Bazar pt Alex (2)
Raspunsuri - Pagina 6
roandre spune:
In sfarsit a aparut si poza cu Leandrul
Loreema, actualizezi tu listuta? Multumesc mult!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
mamica de sept-oct spune:
Am actualizat listutza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
roandre spune:
Multumesc mult...am vazut ca ai actualizat listuta.
mina spune:
LICITEZ pentru LEANDRUL oferit de Mihaela, 11 RON.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
szivarvany spune:
Loreema, intrebare ... aceste desene sunt altele decat cele pe care mi le-ai trimis ?
Toate astea`lalte pe cate dvd-uri incap ?
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
emma27 spune:
loreema,am primit cd-ul.treb sa ma duc azi sa-l ridic.multumesc mult
Ema
Iepurasii trazniti
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60351&whichpage=3 br / " target="_blank"> Haideti sa o ajutam pe mama scorpiutza!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank"> Bazar pentru Alex
roandre spune:
Mina te-ai facut cu un pom...sa vedem cum facem sa-i dam de lucru vizigotului ca Alexia a mancat juma de pamant din ghiveciul asta...hihihi
herra spune:
quote:
Originally posted by roandre
Mina te-ai facut cu un pom...sa vedem cum facem sa-i dam de lucru vizigotului ca Alexia a mancat juma de pamant din ghiveciul asta...hihihi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
szivarvany spune:
Am primit cd-urileee !!! Sar`na !!!
Si setul de cescute, sar`naaa !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
roandre spune:
Am actualizat listuta si parca-parca incepe sa se miste treaba!
Loreema tre sa ne vedem undeva-candva pt costumas is banuti. Poate o scoatem si pe Mada sa-i dau si ei forma de inghetata.