Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mina ai postat retetele alea????

Geo multa sanatate lui Dami !Dragul de el....eu ma gandesc cu groaza la chestia asta cu putza la baieti ca pana acum nu i-am facut nimic lui Alesio...si chestia e ca nici nu vreau sa-i fac nimic!

Monica si felicitari pentru primii pasi ai lui Razvanel!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI Alexia Stephanie!

Fetelor, iar a aparut o poza cu Damian in revista "Copilul meu" si a fost o super surpriza pentru ca poza a trimis-o sotul meu fara sa-mi spuna.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Alexia Stephanie! Sa cresti mare si sanatoasa !

frosa felicitari lui Razvanel cel curajos pentru mersul singurel.

Geo felicitari pentru aparitia lui Dami din revista.

Pupici.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim mult de tot Mult noroc la toata lumea... ca este destul de important zic eu... Am fost si am luat premiul... adica un cupon de cumparaturi in Cora... si normal ca am fost si la cumparaturi... In cea mai mare parte au fost haine si jucarii pt. Meme, ca doar era bafta ei...

Miercuri am fost la vaccin. In noaptea aia si ieri a fost cam maraita si a facut si un pic de febra, dar azi vad ca nu mai are nimic... Are 8 kg si 77 cm la 1 an. Si luna asta a luat bine in greutate... 400 g. Gata... am scapat de stresul asta... Dr. a zis ca oricum nu ne mai intereseaza greutatea la ea. Mi-a spus ca m-am agitat degeaba cand era bb mic si nu lua in greutate cum trebuie (el imi spunea sa stau calma... io nimic)...

Alte noutati... Meme a inceput sa mearga aproape singura prin casa (doar sa-i dau un deget sa aiba oarece siguranta... cu hamul nu ne descurcam)... afara ii e teama totusi... Si mai nou se uita si a mea printre craci... I-am explicat ca nu e cazul inca de o fratioara, dar ea insista... Poate la anu'... daca nu apare din greseala, cum s-a intamplat cu ea...
Eu in continuare cu ale mele... n-am timp de nimic... nu-i o noutate...

La multi ani, Frosa!

La multi ani Alexia Stephanie!

Nature pentru ceea ce faci!

Georgiana felicitari... fotomodel in devenire... stia Dami de ce isi mentine silueta

Mel bine ai revenit... sper sa treci mai des pe aici...

Mihaela distractie placuta... drum bun... vreme frumoasa... si asteptam poze.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Nature, ce veste buna! Sper sa-i foloseasca.
Georgiana, felicitari pentru revista.
Vroiam sa te intreb: tu i-ai facut decalotarea pentru ca ai vazut ceva in neregula sau asa, preventiv.
elyanne, bravo pentru fetita mergatoare. De ce nu mai intereseaza greutatea?
Eu am un fix, cu toate ca Andrei s-a nascut mare si e destul de robust si acum (11200 la un an) ma tot tem sa nu scada in greutate, sau sa nu ia cat trebuie.
Cred ca mi se trage de la fetita, care a fost durdulie pana pe la 3 ani si acum e un tar, ii numeri coastele.
Roandre, petrecere frumoasa, nasico! Dar stiu ca va distrati, nu gluma, saptamana si nunta!

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

La multi ani Alexia Stephanie!!!!

Geo felicitari pentru noua aparitie a lui Dami in revista!!!!Ioana ce mai face?Cum e la scoala?

Eu sunt rupta de oboseala ca iarasi am avut noapte alba cu urlete! Cred ca il chinuie o maseluta ca e mai umflata gingia acolo....si urlaaaaaaa..offf!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un piticot
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Crini cred ca dr. a spus ca nu ne mai intereseaza greutatea ca pana acum... Ma gandesc ca in primul an si prin cresterea in greutate si lungime apreciaza dezvoltarea copilului ... Cresteri spectaculoase sunt pana la varsta de 1 an. Dupa un an nu mai cresc in greutate atat de mult... 100-200g media.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

La multi ani Monica pentru ziua de ieri!
La multi ani Alexia Stephanie!Si asteptam vesti de la mamica ta!

Incet incet, toti bebelusii nostri au intrat in randul copilasilor!Ce repede trece timpul...si ce mari si frumosi cresc ei!Multa sanatate si voie buna la toata gasca!

eu am intrat zilele astea numai sa citesc, nu am avut timp sa scriu, am cam ramas in urma dar ma bucur ca mi-am terminat curatenia general in casa si am scapat si de chinul cu dusul copilului la soacra...care nu va mai spun...ca ia dat sa manance crenvusti!!!Nu-i dau eu, ca mi se pare nepotrivit pentru varsta lui si-i da ea fara sa ma intrebe nimic cand eu clar i-am spus - gustare=fruct!!! In fine....

nature, ma bucur ca ai reusit sa-i gaseste acel aparat lui Alex, sper sa-l ajute!

geo, pana vin eu sa-i urez la Dami sanatate si insanatosire grabnica la ciucurel sper ca ia si trecut!Felicitari pentru aparitia in revista!

Monica, felicitari pentru Rzvanel care a prins curaj sa mearga singur!

mel_g, cum sa te uitam?Mai asteptam vesti de la tine sa ne spui ce-ti fac nazdravanii!!!

Despre ciucurel...Ioana sa stii ca si eu sunt cu sufletul la gura Eu am asteptat urmatorul control sa rog pediatra sa-l verifice, si uite ca inca nu a fost necesar sa mergem pe la clinica(nici nu as vrea sa ajungem pe acolo!!!) asa ca daca nu e rosu si nu vad alte probleme, inca mai stau sper sa nu patim vreo minune.....

Oh...sa va dau ultima veste!Stefan si-a dat seama ca face pisu si kk si...ne spune!!!Vine la mine si zice:caca(nu mai zice cah) apoi face un fel de ptiuu(ca pute) dupa care fuge repede si executa treaba(dar nu la olita cum ma tot rog de el) la pisu face la fel, se trage de pampers zi zice"pisu" dupa care cica face, nu stiu daca de fiecare data, o data l-am desfacut de curiozitate sa vad. Am inceput sa ne jucam cu olita, o cere singur si se pune pe ea dupa care screme nevoie mare...cica face kk da nu face nika!!Se ridica, se uita mirat ca e goala...si pleaca!Azi l-am pus fara pampers pe olita, in ideea ca face kk dar numai l-am inhibat, nu a mai facut nici in pampers decat dupa o ora timp in care l-am asteptat sa faca o data sa putem iesi in oras......Asa ca mai asteptam cu olita, pana cand prinde curaj ne mai jucam asa stand pe ea imbracat.Tot e bine ca si-a dat seama la ce foloseste, numai ca probabil inca nu e pregatit

Am mai facut si ceva poze noi dar nu am apucat sa le pun pe site, va anuntz eu!

Pupici la toata lumea!
si la reauzire!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Nexus mi-am adus aminte ca ma intrebai daca nu scriu amintirile din copilarie hihi... muuulte ar fi de zis!Mai ales cum prinde mustele(si DA pe una a prins-o ca arunca cu prosopul dupa ele).

Am tot vrut sa va zic, i-am cumparat la Stefan niste animalutze, sunt asa la pungi cu 5 lei sau 10 lei in functie de dimensiuni!Tare mult ii plac!Si sa vedeti seara cum le insiram pe toate si le dam sa manance si vai de cele care nu vor sa pape tot! Am sa pun poze. La Stefan ii plac in special catzeii, avem de toate tipurile si toate marimile, facem si baie cu ei si le dam sa manance la amiaza.Sper ca stiti de ce animalutze zic.....

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

La multi Ani micutei Alexia Stephanie!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput