Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele tare dor mi-a fost de voi!!!Scuze ca nu am mai intrat dar am invatat si timpul nu prea mi-a permis.

Acum sa va zic ce am mai facut.
Pe data de 12.11.2005 la ora 18.00 facem logodna.Gata avem de toate si nasi si verighete. Sunt super fericita si abia astept sa fim impacati sufleteste.

A doua veste e ca de Craciun si Revelion plecam in Italia la mama mea. A fost foarte fericita cand a aflat ca venim la ea si ne astepta cu bratele deschise...eu nu am mai vazut-o de 3 ani si abia astept!!! Imi vine sa plang de emotie numai cand ma gandesc.

In rest nu am mai facut mare lucru...felicitari noilor venite si celor care au acumulat stelute
Ralnied dar de cand te impaci asa bine cu soacra???Ca din cate stiu eu era can dusa putin cu sorcova...in fine vremurile se mai schimba dar nu te increde in cuvinte dulci si nu uita ca orice minune tine 3 zile

Va pup dulce pe toate si sper sa mai intru cat de curand!

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neazta fetelor
Am fost aseara la spectacol si a fost SUPER. Dar acum nu mai pot de somn.
Sala a fost arhiplina. Nu aveai unde sa arunci un ac. A venit toata lumea cu catel, cu purcel. Furdui Iancu a facut furori. Cand a inceput cantecele patriotice...a ridicat sala in picioare. Si acum ma ustura palmele.
Iar dupa spectacol s-au umplut toate localurile. Am stat aproape jumatate de ora pana s-a eliberat o masa la un restaurant de langa blocul nostru, sa mancam ceva. Ca eu n-am mai gatit de o saptamana acasa. Iubi fiind tot plecat, eu am mancat la mama. (noroc ca aici langa mine. Si o iubesc asa de muuuult)

Rallu, felicitari pentru steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
Raza, bine ai reaparut. De aia e a fost vrema asa urata afara! Ca disparuse Raza de soare!

Aaa... ce frumos !... Stii sa intri pe sub pielea omului...
Multumesc tie si tuturor miresicilor care ma sustin !...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Off, off raza, cand nu.i unul ii altul. Cum de si-a schimbat atitudinea socrul si a luat-o pe ulei soacra?

Asa e... dar acum sunt 3 impotriva... soacra, fi-sa si gineri-su... socru e 50 - 50... de ce cateodata ne ia partea ? pt ca stie ce are langa el... in plus, nu vrea sa-si piarda baiatu'... singurul baiat !... din cauza ei...

Tu ce mai faci, ce face Marcolino ?

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SunSmile

Vreau sa ma alatur si eu lui Dianette...si sa va spun ca mi-ar face placere sa va putem ajuta, macar cu un sfat ceva. Tot ce pot sa va spun.....bucurati-va inclusiv de perioada asta a pregatirilor pt ca e tare frumoasa. Obositoare, enervanta uneori dar o sa va lipseasca teribil.

Va primim cu placere, duamneluar !... Si sfaturi primim... De partea cu bucuria, eu... eh... mi-o mai strica unii... si zau ca asta nu-mi va lipsi...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Buna dimineata!
Hop si eu pe aici!
Sunt acasa acum. Asa ca, acum cateva minute, la o ceasca de cafea pe care am servit-o cu mine insumi (ce naspa ca iubi nu le are cu aceasta "bautura"!!!), am meditat profund... Mai ales ca noaptea care a trecut mi-am cam petrecut-o cu ochii pe pereti.
Si mi-am adus aminte ca zilele trecute am vazut prin oras niste flori pentru invitatii la nunta, f dragute. Si ma gandeam: oare are ceva daca le iau de pe acum? Ca mai incolo, risc sa nu mai gasesc si astea daca tot imi plac... Voi ce ziceti?...
Dar, daca le iau de pe acum... oare nu se vor ingalbeni? (asta am gandit-o asa, vazand ca altele, pe care le am de la nuntile pe la care am fost, incep sa aiba o nuanta de galbui...) Si daca le iau, cum ar trebui sa le pastrez ca sa nu o patesc???
Mai este cineva care se gandeste de pe acum la asa ceva sau sunt signura nebuna de pe aici?

PS--Si eu am fost aseara la un concert adevarat!!! Super, nu am cuvinte!!! Inca mai sunt "marcata" si cred ca voi mai fi pentru multa vreme!
O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Sa va spu ce am vazut frumos la spectacol si m-am gandit ca vreau si eu. Solistele au primit din partea organizatorilor cosuri cu flori de colt. Superbe de-a dreptul. E o florarie aici care are sere, si cred ca ei cultiva flori de colt. Oricum, eu vreau buchetul de mireasa din FLORI DE COLT. Sunt superbe. Si mai fac si tablouri din flori de colt presate. Ideea la aceste flori e ca nu se usuca. Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Si inca ceva. preturile sunt acceptabile. Un cos de marime medie a costat 750.000. Iar la buchet nu intra asa multe la la cos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mamaaaa...ce v-ati trezit... ca niste albinusse - apropos, pusarati de cafeu? ca io-s zombie - evident...numai ca, acum, cu fusu' asta "horar" - ma trezesc bine dimineatza (ca nah, dorm mai mult) dar cum ajung la servicel, dau d ecaldurica si ma apuca un somneeelll ...asa ca puneti cafeu' la facut ca sa se trezeasca si fata!!!

PS. fetelor, a trecut isteria asta cu gripa aviara?? Ca vreau sa stiu daca pot sa-i fac nebunului snitel de pui, ca al meu e-n stare sa nu-l manance si decat sa-mi faca "surprize" d-astea....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Neatza! eu nu beau cafea, doar fac pt. altii [xx(. Nu stiu altii cum sunt, dar eu ... da' cand ajung in fata calculatorului imi trece somnul.
Tocmai m-a intrebat unu' pe mesenger "hey, intrebare, ce mah, noi nu avem gripa aviara???...au anuntzat ashtia la shtiri?", ca cica s-ar fi inseleat aia din uk... Habar n-am, dar ar fi bine, ca am auzit ca nu mai merge nimeni in Delta de frica si a ramas o multumime de oameni fara serviciu.. nasol.
a.cicel, flori de coltz? super!! Unde e floraria asta?

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput