Nazdravani de august - septembrie 2003 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

La multi ani pentru mamicile, taticii si prichindeii sarbatoriti astazi, le dorim multa sanatate si sa fie fericiti!

Noi avem oaresce probleme, fi-mea nu vrea sa ia antibioticu' sub nici o forma, in schimb face febra in continuare (din fericire nu foarte mare) din care cauza e foarte miaunita si scartaita. Si evident ca ce-si doreste cel mai tare e s-o calareasca si s-o pupe pe sor-sa.

zgatiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani si sa traiti cu numele!!!

pentru toti Mihailii si Gavrilii pe care ii sarbatoriti azi.

UN special pentru dolofanii Mihaitza si Gabitza ai lui Flori!!
Un gand bun pentru mihaela_s, Mih!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
Noi ne-am mutat de la bloc la casa si sunt destul de deconcentrata pe chestia asta. O sapatamina a durat sa inceteze motatele mele cu vrutul "acasa". Mai repede s-a adaptat pisica. Acum avem si ciine in curte, dar totusi se pare ca fetele se distrau mai bine la bloc unde aveau prieteni, decit aici. Le-am mai adus copii de vreo 2 ori, dar nu pot sa ma ocup doar de "viata lor sociala". Inca mai am de luat o gramada de chestii prin casa (apropo', nu stiti unde gasesc niste covoare mai deosebite, dar la pret rezonabil de 3 x 4 in Bucuresti, ca la Galati nu reusesc sa gasesc decit cel mult 2 x 3?).
In rest munca si iar munca...
Fetele sunt cam racite si biziite, fara febra, le-am facut si vaccinul antigripal. Vorbesc incontinuu si chiar au stat la coafeza mea sa le tunda bretonul, ceea ce nu ma asteptam. Cu olita, nici gind sa facem progrese. Le-am luat si colac special de WC, fara rezultat.
In plus dorm cu amindoua in pat si se pare ca asa va ramine...
De cind a fost Crina bolnava am luat-o la mine si nu s-a mai dezlipit, iar Craita a inceput sa sara din pat si cu mutatul m-am gindit ca e mai sigur sa o iau la mine, sa nu se sperie noaptea ca e intr-un loc nou... Plus ca aveam un sentiment de vinovatie fata de ea. Credeti ca mai am vreo sansa sa le dezvat? Ma gindeam ca daca le schimb patuturile cu unele mai mari si frumoase ar merge, dar mi-e ca dau banii si ele tot pe mine ma calaresc noaptea, ca tare mai sunt zbuciumate. Sa ma vedeti cum una e cu picioarele pe capul meu, cealalta cu capul pe burta mea, si asa mai departe... Le mai da si pipiul afara din pampers de atita zbucium si de faptul ca beau la apa inainte de culcare de or sa faca broaste in burta, asa ca ma mai trezesc si uda...
Va pup pe toate.

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Va multumesc frumos fetelor pentru urari!
Urez si eu LA MULTI ANI si multa sanatate tuturor sarbatoritilor de astazi mari si mici!

Felicitari Irinuca! Sarcina usoara!
Mai ce fete curajoase!

Eu ma mut cu serviciul de joi! Sper ca o sa fie bine....
Am niste emotiii!!!!!!!!
Mama, mama!!!!!
Oricum o sa fie mai bine ca aici luam salariul cu intarziere de 2-3 luni.
Acum trebuie sa mi-l dea pe doua luni. Si seful meu a avut tupeul sa ma intrebe daca m-am razgandit! Tupeu nu alta!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Sal'tare fetili! Mi se pare o vesnicie de cand n-am mai intrat pe forum. Incerc sa citesc din urma, da cu urechile ciulite sa nu se scoale nazdravanii.
Noi suntem bine, niste fomisti mari de tot, cumintei, da ne trezim tot la 3h, inclusiv noaptea. Dupa prima luna Gabita avea 4,4 kg (deci a luat 1,3kg) si Mihaita 3,9kg. Gabita e un ranjit si cumintel, taman invers de cum ziceam eu si Mihaita e un morocanos si-un alintat.

Eu mi-s tare varza de oboseala, acum si racita si cu nervii pe bigudiuri. O am si pe Alex care e mai rau decat un baietoi, rasfatata si alintata. Cred ca si Liliana ca bunicii ne strica copiii.
Apropos, multam tare mult de urari si le dorim si noi tuturor sfintisorilor si mamicilor lor cu nume de sfinti numai bine, sanatate si iar sanatate.

Incercam sa ajungem in parc, nu promitem ora ca la noi e cu cantec cu iesitul afara.
Apropos, sa va zic programul nostru:
la 6 dim papam, imi ia cate 1h, chiar o ora jumate pana papam
, la 9-9,30 (daca dorm)se scoala si iar papam si dormim pana la 12-12,30 cand papam iar si iesim afara. Afara reusim sa iesim pe la 14. La 16 ne intoarcem rupti de foame, papam si daca avem chef dormim pana la baita si tot asa. Ieri mi-au urlat 2h, eram singura si-mi venea sa ma urc pe pereti.
La alimentati suntem tot cu mixt, fac eforturi sa nu renunt la piept desi e tare greu.

Da sa va zic cateva din repertoriul lui Alex:
bebe, da-te jos din patul meu, e mamaia mea si plici cate o palma peste cap
bebeita (veverita) papa obita (ciorbita) si doame u tata ei (pacaleli ca sa manance si sa doarma)
Nu-l zice pe r, v, f in rest intelegem cam tot ce zice.
Acum parca nu mai e asa geloasa ca la inceput. Am prins-o intr-o zi peste ei (ei erau in pat) cu un maimutoi in mana se pregatea sa dea in ei. Ce sa va zic, pedepse cu inchisul in alta camera, luat jucarii, babau au efect si nu prea. Eu cedez nervos si-i mai ard cate una. Dupa 5min o ia de la capat.

Mioara, citeam mesajul tau cu mutatul fetelor si ma gandeam la Alex. Prima saptamana, de la schimbare si stres probabil scapa pipi pe ea,acum vad ca si-a revenit.

Fetelor, cand imi zicea cineva ca va fi f greu cu gemeni ma uitam putin ironic. Acum le dau dreptate, am momente cand ma simt coplesita, imi vine sa plang si ma gandesc ca am avut ajutoare pana acum. Peste vreo 2 sapt raman singura, mi-e groaza.

Poze cu baietii n-am mai facut, poate ne pozam sambata

hai ca va las si va pup, nu stiu cand mai apuc sa postez
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003), gemenii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

he he, vad ca sunt amatori de intalnire in IOR... la casute, sambata dimineata, in jur de 11??? daca e timp frumos, bine-nteles.
daca cumva ma apuca nascutul ma impusc de ciuda!! ca vreau si eu sa vad bebelusii de anul asta!!!da' nu cred, joi abia am 37 saptamani... nu nasc asa repede. tot apuc ziua de sambata.
ma uit la burtica, e jooooos, si ma tot minunez cum de fi-mea nu loveste, dar se impinge, si nici nu sughita ca andrei juma de zi! de fapt, cred ca o singura data a sughitat.
mai ca nu mai am rabdare... sa scap si de burtica si sa pun si eu pe un omulet toate costumasele astea roz...
m-am tzacanit, dar toate rochitele pe care le am, chair daca sunt pt un an, le-am pus frumos pe umerase in sifonier. mi-e asa drag de ele, ca stau cu usile deschise sa le vad!!! inca n-am achizitionat agrafe de par si fluturasi, da' zau ca nu mai am mult...
am mai facut ceva retusuri la bagajul de spital, adica am finalizat pe cel de iesit din spital. in cel de dus lipsesc doar cateva detalii... sper sa nu le uit.
chiar imi faceam acum socoteala daca mi se rup iar membranele in mod subit... cu taxiul pana la spital... vreo 40 de min (stiu din ianuarie...), pana fac un dus, pana ma frezeaza tati, pana apare "baby-sitterul"(frate-miu), io zic ca se mai duc vreo 2 ore de travaliu... da' de data asta, daca n-am contractii nu ma duc la nici un spital. iar sa stau acolo pana incepe pe bune!? mai bine ajung direct la final. uite ca a dat curajul peste mine.
am lasat acasa un listoi de indicatii, printre care si de trimis mail la un lung sir de adrese... din care nu lipsesc ale voastre, normal. daca o fi sa se intample, va tin la curent.
hai ca-mi duc neuronul la culcare... ca azi a obosit sarmanul...

Cristina 36+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor multumesc mult pentru urari!

La fel le doresc si eu puiutilor mici sarbatoriti azi! Precum si tizei mele MIH si celor care aveti tatici, parinti,frati si surori...alte rude!

eu sunt cam ocupata zilele astea, pregatiri pentru sambata, cand tinem ziua Dianei...ghinioane peste ghinioane cu rezervarile intr-un loc potrivit pentru organizarea petrecerii pentru copii(deh, locuri cat nu-mi trebuie degetele de la o mana sa le numar ) si cu toate ca anul trecut am zis ca nu mai fac acasa petrecerae, tot asa va trebui...si iar .
Na, sper insa ca ne vom descurca, ei sa se simta bine la urma urmei...ma gandesc ca poate anul ce-a trecut i-a mai "copt" putin pe baietii care anul trecut au facut taraboi!

Va pup! O saptamana placuta in continuare!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Intru si eu sa urez cu putina intarziere (sorry!!!) LA MULTI ANI tuturor ce si-au serbat ieri ziua onomastica! Sa fiti sanatosi si bucurosi!

Raduc are de ieri muci si stranuta Parca traiesc un film prost, nu imi venea sa cred cand m-au sunat ieri din parc, sa-mi zica ca transpira mult si stranuta. Asa ca sta in casa, febra nu a facut si sper sa-i treaca numai cu panadoale si nurofene. In plus, i-am dat seara la culcare niste lamaie cu albastru de metilen, pt dezinfectare, intotdeauna a functionat bine si la mine si la el. Sper sa se limiteze la nas si sa nu coboare.
Daca ne simtim bine, poate venim si noi sambata, ca acolo la casutze e locul preferat din toate parcurile. Singura chestie ar fi ca Raduc tipa de bucurie cand vede multi copii jucandu-se si mi-e teama sa nu-i revina raceala (care cred ca tot chiuiturilor prin parc se datoreaza ).

Pupici pe nasucuri de bebici!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor Mihai si Gavril, sa fiti sanatosi si fericiti !

Cristina - te rugasem sa faci un calcul cu cat ar mai trebui sa punem pt. site ca sa ii putem da drumul. Banuiesc ca ai uitat ca ai atatea pe cap acum ! Hai ca esti chiar pe ultima suta de metri !
danat - imi pare rau de Raduc, cred ca e vremea asta schimbatoare de vina, si sasha mi-a facut duminica un pic de febra cu tuse si abia azi l-am dus la gradi.

Mey, mi s-a cam facut pofta de bb2 cu atatea mamici curajoase in jur !!!
Asa ca de ieri am trecut la masuri drastice : deocamdata doar la cura de slabire, restul inca cu grija ca acum chiar nu as vrea vreun "accident". Poate pe la inceputul anului .... cine stie ....

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Danat, of măi !, sanatate lui Raduc.

Flori, la tine curaj, zau asa .
Esti fenomenala ca mai reusesti sa intri si pe forum.
De gelozia Oanei mi-e si mie cel mai teama. Cand aud cum reactioneaza Alex ma trec fiori reci.

Mihaela, era cel mai fain daca reuseai sa faci petrecerea Dianei in alta parte.
Imi pare rau ca n-ai reusit.
Era asa de bine pentru tine. Acum imi imaginez ce-o fi pe biata de mami.

Mih, bafta multa la noul job.

Sasha, vrei galerie ?
Eu incep !

Cristina, hai ca mai rezisti tu pana saptamana viitoare.
Si mie mi se pare ca Roxana e mai cumintica decat Oana.
Asa o fi cu bebe2 ?

Daniela (26+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput