te-ai hotarat mergi inainte, ai destule prietene virtuale care te sustin.

Mamacita, imi pare foarte rau ca Alexut are probleme, sper sa nu fie prea mari. Ca si Adseana, trebuie sa recunosc ca nu prea inteleg ce are, dar ma rog la Doamne-Doamne sa-i treaca repede si definitiv.

Oanamc, este intr-adevar o dilema problema cu premergatorul. Eu nu il folosesc excesiv, si m-am decis pentru ca Rares se incapataneaza sa se propteasca in picioruse, iar daca il las in patut se plictiseste tare. Asa, in premergator, ii mai alternez activitatile si ii ofer mai mult spatiu pentru joaca. Dar nu fac exces, chiar daca el pare ca se distreaza de minune. Am o oarecare retinere.

Stiu insa ca nepotelul meu a stat foarte mult in premergator si nu are absolut nimic, doar ca a mers singurel la 1 an si avea tendita sa mearga pe varfuri. Am inteles ca asta e o tendinta normala, insa, nu stiu ce sa cred.

Nu cred ca te-am ajutat prea mult, dar, oricum, e o decizie pe care trebuie sa o iei singura. Pupici Letitiei.

Valenka, scuza-mi nestiinta, dar cum s-a manifestat neurodermatita la Alex?

Rrox, felicitari pentru Ioana sanatoasa. Asa sa ramana, sa treaca peste iarna vesela si cu bujori in obrajori (sunt si poeta, ce sa zic...).

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi...

Noi , ieri, ne-am trezit la ora 11.00 ...ptr ca noaptea la ora 1 s-a trezit domnul meu tocmai cand vorbeam in chat room cu An-k si Adseana si gata petrecerea .... duminica si ieri toata ziua nu am avut interne.../probleme tehnice ale provider-ului...al naiba net nu merge decat dupa ora 22.00..azi suparata am dat telefon si au zis ca se rezolva
Am si eu o mare problema ..nu pot sa il tin pe Benny cu ghetute sau cizmulite le arunca cat colo ...ce sireturi , ce fermoare ..nu merge nimic ..hai vara am acceptat ca am zis ca poate ca ii este cald mai ales ca el la caldura transpira de zici ca l-am scos din baie...offfff am inecrcat sa il obisnuiesc ..le-am pus si in casa si afara ....cum le vede incepe sa planga ...nici botosii nu au avut mai mult succes...am fost in Carrfoure si am trebuit sa declaram ghetutele la intrare ptr ca daca le scotea din picioare le mai plateam odata ...bineinteles ca dupa 5 min au ajuns in rucsacul meu .....
La Sebi nu am avut probleme din astea si tot asa am facut inainte sa le poarte am inceput sa il obisnuiesc cu ele ..intai le tastam( gustativ) ...apoi in picioare asa de obisnuita ..etc etc etc

Mamacita ...in primul rand cu intarziere La multi ani ptr Alexutu! sa se faca mare si sanatos ,sa va bucure viata cu implinirile ,reusitele lui dar si cu nazbatiile si poznele lui...Imi pare f f rau sa aud asa vesti proaste despre Alexutu ..putem sa ajutam cu ceva ? Orice ?????

LA multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele doua zile si cei de azi !!!sa se faca mari ,sanatosi si sa va bucure viata cu realizarile si implinirile lor

Valenka scuze ca am adaugat poaza lui Alex cu intarziere, dar nu am avut internet

Marox sarut mana ptr cuvintele frumoase ...nimic nu e mai frumos ptr mine decat sa fac o supriza sau un cadou celor dragi si cum voi toate imi sunteti super dragi efortul e minim

raluk
scuze de raspunsul cu intarziere ti-am trmis pe Pm adresele de mail..mie peronal mi-au placut pozele in rochita rosie si cu inimioara rosie langa ea ,,,superba!!!

danna_J va pupacim dulce si abia astept sa ne vedem ..era un cantec de la Voltaj...
NumarZilele numar noptile..
cat mai avem de stat ..
pana mergem in Aalst
sa mergem sa ne distram
Si pe dulcea Sara s-o serbam

Daria
....Noi suntem langa tine si de orice ai nevoie iti suntem alaturi.Fi tare si gandeste-te in momentele acelea la ce famile frumoasa ai ..Te pupam dulce si speram sa treci cu bine peste aceasta incercare a vietii..daca ai nevoie vreodat de ceva nu exita sa ma contactezi ..valabil ptr toate fetele!
ellinia poate Stefan va fi muzician ...Sebi de cand era in burtica era mort dupa muzica ..pana la 4 ani nu am stiut ce e un desen animat sau altceva numai muzica...stia toate melodiile la moda dupa primele acorduri muzicale ,ba chiar mi-a spus la 3 ani ca el vrea sa cante la pian ..acum e cl a 2 a la Liceul George Enescu- sectia pian..Asa ca TOT INAINTE cine stie ce talent ai !

Andira ...cu intarziere iti spunem si noi
LA MULTI ANI!!!!!

fie ca acest nou trandafir pe care il prinzi in cununa vietii sa iti aduca multa , multa sanatate ..ca-i mai buna decat toate ...viata lunga ,numai impliniri !Sarcina usoara ! Pupici la pitici si la burtici

Nino ...multa sanatate si curaj ...

Adseana sper ca totul a fost bine la vaccin si ca printesa a avut o noapte linistita !!!

oanamc
si eu la fel ca tine "ma plageam" de Benny pe la 4 luni si tare as fi vrut sa il tin in premargator(mai ales ca acum la aproape 8 luni are 10kg si ... daca nu 11kg ..la 6 luni avea 9Kg) ...nu am facut-o in schimb am facut tot posibilul sa ii creez cat mai mult spatiu de miscare prin casa si acum este "inspector Columbo" dupa cum il alinta unchiuletul lui preferat ...toata casa (parteru) e al lui ...se murdareste nu-i nimic ..el sa fie fericit si ca sa ma laud apropos de asta azi a stat ptr prima data fara sa se tina sau sa il tin 1 min pe picioarele lui...asa ca un baiat mare

Zuzu ce face bubu ? Ne este dor de voi!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput