Mamici din Arad...??? (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, da, stiu ca mi-ati spus de Teba, dar n-am stiut ca sunt "non stop" hainute cu mici defecte la reducere.
Saracutul Raul!

Gabi, puteti veni la vaccin oricand, dr.Bulboaca e de la 12, eu vineri lucrez cu dr.Popa de dimineata.

Fetelor, ma paste si pe mine o raceala, imi curge nasul si ma doare putin gatul.
Merg la culcare ca pic aici pe tastatura.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor nu sunt o insensibila dar baba chiar e groaznica,intra in agitatie psihomotorie ca nu poate dormi si atunci nu capata aer din gura stomacului , hai ma fetelor...ca dupa 16 ani de servici asa ii stiu care au ceva si care iti freaca sistemul degeaba .
Adevarul e Gabi ca nu sunt prea ghinionista la nopti ca ii lecui pana in ora 12 pe toti si dorm ca puiutiica daca nu , nu dorm toata noaptea, a doua zi ziua sunt rupti si dorm toata ziua de nu pot apartinatorii sa le dea sa manance si seara incepe Mamaia 2005.
Bineinteles ca ieri la 8.30 m-am decis sa merg la culcare nu la scoala ca doar nu o sa ma decapiteze baba de la farmacologie
Alina ti-ai facut cursul de nozocomiale si cel de resuscitare?La noi astea 2 sunt obligatorii, la voi nu?

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Magda, nu am facut acuma nici un curs, am facut unul de nozocomiale in vara, dar de resuscitare nu am facut. Te rog anunta-ma si pe mine cand se mai fac cursuri, noi foarte greu aflam, abia dupa ce au fost sau inainte cu 1-2 zi cand nu mai sunt locuri de inscriere.
MA duc sa ma culc ca nu mai pot de racita.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush multa sanatate!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Pe unde umblati mai fetelor?
Gabi cum mai e Tudor?
Clau voi cum sunteti?
Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut fetelor!

Alina, multa sanatate!
Clau, eu zic ca daca Raul nu mai are decat bubite cu creste poti sa-l scoti afara, saracul!
Alina, eu am luat haine la reducere si inainte de a pleca in concediu (v-am povestit eu si la intalneala) si imediat dupa ce ne-am intors, vazusem o reclama in Observator. Eu mi-am luat si haine de gravida, o salopeta de blugi super si un sarafam de blugi la 80000 fiecare!

Am fost ieri la eco si l-am vazut pe bebe! Misca de zor din maini si piciorute! Ce drag mi-era sa-l vad!

Pupici, mai vb

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (10+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Mai Diana ce drag mi-e cand citesc ce mai scrii tu de samburelul mic din burtik.....mai ca mi se face dor sa fiu si eu cu burtik iarasi!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am intrat doar sa va spun ca m-am blocat de spate iar si nu mai reusesc sa intru. M-am aplecat sa iau ceva din masina alaltaieri si am ramas indoita. Acum fac iar fizioterapie, injectii cu Movalis si stau cat pot in pat, dar azi a trebuit sa vin la lucru ca avem mult.

Mai intru cand ma voi simti mai bine.

Mergi la inceput

Flavia multa sanatate!

Pupici!

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Flavia, imi pare rau ca nu te simti bine, sanatate multa iti doresc.
Ioana, pai pune-te pe treaba daca ti-e dor de burtica!
Mai fetelor, si pe mine tot ma bate la cap Calin sa mai facem un bb.Mie mi-e asa de groaza s-o iau de la capat cu nopti nedormite, pampers,sterilizat biberoane, diversificare, sa stau iar 2 ani acasa(acum cand m-am obisnuit iar la lucru).... probabil sunt eu mai egoista si ma gandesc doar la mine. Calin zice sa nu-l lasam pe Dragos singur, sa ma aiba pe cineva. Eu zic ca nu si nu, pana la urma cine stie....

Diana, parca si eu m-am emotionat cand am citit ca l-ai vazut pe bb miscand.

Clau, ati iesit afara?

pozici

Mergi la inceput