Foloseste cineva diafragma?

Foloseste cineva diafragma? | Autor: anka-maria

Link direct la acest mesaj

Pilulele anticonceptionale mi-au facut probleme cu carul, sterilet cica nu-i recomandat ca n-am nascut inca, spermicidele nu sunt sigure, mi-a ramas doar prezervativul. Dar diafragma foloseste cineva? As vrea sa stiu la ce sa ma astept si daca este o optiune buna.

just me

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cam aceleasi probleme le am si eu. deocamdata prezervativul, dar is deschisa si la alte propuneri...
in concluzie, nu am raspuns... astept si eu sa vad ce zic altii...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cica nici prezervativul nu e 100%, iar diafragma e si mai putin (ai vazut "Uite cine vorbeste" ?).
Stiti care e cel mai bun anticonceptional ? Aspirina, cind il stringi tare intre genunchi
Lasind gluma la o parte si eu sint curioasa ce raspund fetele.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Anka dar de ce nu folosesti patch-ul mai ales pe perioada iernii cand nu te duci la plaja, la piscina?de diafragma nu am auzit pe nimeni dar asteptam idei.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Patch-ul functioneaza la fel ca si pilula doar ca difuzeaza hormonii prin piele. Io n-am probleme cu metoda de administrare ci cu hormonii in cauza.
Ieri am aflat ca e foarte greu sa gasesti un medic care sa prescrie diafragma. Astia or avea toti actiuni la fabricile de pilule.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

e mine ma intereseaza la MAXIM acest subiect. caut de multi ani (vreo 4) o solutie de genul asta in RO, dar nu am prea gasit... am auzit si eu, ca ddv al sigurantei e mai jos decat prezervativul, dar asta din cauza ca se pot aplica gresit, si acolo se pierde o marja mare...
dar cu prezervativ nu e asa bine ca fara :) si daca nu luam pilule,... ce ne facem?? daca cineva stie ceva, sunt FF interesata.
eu stiam ca astea se procura pe baza de reteta de la un medic, fiindca trebuie sa te masoare si asa se prescrie...
+ ce nu mi-a placut la ideea de diafragma a fost ca trebuie sa o lasi inauntru cateva ore dupa! si asta m-a dus cu gandul la SST de la tampoane interne, ca e cam acelasi principiu, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Eu folosesc ovule Pharmatex. Cred ca s-a mai discutat pe forum despre aceste ovule. Nu stiu cat de sigure sunt, dar eu le folosesc de mult timp si pana acum nu s-a intamplat nici un "accident". Mentionez ca nu am copii si ca daca s-ar intampla "accidentul" nu ar fi deloc un "necaz".

Mergi la inceput

Cica ovulele ar fi sigure cam 60%. La asa procent e ca si cum as merge pe autostrada legata la ochi. Nu sunt pregatita sa fac fata unui accident.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Eu stiu despre diafragma ca trebuie introdusa cu mai multe ore inainte de contactul sexual si trebuie lasata cel putin 6 ore dupa ultimul contact, apoi se scoate, se spala cu apa si sapun si se usuca

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

"Clinical tests have demonstrated that Pharmatex tablets are among the most effective contraceptive methods. The rare failures are attributed to faulty utilization. One of the 1st clinical studies of Pharmatex in Canada demonstrated a potent spermicidal action due to benzalkonium chloride, ease of insertion and absence of leaking, great flexibility of use due to rapid and prolonged action, and low rate of side effects. Research on theoretical efficacy shows that sperm are unable to survive in vivo or in vitro in the presence of the active principle, benzalkonium. Benzalkonium is a powerful antiseptic which may reduce the incidence of sexually transmitted diseases while respecting the vaginal flora. In 1 study of 20 months of use of Pharmatex tablets by 357 women, 3 pregnancies occurred, giving a Pearl index of .6. "

Asta e ce am gasit pe google. Nu prea mai am ce sa adaug decat ca ori am fost foarte norocoasa pana acum, ca am mers legata la ochi pe autostrada si nu am patit nimic, ori sunt bune si astea de ceva. Una peste alta, am cautat zilele trecute la 2 farmacii si nu am gasit decat la una din ele, 2 ovule, deci nu sunt singura care foloseste.
In fine, asa cum ziceam, eu sunt pregatita sa fac fata unui accident, numai ca nu am reusit sa ma accidentez....

Mergi la inceput

"In legatura cu pilulele spermicide, dupa cum i-am spus si Dorsiliei, nu am nici o experienta cu ele si deci nu pot decat reproduce ceea ce am citit in alte parti despre ele. Motivul acestei lipse de experienta deriva din protectia deficitara pe care acestea o asigura impotriva sarcinilor nedorite."
de la Clinica Virtuala a desprecopii, parerea unui medic la intrebarea unei paciente legate de pharmatex

Acum citesc si alte marturii luate de pe net. Crede-ma ca vreau din tot sufletul sa ai dreptate, ar insemna ca mi-am rezolvat problema.

just me

Mergi la inceput