un site pt uituci ?!?

un site pt uituci ?!? | Autor: super mami

Link direct la acest mesaj

Nu am avut o idee de titlu, daca imi vine una mai buna il schimb.
Vreau sa va intreb daca exista un site....o adresa....ceva care sa-mi aminteasca date speciale, aniversari.
E a 3 a oara anul asta cand uit de aniversari f importante ( cand a facut nepotelul meu..pe care il ador....un anisor...am uitat...l-am felicitat dupa vreo 3 zile ...sa nu mai zic de teoria pe care mi-a tinut-o mama...)
Stiu ca ex o adresa pe net care iti trimite cate un mail atunci cand trebuie, dar nu stiu care e.
Multam pt raspunsuri....sper sa stie cineva ca iar m-am facut de ras in fata familionului
Alexandra si Isabelita Isabel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Outlook - ul are un Task Manager sau, mai simplu - telefonul mobil. Al meu are "To do list", altele au "reminder" sau alte sunatori. Stai odata si le programezi si apoi ele suna.....
Eu sunt din-aia care nu uita niciodata si ma oftic pe uituci

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Daca folosesti un cont de yahoo, acolo ai calendar cu remeinders, date de nastere, taskuri. Le adaugi si el iti aminteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

noi folosim asta:
http://spazioinwind.libero.it/unforgiven/
e super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu folosesc asta.de fiecare data cand e ziua cuiva pe care il am in lista primesc e-mail de avertizare
http://www.birthdayalarm.com/

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumesc tare.....o a le folosesc pe toate
Adevarul e ca e tare neplacut, si pt uituci si pt uitati....
Si eu am facut-o lata rau in ultimul timp.....noroc ca ma scuza altii...copilul mic...
Culmea....si eu ma cam supar pe uituci !!!!Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput