Balanta anului trecut...
Raspunsuri - Pagina 2
cait spune:
dar timpul trece asa de repede k nici nu-ti dai seama si aporape a trecut asa k zic putem face o balanta..
cel mai important am plekt din romania cu toate ca au fost momente si mai sunt knd regret dar ce sa-i faci unde e dragoste..ce am mai facut o achizitie la care nu visam niciodata, am invatat o gramada de lucruri in domeniul pt k re m-am pregatit in tara.si slava domnului toata familia imi este sanatoasa chiar si strabunik de 96 de ani pe kre o ador..
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
MirelaV spune:
dana, draga mea..eu intotdeauna m-am considerat o persoana norocoasa...dar anul asta am ajuns la concluzia k nimik nu e intamplator si nimik nu ramane neplatit in viata...si daca uneori ne intrebam..."Doamne, dar cu ce am gresit eu in viata asta? Ce pacate platesc?" si nu gasim un raspuns..atunci tre sa intelegem k va veni odata si odata si reversul medaliei!
ti-am zis io tie...capu' sus si spatele drept...viata merge mai departe.
suntem prea mici si neputinciosi in fata Puterii....
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
ankalaura spune:
Oana80 - chiar ma intrebam ce s-a mai intamplat in viata ta anul asta....
Ana - tie ti-am mai spus parerea mea: Scutura-te domnisoara si trezeste-te! Ai tot timpul din lume, nu trebuie decat sa profiti de el! Est tanara, esti bela, care e problema??? Sa nu imi spui ca tot cu slabanogul esti in gand!
Cat despre balanta.... Mda, cam multe rele, vad, cam peste tot. Si la noi, probleme de sanatate, mi-am pierdut bunicul in martie, bunica acum 3 saptamani, in ultima vreme probleme de sanatate, cu fata am ajuns la spital internate din viroza in viroza, ...
DAR! Indraznesc sa spun ca a fost un an bun! Am putut munci, macar am trecut peste greu, am avut ce manca, avem un acoperis deasupra capului, si de ce nu, indraznesc sa sper ca sfarsitul de an va fi cu schimbari, pentru ca asa mi-am propus! Aici vorbesc de mine, de job, pentru ca e cazul sa fac ceva in sensul asta, si voi face!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
Ioana Sora spune:
2005... Teoretic, ceva mai bun decat anul precedent. Practic, am ajuns la niste conluzii la care nu mi-as fi dorit vreodata sa ajung.
Pe plan familial... copilul e singura mea multumire si fericire. Cu ex-ul, n-am reusit nimic din ce mi-am propus, doar scandaluri inutile care ma distrugeau. Am renuntat sa mai incerc sa-i deschid ochii, sa inteleaga ca totusi copilul are nevoie si de prezenta lui, fie si o data pe saptamana.
Pe plan sentimental... chiar am crezut la un moment dat ca am gasit un om deosebit, cu care ma potriveam. Cel putin aveam ce comunica, eram pe aceeasi lungime de unda. A fost o dezamagire, intr-un fel, si inca unul pe care sa-l adaug la capitolul "unii barbatii sunt..." Acum sunt in faza in care parca acest aspect nici nu mai conteaza, ajung sa cred ca asta mi-e crucea.
Pe plan social... m-am fortat de multe ori sa nu ma inchid intre patru pereti, alteori simteam ca explodez daca nu am o viata sociala activa. Pe plan profesional... nu s-a schimbat nimic, dar nici nu ma pot plange. Insa am un plan pentru la anul si sper ca la sfarsitul anului viitor sa pot spune ca am reusit sa-l pun in aplicare.
Acum tot ce astept e sa vina anul urmator. De parca 1 ianuarie ar aduce vreo mare schimbare in viata cuiva... Dar ne agatam de sperante, de vise false... si uite asa mai trece un an.
chatonel spune:
2005 un an bun, manos. Mi-a placut tare.Ies cam smotocita din el, da se merita
Toulouse, la ville rose
olim spune:
Pe plan international, eu cred ca a fost un an graznic.Incepand cu Thailandia si terminand recent cu Israel, a fost un an plin de violenta, catasrofe, multa durere si suferinta.
Pe plan personal,a fost un an important in viata mea: m-am casatorit.
In afaceri am avut un an foarte bun, ne-am mutat intr-un apartament cum am visat intotdeauna, am reusit sa facem ceva investitii si in Romania.
Profesional suntem bine amandoi, eu am reusit insfarsit sa ma inscriu la faculta sa imi termin studiile.
Eu cred ca pentru mine personala a fost un an superb, iar anul ce vine sa fie cel putin la fel de bun ca si asta, iar mai bun l-ar putea face un bebe.
Sper ca pentru toata lumea anul care vine sa fie mai bun decat acesta.
violeta69 spune:
Buna,
nici eu nu ma gandisem la un bilant pt. anul acesta........
am citit undeva ca 2005 ar fi anul despartirilor!
la mine s-a intamplat.......m-am despartit de sotul meu dupa 13 ani!
in sfarsit am facut si asta,desi daca nu divorta el,eu probabil ca n-as fi facut-o niciodata!Si desi anii in care m-a inselat au fost groaznici,desi credeam ca nu o sa pot sa-mi revin,iata ca acum imi dau seama ca nimic nu merita sa te faca sa renunti la speranta!
Si inca odata mi-am dat seama ca orice sfarsit inseamna un inceput......ma doare insa ca mi-am pierdut familia si mai ales ca acum copilul meu are un tata doar de weekend!
De castigat n-as putea spune ca am castigat ceva.....poate doar experienta!
Am aflat insa ca am langa mine oameni adevarati,prieteni care au fost langa mine cand imi era atat de greu.........cand credeam ca viata mea s-a sfarsit!-pentru prietenii...........
Elena-V.
Giana spune:
2005 pentru mine?Un an foarte bun cu o mare realizare.Am devenit MAMA si sunt foarte fericita.Viata noastra s-a schimbat radical in bine.Afacerea a mers foarte bine in vara asta...Rau?A murit bunica mea si am pierdut ceva bani intr-o afacere neprofitabila.Dar am trecut peste cele rele usor.Sa dea dumnezeu cand o fi mai rau sa ne fie ca acuma!Sper sa fiti fericiti la anul daca anul asta nu s-a putut!
Giana de Dani
NOI http://photos.yahoo.com/gianadedu
PUIUL MAMII http://dedu-daniel.celebration-of.com/
asi spune:
2005 inca nu a trecut dar pot spune ca a fost un an mai linistit decat 2004.
Ne-am mutat in casa noua am aranjat-o cum am vrut noi.Razvan a crescut si s-a dezvoltat frumos.Noi am reinceput sa ne iubim ca la inceputuri.Asta a fost bun.
Rau a fost ca sotul meu a inceput sa faca delegatii si sa lipseacsa mai multe zile de acasa.
Acum urmeza vacanta de iarna si vaom fi tot timpul impreuna.
Sper ca 2006 sa fie mai bun ca 2005.
valcampan spune:
Un an urit dar nu chiar foarte urit am avut. Am devenit mamica unui baietel superb cu ochi albastrii si acest lucru compenseaza celelate rele. Tatal baietelului a renuntat la noi, e un lucru bun. Parintii nemernicului nu sunt interesati de primul lor nepot ,asta e un lucru si mai bun. Dar 2006 va fi mai bun sunt sigura.