Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

MOana waw ce de intrebari. Stai sa o iau usor. Nu am facut nici o monitorizare pana acum, si nici HSG.
Nu am facut niciodata avort, si nu am avut anexita niciodata.

LH: 5.50 mIU/ml (valorile normale sunt: in faza folicularea 1-18, faza ovulatorie 24-105, faza luteala 0.4-20)
FSH: 2.71 mIU/ml (faza foliculara 4-13, Faza ovulatorie 5-22, faza luteala 2-13)
Estradiol: 149 pg/ml (faza foliculara 39-189, faza ovulatorie 94-508, faza luteala 48-309)

De fapt asta e principalul motiv pentru care vreau sa-mi schimb dr. Cand am intrat pe forum prima oara (cautam sa inteleg niste chestii pe care el nu mi le explicase in lb. mea materna), mi-am dat seama ca in, comparatie cu majoritatea, eu sunt corijenta. Sunt multe chestii pe care le-am invatat citind pe aici. Am abordat odata problema monitorizarii si mi-a spus ca inca nu e timpul (nu prea am inteles, nu era vorba de o inteventie chirurgicala).

Oricum sunt hotarata, saptamana viitoare merg la Moisa.

Multumesc din suflet pt. toate informatiile.

:Dana

Mergi la inceput

Eu am nimerit in mijlocul unui raliu?
Sunt si eu pe aici cu Tico albastru. Petro sunt in spatele tau ca si eu tot nr. de provincie posed la masinuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Madana in ce zi ai facut hormonalele(in ce faza)?
Cati ani ai, mai exact (ca am cam uitat, dar stiu ceva in jurul lu' 25)?
Amely am uitat sa-ti raspund .... Vreau sa raman cu Moisica, dar pentru urmarirea sarcinii trec si pe la T...
De nascut, inca nu stiu cu cine vreau sa nasc..... Mare problema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Da Oana...asa ma gandeam si eu... sunt cam nehotarata!
Uite ce probleme existentiale am, parca as fi aia cu drobu' de sare... macar sa vina ca dr...gasim noi sigur!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Nu stiu ce mi se intampla.O fi de la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_71 spune:

Paate sa-mi dea si mie nr. de tel. unde pot face o programare la Dr. Bogdan Marinescu de la Giulesti?
Maria

Mergi la inceput

Oana Analizele sunt facute in Z 22 (asa mi-a zis dr.). Am 26 ani si 6 luni.

Mergi la inceput

Petro cred ca de la "curentu'" de mai devreme nu te recunosteam Spune "chees".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Ma primiti si pe mine aici cu o intrebare?
Am nevoie de experienta si de cunostintele voastre!
Rezultatele spermogramei sotului arata in felul urmator:
- volum - 4 ml
- ph - 7
- numar - 8,6 mil/ml
- motilitate - la 1h - 70%
- la 3 h - 30%
- la 12 h si 24 h nu mi-au scris nimic (nu mai sunt prezenti sau nu au fost analizati)
- alte elemente - celule epiteliale leucocite rare
- spermatozoizi normal structurati - 80%

Medicul care a citit analiza mi-a spus ca sunt prezente semnele unei infectii in organism si de aceea s-ar putea ca numarul de spermatozoizi sa fie mic.
Sotului i-a fost recomandat sa faca o urocultura si o analiza de secretie uretrala si apoi analize endocrinologice.
Intrebarile mele sunt:
- din experienta voastra ce parere aveti despre rezultate?
- credeti ca mai sunt sanse sa raman insarcinata?
- ce tratament au folosit sotii vostrii care au fost in situatii similare?
- unde poate sotul meu sa faca o urocultura si o secretie uretrala, chiar si in Bucuresti?
- credeti ca proasta calitate a lichidului seminal poate genera o sarcina neviabila (eu am doua sarcini pierdute la activ)
Multumesc pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Sanziana da, sigur ca sunt sanse! E posibil ca numarul mic de gigei sa fie din cauza unei infectii, in rest se pare ca mobilitatea si forma lor sunt bune, deci cauzele pierderii sarcinilor nu cred ca a fost asta, mie mi se pare buna calitatea , la cantitate ar fi o mica problema, dar se poate remedia. Poti face analizele la Cantacuzino, urocultura, spermocultura si daca exista vreo infectie primesti tratamentul adecvat in functie de antibiograma. Sotul meu a avut infectie cu stafilococ, spermograma era mai proasta decat a sotului tau, a facut tratament cu antibiotic, Zanocin, si apoi cu Livercyn, zinc si acid folic. Spermograma s-a imbunatatit mult. Deci nu dispera, sa faca analizele respective si cele hormonale ( Lh, FSH, prolactina, testosteron) si apoi tratament. Si bine ai venit pe la noi!
Voua, oligo- si normospermistilor, salutari! Sambata vom vedea ce vitezomani poseda consortul la noua numaratoare pentru inseminarea nr. 3.
Madana buna alegere, dupa parerea mea. Si te asteptam si pe la alt subiect, stii tu care .
Si mai lento cu masinutele ca poate dati peste mine care circul ca simplu pieton.

Teodora

Poze

Mergi la inceput