Bebelusi de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Simonique, ce papion aveti....m-ati dat pe spateee...si puloverul acela cu anchior e de nota 10

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Tia

hai ca am citit ce a spus Andreea si m-am minunat. bb-ii vostri au deja ore fixe de masa noi mancam ziua la 4 ore si noaptea la 5 sau 6. si uite asa mesele nu pica mereu la aceleasi ore. chiar ma gandeam ca ar trebui sa ne "organizam" putin inainte de a incepe diversificarea, dar nu vreau sa-l fortez

Alexandru (14 iulie 2005)

Noi avem doar ora de culcare fixa: 11. Uneori cand e nervos sau a dormit mai mult ziua se culca si la 12. De asta mi-e frica de ora de iarna. O sa se culce la 1?
Daca stau bine sa ma gandesc eu in timpul sarcinii ma cam culcam la ora 11. Daca stiam ca asa va face si el, nu ma bagam eu in pat la 9?
Ziua mancati la 4 ore? Pai e foarte bine. Noi tot la 2-3. Avantaj tu.

Simonique, ti-am vazut pozele. Ai un baiat scump. Si tu o mamica frumoasa. Nu te-ai ingrasat mult in sarcina.

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

da, ziua mancam la 4 ore, numai formula (Milumil) cam 150-170ml la o masa. ora de culcare se "potriveste" in functie de masa de seara. daca pica ora mesei la 8, se culca imediat dupa si se trezeste dupa 5/6 ore sa pape iar.

noi stam prost la capitolul nani in timpul zilei, nu reusim sa depasim o ora dupa fiecare masa... doar daca dormim la mami pe burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Bine v-am regasit dragele mele.Imi lipsiti extraordinar si pentru ca acum am reusit sa evadez la internet,am sa scriu un mesaj mai lung,sper sa nu va plictisesc...nu stiu cind voi mai avea ocazia.

Rares a implinit 4 luni,desi trebuia sa vina pe lume in iulie,s-a grabit si s-a nascut pe 20 iunie.Se pare ca printre cei mai harnicuti.E un mare smecher,adora sa stea in brate,si in fundulet,iar de citeva zile a inceput sa pape iar la 2 ore...ceea ce imi da de gindit,probabil nu-i mai ajunge lapticulde la mine.
Joi mergem la vaccinul de 4 luni si ma voi sfatui cu doctorita,daca sa introducem formula.Am inceput diversificarea la 2 luni si 3 saptamini cu suculet de mar si morcov,iar de ieri cu supica de legume.Pentru prima zi,ma refer la supica, a fost destul de cooperant,sa vedem cum va fi de acum incolo.Problema cea mai mare este ca isi suge degetul toata ziua,chiar daca de pe la 2 luni i-am dat suzeta;o impinge cit colo si toscaie cu spor degetele mari de la ambele miini.
Colicii au trecut de la 3 luni,acum doarme mai bine noaptea,cu treziri la 2,5 - 3 ore pentru masa,dar ziua doarme "cit cioara in par"adica de 3-4 ori cite jumate de ora.
Mihnea il adora , dar are si momente de gelozie si unele zile sint de cosmar.
E voi incepe serviciulla 1 martie , m-am inscris si la Master in resurse umane si sper sa le rezolv pe toate cu brio si sa intru mai des pe aici.
Va pupam dulce de tot,
Cristina,Rares 4 luni si 5 zile si Mihnea 4 ani si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

salutare fetelor!

Am venit de la control si avem 5900 si 59cm (cam putin, nu?) In ultima luna a crescut cu 900g si 2 cm (???) A plins putin dupa vaccin da' acu' pare ca a uitat ca ride la vrabiutele lui. Trebuie sa ii dau sa manince abia dupa 2 ore.

Vad ca vorbiti de "culcat" si "sculat" . Noi dormim de la 11,30 noaptea pina la 7-8 dim. De mincat , mincam ziua la 3-3,5 ore. Ar minca si mai des cred da' ii mai dau ceai intre mese si mai prelungim orele.

