Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 2
Carmen.cita spune:
Greule, nu mai rasuci si tu cutitul in rana
... Ce dragalasi sunteti!
Hai, cine merge pe partie pe urmele trasate de Titelu? Ca mi-aduc aminte cand scria el cu noaptea in cap la subiectul asta... si povestea de tratamente peste tratamente. Pana la urma perseverenta e cheia reusitei!
Carmen.cita spune:
quote:
Originally posted by M Oana
[brEu am facut un pregnyl acu' 3 zile si asa ma pisca degetutele sa fac un test de sarcina, sa vad cum arata liniuta a doua...., caci pregnylul pozitiveaza la fix....
Mirajul celor 2 liniute

M Oana spune:
Aaaa, eu ma dau pe partie cu Moisica, care sta in fata mea cu cataterul gata de atac.....![]()
In privinta medicamentelor, Moisica a zis sa nu-i dau nimic domnului, ca-l stric si nici eu sa nu iau nimic, ca mi-s prea perfecta....
Atata perfectiune infertila mai rar....![]()

Carmen.cita spune:
Wow! Si eu mi-s atat de perfecta ca imi vine sa... toti imi spun acelasi lucru, ca-s perfecta, dar ce ma fac eu cu perfectiunea asta? As fi preferat sa-mi gaseasca ceva, acolo, macar sa stiu ca se poate trata... Dar asta cu infertilitatea inexplicabila, ma omoara 
greuceanu spune:
Hai sa va dau dezlegare si la copii.Oana prima.Ca de cand astept compunerile alea.
Bucurati-va ca sunteti perfecte(voi si cu Base).Bine ca n-aveti si voi probleme.Sansele sunt mai mari asa.Infertilitatea inexplicabila e mai buna pentru ca nu va da voie sa renuntati gasind o anumita scuza.
Oana iti doresc inseminare reusita!
Si de-o fi sa fie bine imi pui si mie o pila la Moisica?
peterpan spune:
Carmencita stai linistita, te-a turnat numai atat cat sa ma faca curios. Fenomenul s-a produs prin viu grai chiar la mine in birou (a fost inregistrat - daca vrei iti dau caseta). OK, dar cum ramane cu secretul, am niste banuieli...ca se scapa pe ici pe colo...da' oricum va nega totul, s-o vezi...
In sfarsit, iesim pe terasa sa ascultam putina muzica ?
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=21
peterpan spune:
Ca sa nu va cuprinda somnul voi turbura putin apele:
http://www.epdlp.com/clasica.php?id=760
Madana spune:
Ce liniste pe aici.
Petro vroiam sa-ti spun ca l-am convins pe al meu sa faca analiza aia. Mi-a promis ca se duce saptamana viitoare (marti).
Ramasesem datoare cu valorile din spermograma sotului, vi le spun imediat:
- volum: 3ml (val normale 2-5)
- pH: 7.5 (val normale 7-8)
- numar: 160 mil. (val. normale 20-120)
- mobilitate la 1 ora: 70% (val normale 80-100)
- rapid progresori la 1 ora: 45% (val normale >25%)
- moderat progesori la 1 ora: 20%
- mobili non-progresori la 1 ora: 5%
- imobili la 1 ora: 30%
POLISPERMIE GRAD I
Ce ziceti e grav?
Referitor la aceste rezultate dr. l-a trimis sa faca un examen endocrinologic pe care sper sa-l faca saptamana viitoare.
:Dana
greuceanu spune:
Yes.Ascultati de greu` ca de bine va invata. Mie mi se pare spermograma beton spre otel.Cred ca ai gresit salonul.Te poti lua de mana cu Ameli (si nu numai).Mai vreau amanunte despre metoda de convingere si punctul de cedare.
Madana spune:
Petro, zici ca e buna? Sau esti doar indulgent. Ar trebui sa-i arat mesajul tau sotiorului. S-a cam speriat cand a vazut ca rezultatele marcate sunt cele referitoare la cantitate si viteza. Poate d-aia si refuza sa faca analiza.
Nu pot sa-ti spun cu ce l-am santajat, ca ma rusinez
dar am obtinut promisiunea (si este f parolist). Oricum saptamana viitoare dupa ce iau rezultatul o sa ma duc la un alt dr. care a primit numai note maxime pe forumul DC.
Multumesc mult pentru raspuns.
:Dana