Rowenta Lissima
Raspunsuri
Delia spune:
Si eu sunt interesatade achizitionarea unuia dar as dori sa stiu cat de eficient este in comparatie cu placa.
P.S.: sper sa nu deranjez la subiectul Adrianei.![]()
Delia,
Codrin si
Iris
michelle7 spune:
e vorba de o placa de intins parul??? nu va lasati pacalite de reclamele de la TV. PLacile din comert nu sunt bune iar raportul pret calitate nu e realist . luati-va mai bine o placa profesionala de la una dintre multele firme care le vand in Bucuresti. costa cam 100 E dar credeti-ma isi merita fiecare cent. au cablu lung ceea ce va da mobilitate si au suficienta putere sa va scape de firele rebele.parerea mea ( de hair stylist) .Incercati Top Line Cosmetics sau Contrast gasiti adresele lor pe net
michelle7
Delia spune:
quote:
Originally posted by michelle7
e vorba de o placa de intins parul??? nu va lasati pacalite de reclamele de la TV. PLacile din comert nu sunt bune iar raportul pret calitate nu e realist . luati-va mai bine o placa profesionala de la una dintre multele firme care le vand in Bucuresti. costa cam 100 E dar credeti-ma isi merita fiecare cent. au cablu lung ceea ce va da mobilitate si au suficienta putere sa va scape de firele rebele.parerea mea ( de hair stylist) .Incercati Top Line Cosmetics sau Contrast gasiti adresele lor pe net
michelle7
Multumim mult!
Si coafeza mea mi-a recomandat Top Line.

Delia,
Codrin si
Iris
Eftimie C. spune:
Am vazut si eu reclama si parca la final arata adresa unui site.Poate acolo veti gasi mai multe despre aparat si preturile lui
Carmen E.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by michelle7
michelle7
Draga Michelle,
ia mai da-ne niste sfaturi, te rog:
1. cit de des putem utiliza placa de intins parul? (adica fara sa-l ardem)
2. cu ce ne dam pe par inainte de a o folosi? (ca am auzit ca exista niste maclavaisuri care protejeaza parul)
3. exista vreo tehnica speciala, ceva?
multumim mult
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
clyo spune:
si cu Lissima asta cum ramane?
din cate imi aduc aminte era pana in 2 mil si nu e placa, e un feon cu dinti (ca la perie), dar nu stiu cat de eficient e.
anca2207 spune:
Buna,
Si eu am placa profesionala si sint multumita de ea...
Rowenta Lissima e un uscator de par care si intinde parul si din reclama rezulta ca e destul de eficient...pe de alta parte stim noi cam cum e cu reclamele... desi nu cred ca Rowenta si-ar permite sa vinda procarii.
Placa, chiar si profesionala are dezavantajul ca trebuie folosita pe un par foarte bine uscat, altfel iti nenorocesti parul, care oricum se deterioreaza datorita utilizarii ei, exact ca atunci cind folosesti ondulatorul....
Am auzit ca firma Remington ar fi scos o placa profesionala care poate fi folosita pe parul ud, dar nu cred ca sint pe piata noastra, mi-a spus o prietena care locuieste in Italia.
Si eu as fi curioasa sa aflu de Lyssima de la cineva care a folosit-o... asa ca daca e cineva... sint numai urechi...
Anca
anca2207 spune:
Uite si pretul:
USCATOAR PAR ROWENTA PH570
Pret: 1.499.000 ROL
De pe:http://www.flanco.ro/?action=listCategory&id=164&page=5
Cred ca asta e.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by anca2207
Buna,
Si eu am placa profesionala si sint multumita de ea...
Rowenta Lissima e un uscator de par care si intinde parul si din reclama rezulta ca e destul de eficient...pe de alta parte stim noi cam cum e cu reclamele... desi nu cred ca Rowenta si-ar permite sa vinda procarii.
Placa, chiar si profesionala are dezavantajul ca trebuie folosita pe un par foarte bine uscat, altfel iti nenorocesti parul, care oricum se deterioreaza datorita utilizarii ei, exact ca atunci cind folosesti ondulatorul....
Am auzit ca firma Remington ar fi scos o placa profesionala care poate fi folosita pe parul ud, dar nu cred ca sint pe piata noastra, mi-a spus o prietena care locuieste in Italia.
Si eu as fi curioasa sa aflu de Lyssima de la cineva care a folosit-o... asa ca daca e cineva... sint numai urechi...
Anca
Anca,
plizzzzzzz nu vrei sa ne raspunzi si tu la intrebarile pe care le-am pus mai sus lui Michelle ?
multumesc !!!!!
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
michelle7 spune:
--------------------------------------------------------------------------------
si cu Lissima asta cum ramane?
din cate imi aduc aminte era pana in 2 mil si nu e placa, e un feon cu dinti (ca la perie), dar nu stiu cat de eficient e.
eu zic ca o sa intinda buclele fara sa ia volumul si o sa arate parul ca o casca de motociclist.
michelle7