Mamici de martie-aprilie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

p.s.: Tinutza, sa-ti traiasca odorul ca mare mai e (sau asa mi se pare mie, din ce am vazut la ecografiile alea postate de tine).

miine si eu chiulesc de la birou, ma duc sa ma vada doctorul de familie (am, sub piele, o chestie crescuta pe clavicula dreapta, e ca un tesut umflat care e lipit de clavicula inspre umarul drept, foarte dureros la atingere). abia pot sa lucrez... uof! scap de una si dau de alta..

ama_kaly, nici la mine nu se prea vede burtica, ai si tu putina rabdare

14 fix

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ama_kaly-stai linistita ca burtica cam dupa 13-14 saptamini se va cunaoste, o sa vezi tu si cand o sa creasca si o sa creasca o sa zici ca vrei sa iasa bebe mai repede, cum fac eu acuma..
Kim- vad ca esti din canada, cum ai fauct tu testul de diabet asa devreme cand se face peste tot dupa saptamina 27, inclusiv in state si aici, ai avut ceva simptome aiurea sau asa te-au pus? E cert ca av trebui sa mai faci unul mai incolo.

Sarcini usoare si bebei sanatosi la toate burticile!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

am uitat sa va spun: ieri mi-am cumparat bomboane fara zahar

14 fix

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Denisa, stai linistita, n-am facut inca testul de diabet, abia in 3 ianuarie o sa-l fac. Erau doar presupozitii idioate de ale mele ca am avut vreme astazi sa-mi imaginez te miri ce, dar mi-a trecut. Esti si tu in Montreal?
Aida draga, nu e asa, am un copil diabetic in clasa, asistenta mi-a spus sa am totdeauna un suc la indemana in caz de criza, asta il ajuta pe moment sa-si revina inainte de injectie.

KIM & p’tit bout d’chou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hallo,

buna seara la toata lumea. N-am mai dat de mult un semn de viata pentru
ca ne-am schimbat providerul de DSL (internet) si circa o luna nu am
avut internet, plus ca eu sunt asa de terminata cand vi dela servici
ca daca mai apuc sa ma iut pe forum bine, daca nu nu. In rest e totul
OK, spune doctorul meu, cu toate ca de greturi si de efecte secundare
inca nu am scapat...
va urez la toate multa sanatate si putere .

cristina

www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

De cand n-am mai avut atata timp de leneveala... ei, cu ocazia asta ies si eu din anonimat: va anunt oficial ca am pus poze (jos la semnatura si sus la pagina mea). Mai am de scanat pozicile cu bb din burtica... pupici

KIM & p’tit bout d’chou

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare tuturor,
mltumesc la toata lumea care mi-a urat noroc la echo si cele care vor sa afle info, well, tre sa mai astepte ca mine pana pe 4 nov cand ma duc la doctor, ca vedeti voi, n-a vrut sa ne zica nimic, cica technicienii nu sint calificati sa interpreteze rezultatele. Asa ca, am plecat boi si ne-am intors vaci ca sa zic asa ...
Oricum, se pare ca este in regula, ii batea inima, se misca, are stomac si vezica, toate membrele, destul lichid amniotic, cam 14cm zic eu ... si cam atat. Restul de informatii vi le voi da cind le primesc si eu pe 4 noiembrie. Asa este, am dat de o acritura de technician, dar macar a facut tot felul de investigatii si poze. Acum nu va ganditi ca am capatat eu multe, ci numai una, restul la doctor vinerea viitoare.
Foarte dezamagiti si eu si sotul, pe care l-am tinut treaz ca a fost la munca azi noapte si n-a dormit deloc.
Asta e viata ... am sa incerc sa pun si eu niste poze, sa vas daca reusesc.
Va pup
Andreea 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

ok, hai ca fac teste pe voi ... sper sa mearga ... daca e cineva p'aci si vreti sa incercati .. let me know daca mere!
Andreea 19 sapt. +

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor dar mult ati mai scris.
Am lipsit si eu 2 zile si deja s-a mai terminat un capitol. Harnicutelor, inca nu m-am pus la punct cu trecutul dar am sa incerc sa recuperez cat mai repede.
Ieri am fost la dr. si se pare ca toate-s bune si frumoase cu noi. Bebe e ok, mami la fel cu exceptia tusei de care nu mai scapa. Dar o sa treaca si asta.
Tina ce date trebuie sa-ti mai dau? Unde nasc? La spitalul St.Joseph din Toronto. Cu cine? Cu dr. Melanie Caetano daca am noroc daca nu cu medicul de garda.
Dea77 ti-a iesit! Sunteti niste frumusei amandoi.
Am sa revin cu detalii dupa ce ma pun la punct cu [citit].

Zuzilici cu-n pitic mic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Catrinel, ai dreptate, despre maternitatea din Ploiesti era vorba si acum un an si acum doi ani. Eu nu am intrat acolo decat la parter intr-un hol plin de oameni care nu stiau ce sa faca si incotro sa o ia. Dar mi-a povestit sora mea cum e. Ea a nascut acum trei ani, si cand a nascut nu am putut sa-l vad pe bebe, iar sora-mea iesea afara din cladire ca sa o vad si sa-i dau ce mai avea nevoie. Unele fete se duc sa nasca la Campina unde e mai frumos si mai curat (din auzite). Dar noi nu avem masina si daca ma apuca crize nu stiu de unde putem sa facem rost intr-un timp asa scurt. Asa un taxi gasesc pana in centrul orasului.
Am si eu o intrebare: Cum ati ramas insarcinate tu si Kim? Va intreb pentru ca am o prietena cu fibrom si toti medicii ii spun ca nu are sanse sa ramana si ii recomanda operatie de scoatere a fibromului. Iar ea isi doreste asa mult un bebe.
Tina, am citit prospectul la Clotrimazol unguent. Scrie ca nu a fost testat la gravide si se recomanda sa nu se ia in primul trimestru de sarcina si imediat dupa, pentru ca e posibil sa ramana in lapte si sa afecteze alimentatia copilului. Eu n-am mai rezistat si mi-am dat de doua ori, dar azi m-am hotarat sa nu-mi mai dau si sa vad ce-mi da dr. maine.
18+

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput