Miresele anului 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by liviana20t

Buna! Sunt o mireasa de 2006 din Piatra Neamt, am nunta pe data de 17.06.2006, la restaurantul Onyx, biserica Sfantu Ioan si vreau pe lista.

liviana

liviana, bine ai venit la miresici!
Te-a trecut fata pe listutza!!
De-acum, te asteptam mai des, sa ne spui in ce stadiu esti cu pregatirile si cum e la Piatra ...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Buna! Sunt o mireasa de 2006 din Piatra Neamt, am nunta pe data de 17.06.2006, la restaurantul Onyx, biserica Sfantu Ioan si vreau pe lista.

liviana

Bine ai venit in grupul nostru.

Raza, nasol cu soacra-ta, ce sa zic. Dar femeia asta chiar nu e sanatoasa. scuza-mi reactia, dar asta e parerea mea. Ma bucur ca puiul tau e alaturi de tine, iar socrul tau s-a dat pe brazda. Macar ai sustinatori, iar daca soacra va ramane singura pe front poate cedeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Scuze, graba... acus vazu fata ca Rusaliile pica pe 11... Auzi, Krelia, dar de unde ai tu sarbatorile ? un' le-ai gasit ?
Ca uite faza: noi vrem biserica la 18, iar popa zice ca pe 3 iunie e ajun de Rusalii si ca e vecernia la ora 17... si ca daca vrem, avem ora 16... sau ceva pe acolo, dar nu 18... si m-a bagat rau in sperieti...

Dintr-o agenda de 2006
Cu 3 iunie asta, nu'sh ce sa-ti zic...la "gazeta" zice ca nu se face nunta in duminica rusaliilor, aici e clara treaba!
Acu', daca Rusaliile se considera praznic imparatesc....in ajunul lor, adica sambata, nu? ca ajun asta insemana, o zi inainte, nu? - deci, pe 10 iunie, nu se face nici atunci nunta, corect? Poate..
DAR, acu', vin eu si intreb - se tine post inainte de Rusalii sau nu? Si cat tine postu'? Ca daca se tine, atunci nici in perioada asta nu se fac nunti, nu?
Raza, o sa-ti scanez, daca vrei pagina cu sarbatorile, din agenda, sa i-o dai preotului sa vaza - da' el cum stie ca ajunu' e pe 3, deci Rusalile ar fi pe 4???...hm...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

liviana20t bine ai venit in clubul nostru...
Raza ce pot sa-ti spun...am ramas inmarmurita...multa multa putere de aici inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

liviana

Bravooooo...
Hai ca mi-a placut. A aparut fata din prima cu totul aranjat: data, restaurant, biserica.
Nu ca noi de tot cautam si ne codim de nu stiu cate luni.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
da' el cum stie ca ajunu' e pe 3, deci Rusalile ar fi pe 4???...hm...[/purple][/font=Comic Sans MS]

Mda... la asta nu m-am gandit... pai, a calculat 40 de zile dupa Pasti... dar faza e ca in acelasi timp nu stia cand e Pastele... si eu amutisem... si-mi tremurau genunchii... si-i ziceam cu juma de gura ca stiu sigur ca 3 e dupa Pasti... ca sunt si alte fete care fac nunti atunci... si cand i-am zis ca alte biserici iau avans, a zis ok... dar tot nu stau linistita cu ora... adica, ne cununa pe 3 ( nici nu concep sa nu, cand am dat avans la rest si formatie ), dar nu cred ca la ora care-o vrem noi...
iar anul asta, Rusaliile au fost pe 19... zau asa, se decaleaza de la an la an, dar nici chiar asa... 3 sapt... da-o naibii de treaba, D-ne iarta-ma !...
si auzi faza, cica in postul mare, sa mergem sa ne spovedim !... ce saaaaaa ????... eu ???? si ce sa-i zic ? sau mai bine zis, ce sa nu-i zic ??? ca nu mint ? pai, prin prisma serviciului, tre' sa mint... cand nu stiu cine n-are chef sa vb la telefon, eu simt imediat cum imi creste nasul... nu pacatuiesc ? nu, daca zic ca in Cer suntem deja uniti... si tot asa...
nu injur ? ba da... in ultimele zile, birjar m-am facut !... rusine sa-mi fie... vina o poarta soacra... si atunci, cum sa ma spovedesc ???

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Pai, Raza, Rusaliile se decaleaza din cauza Pastelui, evident, pentru ca pica dupa el.....iar Pastele cade in fiecare an diferit pentru ca el se stabileste in functie de ce se intampla in plan astronomic, astrologic...etc...adekatelea cum pica luna noua...solstitiu de nu stiu ce...calendaru' gregorian....cutare alea alea..ai inteles?

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
...si vreau pe lista.

Uite aici fata hotarata !... Bun venit printre noi !...

Apropos, miresici... ce ati mai facut, cat am lipsit ? Ca nu am timp sa citesc tot... puneti-ma la curent, asa, pe scurt...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia

Pai, Raza, Rusaliile se decaleaza din cauza Pastelui, evident, pentru ca pica dupa el.....iar Pastele cade in fiecare an diferit pentru ca el se stabileste in functie de ce se intampla in plan astronomic, astrologic...etc...adekatelea cum pica luna noua...solstitiu de nu stiu ce...calendaru' gregorian....cutare alea alea..ai inteles?

Krelia eu cred ca ti-ai gresit meseria...
Preoteasa trebuia sa te faci ca oricum vad ca le ai cu chestiile bisericesti.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu
Krelia eu cred ca ti-ai gresit meseria...
Preoteasa trebuia sa te faci ca oricum vad ca le ai cu chestiile bisericesti.

Daaaaaaa ...ai nimerit-o cum nu se putea mai prost! Io si popii!!! LOL!!!
Pe de alta parte, nu cre' k mi-ar fi stat rau, preoteasa...ca', daca barbata-miu "lucra" pe la Elefterie sau pe la Domnita Balasa...etc...pai venea acasa cu patrafiru' plin de gologani! (doamne-iarta-ma!)

26 august 2006

Mergi la inceput