Bebelusi de martie - aprilie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

iu-huuuuu, ma pot loga!!!

Imi fac o mie de nervi de 4 zile incoace, ca nu ma puteam loga, imi zicea "logare cu succes" si de fapt eram tot delogata! Uf....

Rrox, Mamacita - multumesc ca ati intrebat de noi
De citit am citit, ca daca n-am putut face altceva...

In primul rand: Rrox si Adriana - La Multi Ani, sa va traisca comurile si sa va bucurati vesnic de copii!
Cu intarziere, dar v-am explicat de ce...

Rrox - am vazut copilele... amandoua sunt niste scumpe, Ioana m-a cucerit cu ochisorii, si Mariuca cu parul frumos... sa-ti traisca, ai copii foarte reusiti!!
Si stai linistita, nici gand sa ma supar ca n-ai vrut sa fii somn... dar sa stii ca nu ti-am gasit un rechin potrivit, cred ca te las pe tine sa alegi...

Daria
- superb aranjamentul, si m-au impresionat gesturile voastre!! credeam ca numai in filme mai vedem asa iubire...si casa mi-a placut foarte mult, sunteti oameni cu gust!

Alessia - eu nu reusesc sa vad pozele, cand intru imi apar 0 photos...

Marox - mai pui odata link-ul cu pozele? pls, n-apucai sa le vad...

Mergi la inceput

Binenteles ca am uitat: Rrox - si Irina are ghetute identice cu ale Ioanei, a facut furori cu ele cand am adus-o vineri la servici...

Nu mai stiu cine intreba - noi i le-am luat din Plaza Mall, din Militari (stiti ca v-am spus eu atunci de ghetute de bebe neumblator ), au costat parca 312 mii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Andira, in ce priveste albumul Specialii, du-te pe celalalt album, 6-7 luni. Acolo sunt pozele.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Carmenduta, multam frumos!!

Alessia - super gestul tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Ana71 Sa-ti traiasca Batman si micuta Eva!
Si Alex se sperie asa de usor de mi-e si groaza..am ajuns sa umblam in virful picioarelor prin casa, de fiecare data cind doarme.
Dariaevelin superba ziua ta speciala
Carmenduta LA MULTI ANI RARES! chiar daca e cu intirziere. Mi se pare mie sau e blond?!!
DanaJ frumoasa copila..de... daca seamana pe mama o sa faca ravagii.
Interesante studiile tale foto..am acum pe desktop poza ta combination.

La multi Ani George Victor! - Coral
LA MULTI ANI DALIA LARISA ! - Lauradaria

Sper ca acum sa se pot vedea pozele.O sa mai pun.
http://community.webshots.com/user/dumval
Noi plecam la plimbare, sa profitam de soarele de toamna ca cine stie cit mai tine.

Valenka si Alex

Mergi la inceput

Am mai pus poze noi, in albumul de 24.10.2005, sunt cateva din Grecia si unele de zilele trecute. Calitativ nu sunt cine stie ce, probabil o sa luam un aparat mai performant cat de repede.
Si eu nu-s prea fotogenica... asta e...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Valenka, ti-am vauzt pozele. Alex este foarte expresiv si are ochii foarte mari si frumosi. Doar atatea pozici?

Da, Rares este blond cu ochii albastri.

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Rrox mi ai rupt inima cu pozele ale cu aparatul...sper sa l arunci cat mai curand si sa nu mai ai nevoie NICIODATA de el. ici la ingerase...abia astept sa am si eu o fetita sa o imbrac in roz
Andira ai o dulceata de fata...genul de pitici cu lipici.
Noi probleme cu patutul nu avem pentru ca este sport si are plasa...oricum il folosesc mai mult ca tarc

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

andiramultumim! ma bucur ca te-ai putut loga.Chiar ma intrebam pe unde esti, dar am trait cu convingerea ca zugraviti si asta iti ocupa tot timpul.Irinuyca e o frumusete de fetita si mamica o scumpa!
valenkamultumim pentru aprecieri. Alexandru e un scump! De fapt,el nu e bebelus,e flacau in toata regula!
carmenduta Iti multumim si tie de urari! Draga mea,io ti-as trimite melodiile,problema este ca am incercat sa-i trimit lu' Coco si zice ca serverul nu suporta atata informatie.Oricum,a luat acum Mircea primele 3 cutiute sa le mp3-eze.A patra e in format mp3,dar e prea mare.Nu stiou cum as putea s-o trimit,mai incerc.Totusi cred ca cu messengerul mi-ar fi mai usor.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

andruzza ai primit PM-ul de la mine ?M-am uitat in Outbox,arata ca trimis ,dar pliculetul nedeschis.Oare asta sa insemne ca nu l-ai citit?
Abia maine aflu cand merg la control. Dr acela ocupat ma poate primi abia joi,ma gandesc ca pana stabileste si ziua intreruperii... o sa mai dureze,iar eu nu am timp.Am vorbit cu nasa noastra,care e dr, ma suna maine si vedem daca mai asteptam atat sau ne reorientam.
Stiti vreuna,din povestite, cum e un avort dupa o cezariana?

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput