For Fun: "metode"de depistarea sexului cop.
Etete fetelor ca eu m-am tinut de cuvant....
Metode 1
: cu verigheta spanzurata de un fir de par...ambele apartinand "victimei". Subiectul va tine palma dreapta cu fata in sus. Cel care va tine verigheta spanzurata deasupra palmei, ininte de a incepe "exercitiul" propriu-zis, o va da de vreo doua sau trei ori de fiecare parte a palmei fara a atinge mana "victimei", dupa care o tine deasupra palmei...nu o sa va vina sa credeti ce viteza va lua cand o sa o apuce...daca descrie un cerc , sunteti fericitele posesoare ale unei fetite, daca se balanseaza in linie dreapta, e baiat....cand crdeti ca v-ati edificat asupra primului copil, puteti trece sa aflati de al doilea, dar nu inaite de a balansa din nou verigheta de o parte si de alta a palmei...si tot asa, pana cand verigheta se opreste....Mie mi-a facut mamica mea, careia intotdeauna i-a iesit bine ce a ghicit, si primul e baiat iar al doilea e fata...si cam atat cu cei patru pe care ii programasem![]()
Metoda 2
: cea deja amintita, cu sarea in cap....daca , dupa ce iti pune cineva pe sest cateva fire de sare in cap, te stergi la gura, e fata, daca e la nas , e baiat....prima oara mi-a facut-o soacra-mea....a iesit fetita...lucru care mi se pare normal pt ca eram la masa si eu nu mancam cu nasul ci cu gura, deci logic ca m-am sters la gura....a doua oara, un prieten al sotului....a iesit baiat.... ce sa mai crezi???????![]()
Metoda 3
: cu acul.....ii dai gravidei sa apuce de un capat un ac invelit in hartie si desfaci apoi hartia si vezi de unde l-a apucat: daca e de ureche, e fata, daca de varf, e baiat....tin sa va zic fetelor ca si asta a fost metoda testata tot cu socra-mea, la vreo 5 minute dupa faza cu sarea in cap...sa va mai zic ca de data asta a iesit baiat????![]()
Mai auzisem de calendarul chinezesc, creat special pt chestia asta; cred ca la un moment dat dadusem de el, tot prin intermediul forumului dar nu mai stiu unde
.
Astept sa vad ce mai stiti si voi, sa ne amuzam impreuna.....
Va dau o gramada de pupicioi pe burtici.
20+
catrinutza gravidutza
Raspunsuri
felicia74 spune:
mai Catrinutza, eu nu stiu ce sa mai zic. mie verigheta, acul si calendarul chinezesc mi-au zis baiat, burta e de baiat, iar 3 eco - fata. Vedem peste vreo luna - o luna jumatate.
Sarcina usoara!
Felicia
33+ si bebe strumfitza
Pispirica spune:
Catrinutza eu nu cunosteam pana sa le povestesti tu si fetele nici una din metodele astea. o sa le incerc si eu acasa, desi nu cred ca sotul meu o sa vrea. ca mai nou auzi la el, cica nu vrea sa stie sexul. cica sa fie surpriza! pana acum o dadea cu nu conteaza ce-o fi sanatos sa fie, acu nu vrea sex
. nu ma intelege gresit sex ar vrea non stop, nu vrea sa stie sexul lu bebe.
referitor la calendarul ala chinezesc, eu l-am gasit pe internet si mi-a iesit ca e baiat (nu mai stiu adresa site-ului). insa intr-o carte despre mamici in care era calendarul acela, mi-a iesit ca e fetita. cartea mi-a adus-o o colega la birou si am testat calendarul pe mai multe fete de pe aici care au deja copii si s-a portivit mai peste tot. de unde colegele mele au tras concluzia ca voi avea fetita. ele stiu ca eu imi doresc baietel, motiv pentru care de cate ori ma prind ma intreaba ce-mi face fetita. sa nu le bat, zi si tu?
asa ca e greu cu sexul. pana nu vezi nu prea crezi, dar ma amuza metodele astea si o sa le incerc.
pupicei la burticei si la bebei
Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Crisu23 spune:
Catrinutza sa stii ca si mie mi-a facut cineva toate aceste "jocuri". La toate a iesit baietzel (exact cum imi doresc), iar la eco acum 2 saptamani mi-a spus ca pare sa fie baietzel.
Acum astept sa vad in noiembrie cand voi merge iar la eco...poate se va vedea mai bine.
Crisu
28+
gabibarta spune:
la mine metoda cu verigheta a aratat un baiat si o fata, la sotul meu la fel. Si asa a fost:)
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
monica70 spune:
Mie mi-a iesit la calendarul chinezesc (toate variantele pe care le-am gasit) ca e fetita.
La eco doi medici diferiti mi-au spus ca e fetita!
La fel, am calculat unei nepoate si i-a iesit baietel, la eco are confirmarea!
Am mai calculat unor prietene care au copii si s-a potrivit.
La una singura care a nascut recent nu s-a potrivit, e probabil marja de eroare...!?! Ca cica 99% se potriveste...
MONICA 29+ si bebelina DIANA
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mie mi-a facut cineva testul cu o batista .Cineva trebuie sa-ti aseze in fata o batista desfacuta iar tu ii dai batista inapoi.Sexul bebelului se determina in functie de modul in care apuci batista daca o apuci delicat,de un colt,este fetita si daca o apuci de mijloc sau o mototolesti e baiat.Eu nu stiam de acest test si am luat batista delicat,de un colt.Tocmai stiam ca va fi baietel iar prietene mea mi-a spus ca va fi fetita.si asa e.Nu va apucati sa faceti asta,acum ca stiti despre ce e vorba,pentru ca veti trisa,in functie de ce va doriti.Si oricum nu conteaza!!!
ANDREEA GEORGIANA +17 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana