Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
krelia spune:
quote:
Originally posted by jesia
Krelia vreau sa-mi scriu si eu Bucuresti acolo sub romania ...pot???????
Exact cum a spus oana
Ah, si altceva...activeaza-ti si PrivatMessage (ca sa poti primi si trimite mesaje private) tot din meniul din stanga de la Mesaje Private - Options - Activeaza mesajele private
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
addinel spune:
buna dimineatsa fetele. sunt tare nervoasa ca nu au astia inca oferte pentru luna de miere. sunt singura nebuna acre vrea sa planifice din timp asta?
Giova spune:
Neatza va zice si caznica!!!
Jesia felicitari pt. prima steluta!!!!!
La cat mai multe!!!
Eu nu mai primesc acum .
Stau acasa si nu reusesc sa dorm mai mult. la 7 sunt sus. fac un fresh de porto la Clau, ma bag in pat, dar nema somn.
Pe urma as vrea eu sa dorm si nu ma mai lasa Marco, dar asta e.
Fug sa fac o tocana si vinete, dar fara oua ca, cu gripa asta aviara.....
poze
gio si bb Marco 29 +
jesia spune:
Bhai ... la mine nu scrie oras.Acolo la date personale sau cum s-or numi printre altele scrie si "locatia" si acolo scrie romania, dar nu scrie nicaieri "oras"
krelia spune:
quote:
Originally posted by addinel
buna dimineatsa fetele. sunt tare nervoasa ca nu au astia inca oferte pentru luna de miere. sunt singura nebuna acre vrea sa planifice din timp asta?
addinelu', mama, nu te mai supara...nu esti singura nebuna suntem , vorba aia - io, n-am nici inel si ma gandesc la nuna de miere
Dar, sa stii, oferte pt anul viitor au aparut, sunt cateva agentii care au inclus deja ofertele in pachetele lor ...acu', sa nu ma intrebi care, ca nu'sh...da' stiu ca is!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
a.cicel spune:
quote:
Bhai ... la mine nu scrie oras.Acolo la date personale sau cum s-or numi printre altele scrie si "locatia" si acolo scrie romania, dar nu scrie nicaieri "oras"
Intra la profil personal din stanga paginii. Acolo iti cere parola cand intrii, pentru editarea profilului personal. Vei gasi acolo si optiunea pentru oras.
jesia spune:
Aaaa... a citit cineva ce am scris la pagina 16 despre domnul cu camera + poze de 300e...cum vi se pare??
a.cicel spune:
quote:
Urmeaza sa primeasca o steluta imediat si Rallu
Aaaa... era sa uit sa va spun ca aseara ma suna tata sa-mi spuna ca a vorbit el cu o vecina noua de la el din bloc si ca sotul acelei vecine are un studio de imprimari(sau lucreaza la unul ...nu stiu exact) si ca m-ar costa filmatul +poze la cununie si nunta 300E cel mult (cica depinde de cat de sofisticate le vreau).Credeti ca e mult...
Eu nu prea ma pot pronunta aici pt ca nu prea stiu preturile. Pot doar sa iti spun ca mie imi filmeaza cineva si imi face poze (puse doar pe CD) cu 2 milioane jumate (reducere de 1 milion pt mine, ca altfel ar fi 3 jumate). Fetele care stiu preturile din Bucuresti ar putea sa-si dea cu parerea.
ralu_trancu spune:
Calarasi este la 120 de km de Bucuresti din care 100 se merge pe autostrada Soarelui.
Ma marit pe o terasa care se poate inchide si sper sa nu am mai mult de 120 de invitati. Chiar m-ar interesa sa imi faci o propunere!!Pe mail sau pe YM putem vorbi ?
[quote]Originally posted by ralucah
e departe rau??? ca daca nu este foarte departe pot sa iti fac o socoteala sa vedem cat ar costa daca iti trimit eu acolo foto-video-decor-flori. noi am fost la Valcea,Urziceni si Giurgiu, iar in plus a fost de plata transportul la o dacie papuc, benzina la o nova, diurna oamenilor (aici nu e musai sa dai bani ci doar sa asiguri o masa calda peste zi, si o camera unde sa doarma cateva ore soferii)