Ciclul in timpul stimularii

Ciclul in timpul stimularii | Autor: dariana

Link direct la acest mesaj

Fetelor, sunteti dragute sa-mi ziceti daca stimularea ovariana determina si modificari ale caracteristicilor ciclului?

Eu in ultimul timp am un ciclu foarte ciudat, putin si maroniu la culoare, in general o singura zi e mai normal, restul de pana pe la 6 nici n-ai zice ca e ciclu, ci o sangerare mica. Si acum, in ziua a patra, a doua de stimulare vad ca e foarte normal dpdv cantitate, culoare si ma intreb oare o fi de la clostilbegyt sau e acea singura zi cand am si eu ciclul mai normal?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mai face cineva stimulare in perioada asta sau sunt singura pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Si la mine rushii au luat-o razna si au o culoare maronie , f putin rosiatica si nu dureaza mai mult de 1 zi de cand am luat anti , dar acum ca am oprit-o sper ca totul sa se schimbe-n bine ! Eu am si un chist f mare , se poate sa fie si din cauza asta , nu stiu ce-ar putea fi altfel ! Dar tu esti sanatoasa ? N-ai probleme de genul asta ? Ma refer chist , fibrom s.a.m.d.? Toate cele bune !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

aileene, eu nu am chisturi sau fibroame si de fapt ceea ce ma mira pe mine este ca astazi ciclul a fost foarte normal, adica rosu la culoare si o cantitate mai mare decat de obicei. Si asta vroiam sa stiu de fapt, daca aceasta stimulare a ovulatiei regleaza si ciclul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Dariana , am inteles ca nu ai probleme de genul chist sau fibrom , cu atat mai bine ! Iar cu ciclul care pare sa fie f scurt , totusi el exista pe semne !!! Eu spun ca e bine ! Iar stimularile ovariene au si ele partea lor mai putin buna , dat fiind faptul ca ele pot regla sau deregla un ciclu normal ! Dar tu nu ai mai avut probleme de genul asta ? De cand ai inceput stimularile acestea ? Toate cele bune si scuze daca am intarziat cu raspunsul !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Mergi la inceput

Nici cu ciclul nu ai inteles, nu este nici pe departe scurt, din contra, este lung dar redus cantitativ. Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca este maroniu la culoare si cantitatea de sange este mica.
Numai o zi este normal, in rest ( inca alte 6 zile) e putin.
problemele astea le am de vreo 2-3 ani, dar stimularea abia am inceput-o.

pupici

Mergi la inceput