Ma duc sa maninc eu acu' ca sint rupta de foame...desi voi vorbiti de slabire...eu...ma mentin... grasa

Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna mamicutzelor!

Tia, Roxanutza, bine ati venit!!!

Irina, nu numai ca am sunat dar m-am si prezentat cu ea de trei ori in aceasta perioada si acelasi raspuns " va chemam noi!'

Simonique, tare de tot Mario!!!! Sa fiti sanatosi! Paula e la mine in brate si ne uitam la pozele puiului tau si ea..." ehe...ihi..." deci ii place baiatul...

Monica, la multi ani puiutului tau Mihnea!

Poate ati mai discutat... sper sa nu va repet, cu ce spalati hainele puiutilor?

Ella si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, si al nostru Sebi pliiiiinge si iar pliiiiiiiiiiiinge, ziua, seara...Cred ca e normal la virsta lor.
As vrea sa te deranjez cu un PM cu ceva intrebari despre laina. Am facut oferta pt casa, am gasit casa, avem garantia(banii) si asteptam rasp de la banca.
Noi azi, la 2 luni, avem 5,330kg si 58,4cm.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Multumesc fetele ptr sfaturi privind diversificarea!O sa astept sa faca 4 luni cel putin daca o sa merg tot asa cu "bidoanele"ca ma apleaca de spate...

Tia, eu nu am ore fixe ptr papa... la cerere ziua si noaptea de cele mai multe ori doarme 6-7 ore fara pauza. Dulce foc Alexandru !

Codruta, nu te stresa cu vaccinul! uneori fac putina febra dupa... iar cand sunt mai maricei si pasesc schioapata putin cateva zile. Iar in cele 5 min... cred ca inghite zdravan ! poate ai un debit mai mare. eu stiu ca 15-20 min, dar a mea studuaza peretii, pe mine...face pauze la san.

Peca, draga de tine, imi imaginez prin ce ai trecut... stiu cum e cand ii pune perfuzie puiului tau...cand Iuliei i-a pus perfuzie m-au scos afara si eu am intredeschis usa si m-am uitat si lacrimile curgeau... Sa fiti sanatosi!!!

Caterina71, sa creasca mare Alexandra! Sa va aduca numai fericire si bucurii ! ati crestinat-o... si la voi se dezbraca de tot si se baga in apa ? la noi nu se mai practica...

Ella2000 si printesele ei Paula 15 aug 2005) si Iulia (08 sept 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Noi la 3 luni aveam 5600gr si 63cm, cum s-ar zice .. cam subtirel. Dr. l-a masurat de 2 ori, nu i-a venit sa creada cat e de lung

Ella, noi spalam hainutzele bb-ului cu detergent, in masina de spalat, dar numai ale lui!

BB-ii vostri cum dorm ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by ankak

Buna dimineata fetele!

Da, Ella, am intrebat din prostie , "da' zaharul l-ai fiert cu apa, nu?" si zice : "nu". Imi venea sa ma sui pe pereti... Si a mai facut o gafa acu' vreo saptamina. Am trecut la 5 capacele de lapte praf la 180 ml apa, si-i spun, da' ea care uneori nici nu ma baga in seama ca mai si vorbesc ceva, o intreb dupa citeva zile in care il lasasem pe Matei la ea citeva ore pe zi : "cite ligurite pui?" "pai 4 ca de obicei" Sa ametesc nu alta... De aia nu se satura Matei... Lasa, cica , ca nu pateste nimic... Se dezechilibreaza, mama!!! In rest mama buna, cred ca din prea mult zel face astea! Nu prea ma confrunt cu ce spun fetele despre soacre.

Eu pun un capacel de lapte praf la 30 ml apa, deci 6 capacele la 180 de ml, asa scrie si pe cutie, de fapt pe toate cutiile de lapte praf pe care le-am vazut eu. Ce lapte ii dai tu de pui 5 capacele la 180, sint curioasa, eu credeam ca tot laptele e la fel?

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput