sarcina, din nou?

sarcina, din nou? | Autor: megbeng

Link direct la acest mesaj

fetele cu experienta, doctoritzele de pe forum, nu mai am rabdare pana ajung la gineco sa intreb: la cat timp dupa un chiuretaj pentru o sarcina oprita in evolutie pot incerca din nou sa concep un copil? inca nu am toate rezultatele de la analize, stiu ca atunci abia se poate spune clar, da intreb in ideea in care analizele ies bune si se confirma doar varianta ca saricna s-a oprit din cauza hematomului perisacular.
era vorba de prima mea sarcina...nu am nasteri, avorturi, nimic! a! si am 23 de ani, stiu ca am timp, da eu vreau copil ACUM, cat mai repede

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ar fi bine sa astepti intai rezultatele analizei, si inca cateva luni. Oricum studentia nu prea se impaca cu bb, am vazut la colegele mele, le era tare greu. Lasa-ti rana din suflet sa se vindece, si numai dupa aceea sa incerci din nou sa ramai gravida.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

studentia mea se va termina in curand, sunt in ultimul an, si asta e ultima mea problema, si de asemeni ultimul sfat pe care am nevoie sa il primesc..intrebarea mea era simpla: dpdv medical, cat timp tre sa treaca..cate cateva luni? intre 3 si 12, de ex e o mare diferenta

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

meg, treaba cu incercatul este in functie de cat de repede se reface uterul. eu am inceract dupa 3 luni, dupa ce am avut 3 cicluri regulate si normale de la chiuretaj

si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragut spune:

Draga meg, parearea mea este sa mai astepti...medicii spun ca trebuie sa treaca trei luni de la chiuretaj pana sa poti ramane din nou insarcinata.....eu am trecut printr-o sarcina oprita in evolutie si un chiuretaj de curand si crede-ma ranile nu sunt doar fizice ci si psihice.....ai rabdare.....trebuie sa ai po oarecare maturitate sa treci peste o asemenea incercare...fa-ti toate analizele necesare vezi ce spune doctorul...fiecare caz in parte este diferit.....nu te grabi....ai tot timpul din lume pentru a fi mamica....ai numai 23 de ani....termina scoala in bune conditii angajeaza-te undeva asigura-te ca relatia cu sotul tau este cea pe care ti-o doresti, este solida si trainica.....eu am 28 ani si jum si m-am hotarat sa incep acest drum destul de sinous al maternitatii dupa doi ani de casatorie....din pacate am inceput cu un esec....dar sunt optimista pentru ce va fi in viitor.....iti doresc din suflet sa iti dea D-zeu gandul cel bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Meg, fa-ti toate analizele si asigura-te ca e totul OK si abia apoi incearca din nou, perioada ar fi de 3-6 luni depinde de fiecare cum apreciaza; eu am avut o sarcina oprita in evolutie si am asteptat un an pana sa incerc din nou, dar din pacate povestea s-a repetat

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

dragut, incerc sa fiu cat mai politicoasa...dar te rog sa intelegi ca nu am cerut sfaturi de viata, ci am pus o intrebare strict medicala, nemaiavand rabdare cateva zile sa aflu eu sigur...
analizele sunt toate bune, le-am facut, problema a fost doar hematomul, care si ala a aparut ca am facut eu efort exagerat inainte sa aflu de sarcina...cat despre servici/scoala/familie asta e problema mea si crede-ma ca stiu ce fac alte explicatii nu cred ca datorez nimanui..
uite, mie mi s-ar parea total deplasat sa iti spun ca la 28 de ani e tarziu sa te apuci de facut un copil, ca pot aparea esecuri si situatii neprevazute, si ca dupa 30 de ani creste riscul sa fie probleme intr-o sarcina, ca poate relatia ta cu sotul are probleme daca ati asteptat atata sa faceti un copil, nu? sigur nu ti-ar placea sfaturi de astea
hai pup si sa auzim de sarcini, care cand VREA SI ESTE PREGATIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragut spune:

Draga Meg, ai dreptate...sfaturile nu se dau oricand..oricui...si in orice conditi....SA FIE CUM VREI TU!

Mergi la inceput

dragut, multumesc de intelegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Meg- astia aici zic ca dupa primul ciclu, eu am incercat si fara reusita, am rams din nou in a 4-a luna, deci dupa 3 cicluri clare.
Bafta!

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

azi am fost la gineco...asa e, cum ai zis, denisa..doar ca eu am sa stau pana in februarie, pentru ca daca "se prinde" si merge bine ar veni bebe exact cand am licenta, si asta nu e o idee asa buna...deci, cu voia lui Dumnezeu, incepand cu luna februarie, sper sa raman cat mai repede gravida din nou..si sa mearga bine de data asta:D

Mergi la inceput