Bebelusi de mai-iunie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Corni, terog da-mi si mie mai multe detalii despre achiziia ta, ca si eu trebuie sa ma dotez cu instrumentarul necesar. De care Brown, de unde si cu cat...trebuie sa recunosc ca mi-a facut cu ochiul si cadoul.
Eu in seara asta am mancat prin vecini si maine imi fac mea culpa daca o sa aiba Alex probleme cu burtica. Am auzit ca vecina a facut sarmalute si n-am rezistat tentatiei, am tabarat la usa ei. Asa ca m-am indopat cu o portie de sarmalute in foide varza si cu un castron mare cu taitei cu lapte...yummmy Precizez ca vecina este o buna prietena de familie, sotzul meu a crescut cu fata lor si cand suntem in pana de mancare ne abonam la ei la masa.
Sunt incantata ca Alex tocmai ce a adormit singurica in patutz. Avem o lampa cu melodii, care proiecteaza imagini misatoare pe tavan. S-a uitat la ele pana a luat-o somnul...acum plec la sotzul meu sa vad daca ma lipesc de-un masaj, ca am carat-o dupa-amiaza pe Alex in marsupiu si ma cam dor salele.
Va pup si noapte buna.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Elisor,babybutt punct de este un site german.De acolo am comandat Babycookul.Eu zic ca merita,pireurile au un gust extraordinar si Cris le maninca cu multa placere.Astazi i-am facut cartof cu morcov si broccoli si i-a placut tare mult,i-am pus si un pic de unt fara sare.
Beatrice,pentru caderea parului e iti recomand Priorin,sigur se gaseste si la voi in Danemarca.Daca nu e buna si combinatia de minerale calciu,magneziu,zinc.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

La multi ani Delia pt cele 6 lunisoare implinite azi (de fapt ieri)

Elisor, de regula se da calciu 10 zile pe luna, de-aia a vrut farmacista sa-ti vanda 2 cutii (10 fiole). Eu ii dau 5 ml/zi si restul iau eu sau arunc, nu pastrez fiola deschisa de pe o zi pe alta. Si trag din fiola cu seringa cu ac, pt. ca sunt cam paranoica si mi-e frica sa nu fi ramas vreun ciob. Ii dau din lingurita si nu il amestec cu nimic. Am incercat sa il pun in ceai si suc de fructe, oricum nu-i placeau nici simple, cu calciu ce sa mai spun. Nici in lapte n-am avut succes, ca-l simtea si nu se mai atingea de el.

Olga, cu piureul nu stiu ce sa zic, ca nu am incercat sa-i dau numai de cartofi. Eu il fac din mai multe (cartof, morcov, dovlecel, ceapa, telina, pastarnac) si ii place foarte mult.

NewMami, La multi ani !! Sa ai parte numai de fericire si bucurii. O sa beau un pahar in cinstea ta. Hai noroc!

Beatrice, la multi, multi ani fericiti impreuna!

Elisor, eu am linguritza aia dupa colt de la Chicco, si imi sucesc mana in toate felurile ca sa-i dau sa manance. Imi pare rau ca nu am luat una dreapta.
Acum am vazut ca ti s-a raspuns la intrebarea cu calciul, da' nu mai stau sa sterg mesajul meu

Ioana, eu i-am dat prima data numai zeama de la supa, dar nu avea nici un gust si bineinteles ca nu i-a placut. De a doua zi am bagat tot ce am scris mai sus si nu am avut probleme.

Babygirl, ma bucur ca te simti mai bine. Deja ma ia groaza cand ma gandesc la intarcare. Felicitari pt cercelusi.
Despre dependenta. Mi se pare absolut normal ca fi-miu sa prefere bratele mele atunci cand este obosit. La inceput tati s-a ofticat, dar acum a inteles cam cum vine treaba. Si nici nu incerc sa schimb ceva, pt. ca am observat ca indiferent de eforturile mele, Sergiu isi impune regulile lui. Pana acum vreo luna era de ajuns sa-l pun in pat si adormea singur. Dupa asta nu a mai vrut sa adoarma decat in brate la mine (nu si la taica-su). Despre celalalt aspect al dependentei. Sergiu s-a plimbat prin multe brate inca de la inceput, se mai intampla sa mai si planga cateodata, dar singura data cand am luat masuri a fost cand a plans la socrul meu in brate (eram mai multi in camera, statea la oricine, doar la el urla). Prima data l-am luat si l-am potolit, apoi i l-am dat inapoi dar nu am plecat de langa el, l-am tinut de manutza si am vorbit cu el pana s-a obisnuit cu bunica-su.

Loreen, Oana, abia astept sa mai vin si eu in parc. De fapt, am mai fost, dar se pare ca in contratimp cu voi. Ma tot uit la pozele fetelor si ma minunez cat de mult se schimba intr-un timp atat de scurt (ee, nu chiar, ca au trecut vreo 2 saptamani de cand nu le-am vazut).

Cloreta, am avut si noi o perioada in care a refuzat biberonul si cerea sanul. Eu am rezolvat-o cu pacaleala: il puneam la tzatza si dupa un minut ii bagam tetina in guritza si scoteam sanul. Pana sa-si dea seama ce si cum, lua cateva inghitzituri. Dupa aia o luam de la capat. Acum a invatzat ca la masa de seara nu primeste decat biberonul, si tzatza doar asa, de moft, la sfarsit.
Aa, cu tetinele orto-nu-stiu-cum nu am avut nici eu succes, mi le-a scuipat cat colo. Ii plac cele normale.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

Eu sunt cu moralul la pamant, plansa si intoarsa toata pe dos. Am fost la dr. Copiii sunt bine in ceea ce priveste raceala: Maria a scapat de pneumonie, Stefan mai e un pic rosu in gat. Dar am revenit la problema noastra cu piciorusele (nu se sprijina deloc). Intai pediatra mi-a zis ca mai avem d easteptat pt. a vedea efectul Tonotil-ului (pe care i l-am dat luna asta). Totusi s-a aratat f. preocupata de problema asta. A incercat in toate felurile s ail faca sa puna talpile jos, dar bineinteles, nici un rezultat. I-a verificat reflexele si m-am speriat f.f. tare. Parea ca nu are reflex la piciorusul drept. Credeam ca lesin in cabinet. A insistat si in final, a avut reflex si in talpa si la genunchi. Ce sa zic? Pe o parte imi spune ca nu crede sa fie ceva neurologic, iar pe de alta parte ma trimite la neurolog. O sa il duc si la gimnastica si masaj si sper sa rezolvam asa. Am inima cat un purice si nu stiu unde sa caut sa citesc ceva, sa ma linistesc...sau nu.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

In primul rand la multi ani sarbatoritilor zilei de ieri 25.10.2005 si azi 26.10.2005, la mai multe kg si cm, mutla sanatate si sa cresteti mari si voinici sa le faceti fericite pe mamaici hai si tatici fratiori si bunici!
Trebu-i neaparat s-a ma laud bumbuta mea, a descoperit iaurtul, natural nu cel cu fructe, ieri nu am apucat s-a mai scriu, era s-a dau pe spate a mancat fata mea de 3 ori iaurt cu cereale de pe la 6 seara pana pe a 8 seara, sa ma inchin nu alta si laptic 600 ml \24 ore, drept pt. care azi in pure-ut inafara de cartofi, morcov si carnita au intrat si iaurtelul drept pt. care fata mea apapat 10 lingurite cei drept si cu verisori la masa, care o indemnau care mai decare "Maria- papa Claudia papa sa te fai mare ca mine s-a mergi si tu la gradi", "Stefan - mne, mne,mne" si linsul pe botic la el, sa revin a baut 15ml apa si a papat si ceva banana nu i-am mai dat eu ca ea ar mai fi papat dar imi e si frica plus ca a papat 600 ml laptic,pana la masa de pureut pe care e nu vrea s-o serveasca decat pe la 17-18-19, de ce? nu ma intrebati, i-am spus dr-uli si mi-a spus "ea e seful, facem cum vrea", ori si cum nu ma opun orei doar sa pape,iar la masa de seara - noapte a papat de era sa pic, cu tati 180 ml si cu mami inca 30 ml, treaba e ca acum s-e cam agita desi a si eructat, sper ca burtica ei s-a poata duce.
Am mai pus niste poze dar nu am ajuns in prezent si separe ca am gresit punandule in acelasi fisier caci le-a pus alandala, nici nu stiu cum se scrie corect alandala.
Ce credeti ca facea bumbu azi adica ieri pe la 6 dimineata, tot aud poc, poc si ceva "maraieli" sar din pat aprin lampa de sub patut, bumbu meu pe burta incerca s-a se intoarca cu ochii inchisi, nrmal, dar nu reusea s-a se ridice decat in manute si cadea la loc cu fatuca inainte.
Tzumpiloi - dulce poveste, i-am citi si sotului , s-a amuzat si el.
Alina_a - nu pot-i face cumul cu sotul?
Irda - in carti scrie ca poti diversifica de la 4 luni s-au 5 Kg, dar cum ti-au spus si fetele ar fi pacat s-a te grabesti pt. ca se pare ca a lu-at foarte bine in greutate, poate dr-ra nu stia cate luni implineste puiut-a ta.
Cornelia - bestiala faza cu pantofiori,am ras in hohote a trebuit s-a ies din camera ca trezem copilul, si acum ma straduies s-a nu rad, apropo de puiuti tai ii chiama ca si pe nepotei mei - Maria 3ani,8 luni si 9 zile si Stefan 1 an, 3 luni si 19 zile.
Beatrice - e super Alex,s-a il sorbi din ochii, ce sa mai comentam de tort, (si eu sunt o impatimita a dulciurilor, nu me-au cafea nici de fumat nu fumez de alcol o gura de bere pe luna si din cand in cand, adica foarte rar o crema de wischi).
Babygirl - e dulce rau.

Poze Bumbuta

Mergi la inceput

Am incercat si noi cada, am umpluto cu apa si am pus bumbul pe apa, respectiv a tinut-o tati ca mami e defecta cu spatele, ii place balaceala dar baga capul in apa si trage pe nas (sper sa nu se apuce de prizat ca Mutu) desi tati o tine mai ridicata de fata.
In alta ordine de idei naparlesc mai rau ca Mura catelusa vecinei, am zis ca o intreb pe dermatoloaga c-a tot ma duc maine iar, am fost azi cu trimitere de la med. de fam si mi-a cerut adeverinta de salariat ca nu poate s-a imi elibereze reteta , de parca mi-ar da ceva gratis, cauza vizitei la drmato - pe vrgeturile de pe piceoare mi-au aparut niste bubite care m-a si mananca, a mai patit careva ceva de genul asta?
In legatura cu grutatea, eu dupa 3 sapt de la nastere aveam 67 kg iar anum dupa 5 luni o saptaman si o zi am 72 kg, mananc ca sparta dupa ce se culca fime-a la 10 noaptea ca pe timpul zilei, mananc 2-3 biscuiti, un mar o banana, dac apuc un sendwich, pt ca bumbu nu prea sta singurica, se joaca ce se joaca in patut (5 min cel mult) si incepe sa se jaleasca, se enerveaza cu jucariile ca nu le poate baga cu totul in gurita si nu mai vrea sa sada nici cum, de urlat si de ragete nu ducem lipsa nici noi.
Bumbu e foarte circumspecta cand se baga cineva in seama cu ea dar numai pt cateva secunde ca pe urma se amuza fata si ar fi in stare s-a plece cu oricine atata timp cat e tinuta in brate, cand era mica credeam ca are sa fie o imbufnata cum i-se adresa cineva era numai o incruntatura, cand a zambit prima oara am fost in extaz.
Va pup ca a trecut ora mesei si eu tot tastez de zor, a si inca ceva, va incaltati puiuti noaptea cu sosetele? ca eu pana aseara asa am facut, si am zis sa nu o mai incalt s-a vad daca o deranjeaza, eu nu suport sa dorm cu sosete.

Poze Bumbuta

Mergi la inceput

Am comis-o i-am gresit laptele feti in loc de patru lingurite am pus 5 si nu ma prindeam de ce nu mai vrea fata dupa o gura, a baut ce abuta si nu a mai vrut sper ca de dimineata s-a recupereze, a mai patit cineva?
Cercelusi - s-a ii purtati cu placere multa, noi ne-am gaurit din maternitate si am fugit cand a facut-o ca muream de frica, nu stiu ce era in capul meu, acum nu as mai lasa-o nici macar la o consultatie si eu s-a nu fiu prezenta, cred ca atunci nu prea realizam (ma scuz eu).
Mor de foame ma duc s-a pap ceva.
Am intrat cu un scop precis dar am uitat comple, sunt varza.
Va pup, a nu mi-am dat seama in ce data suntem, la multi ani si puiutilor de azi 27, David si Anna Miruna.

Poze Bumbuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am primit 30 de poze! Mai este cineva care vrea sa trimita si nu a reusit inca? Eu ma apuc de colaj abia de saptamina viiotoare, dupa botez, asa ca mai aveti timp.
La multi ani tuturor bebelusilor care implinesc zilele acestea lunile respective... ca nu mai stiu cind mai reusesc sa intru.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Am trecut si noi cu bine peste vaccin. Cu febra, maraiala si un pic de jale. Cristina este bine, are 6.45 kg si 67 cm la 4 luni. Gabizam, te rog sa ne treci si pe noi la listuta. Multumesc.
De la 5 luni o sa introducem in alimentatie si branza de vaci. Doctorita mi-a spus sa o fac din lapte slab de la punga cu calciu lactic.
Sa aveti o zi frumoasa!

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauraflorenta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Multumim Stafania pentru urari!
Nu am mai scris de mult. Nici nu prea am avut cand, cu toate ca imi faceam timp sa ma uit la ce scriati voi.
David este bine, a luat in greutate si asta ma bucura. este vesel, zambeste la toata lumea.
Sa ne traiesti INGERAS!!!!
Margott, David (27 mai 2005)

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput