Bebelusi de martie - aprilie 2005 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Test!Ba imi scrie ca sunt logata, ba ca nu sunt...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Carmenduta, inca nu l-am pus pe Stefan in premergator. Il tin eu de manute si merge foarte bine, chiar are tendinta de a o lua la fuga. Si atunci cand gaseste de ce sa se sprijine merge bine, si nu prea l-as pune in premergator. Cu toate ca sunt sigura ca i-ar placea! Deja nu mai are stare in carut cand il tin in casa, reuseste sa se elibereze de curea si incearca sa se ridice in picioare, sau chiar azi l-am lasat un pic singur si m-am dus in bucatarie si cand m-am intors era aplecat asa de tare peste carut ca un pic mai lipsea sa se duca direct in cap. Am inghetat cand l-am vazut! Cred ca totusi am sa incep sa-l las pe jos dar asta inseamna ca numai dupa el trebuie sa stau,n-o sa mai vrea sa stea nici in carut, nici in tarc, asa ca de asta tot aman momentul!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor Stefan si Alexutu, sa cresteti mari si frumosi, si sa fiti fericiti alaturi de parinti

Andira, la multi ani si tie, multa sanatate, sarcina usoara si un bebic voinic, asa cum vi-l doriti voi

Rox, am vazut pozele, foarte frumoasa vamilia ta, si bineanteles fetele, Ioana e o dulce si arata un copil f sanatos, ceea ce ii doresc sa fie mereu, si mi se pare ca seamana in continuare putin cu Bia mea

Andira, vazut pozicile din Grcia, arati foarte bine,- tu cum ai revenit dupa nastere la greutatea initiala?,-, iar Irina e o dulcica

Dantje, ma bucur ca Belluta se simte mai bine, si ca ati ajuns in weekend, pupici

Alessia, adseana, sper sa ne mai intalnim pe chat, si poate ni se mai altura si alta fete, ce ziceti?

astazi am programare la ginecolog, sa-mi dea verde pt bb2, sper sa fie totul OK, si sa insotesc burticutele

Dana, vb diseara, multumim pt aprecieri, si noi ne-am simtit foarte bine in compania voastra, asta seara poate fac si eu supa cu leusteanul de la tine, inca nu am apucat

pupici tuturor

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
http://community.webshots.com/user/biancahugoanca

Alina doreste sa-si vada mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ellinia, acum mi-a sarit in ochi ca tu ai nascut in februarie-ce cauti la bb de martie -aprilie05? Sunt convinsa ca ti-au placut fetele de aici, si mie . Chiar am mai citit unele si m-am speriat la ce jigniri ajunsesera ca adminii le-au blocat conturile!!
Apropos - si eu trebuia sa nasc in feb da' Vlad era in 42 saptamani si nu voia sa iasa . A iesit fortat de imprejurari...
Ti-am retrimis cartea pe cristinandrei@yahoo.com; nu e corecta adresa? De la mine a plecat...de 2 ori
Andira- chiar ma superi-de fapt si eu am fost putin trista cand am implinit 30 ani. La 33 am fost f. fericita ca-l aveam pe Vladutz!! Nu ma mai simt batrana deloc si cred ca-s cea mai matura mamica de pe forumul asta. Si nu ma supar ba ma mandresc ca am reusit. Dc. ai sti prin ce chinuri trec alte fete (tinere) ca nu pot avea copii, ei sunt cea mai mare bucurie!!

Corina si Vlad (11.03.2005)
Amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

An-k - multumesc si de-abia va asteptam, pe tine si pe DannaJ, cu noi burtici!!

Coco - m-ai inteles gresit... Nu are nici o legatura sentimentul meu de trecere a timpului cu Irina... Ea e cea mai mare realizare a mea, si nu-mi doresc decat sa traiesc si sa ma bucur de zambetul ei toata viata...
Ma gandeam pur si simplu cum trece timpul, si, ca sa-l citez pe sotul meu, ma gandesc ca nu voi mai avea niciodata 20 si de ani...
Decat daca trec la hinduism, si va anunt intr-o viata viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Andira, inteleg cam prin ce treci ca eu am trecut prin asta !!
O sa vezi tu ca peste 3 ani nu mai regreti nimic! La schimbarea prefixului e mai nasol, dar te obisnuiesti-deh, esti mai 'coapta'!!

Corina si Vlad (11.03.2005)
Amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Coco, DPN-ul meu era 6 martie 2005, numai ca Stefan nu prea a tinut cont de asta si am nascut pe 25 februarie, iar cu fetele de la martie-aprilie am fost de la odisee.
Am primit carticica!

Cristina si bebe Stefan Costin (25.02.2005)- Rinu-Balerinu'

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Eh, Coco, nu-i nici o tragedie pana la urma... Da' stii cum e, impactul e altul decat cand treci la 20 de ani de la 19...

Dar asta e cursul vietii... ma gandesc ce haz o sa faca Ionut de mine (e mai mic decat mine cu 5 luni), pana in martie cand o sa faca si el 30 de ani...

Si asa e, cand ma uit la ce am realizat, constat ca nimic nu o egaleaza pe Irina, nici servici, nici studii, nici casa nici altceva. Dar, imbatranim...

Si scuze, cred ca am uitat sa-ti multumesc pt urari... O fac acum!

Mergi la inceput

An-k - multumesc, dar sa stii ca am incercat sa aleg niste poze in care sa nu-mi arat asa rau sunculitele... Ceea ce e cam imposibil, deci nu stiu cat am reusit..

Kg din sarcina le-am dat jos intr-o luna jumatate, dar datorita imprejurarilor, nu prea placute, prin care am trecut cu Irina. Sper sa-mi fie usor si la bebe2.

Ah, abia astept noi burtici!!
Sa ne spui cum a fost la dr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna fetele! S-a trezit iubita mea asa ca de acu putem sa ne laudam si noi putin....am zis prima data mama acu o luna aproape si acu toata ziua zicem numai tata si baba si bubu. Mama gata nu ne mai place... azi mergem la vaccin si sunt curioasa sa vad cate kg mai are ....nu e grasuta ca nu poate sa stea nici o secunda locului In fundulet nu prea vrea sa stea ca se intinde dupa jucarele dar cu premergatorul a rupt deja florile a tras fata de masa si acu trage de perdele e o dulceata ....Am incercat sa bag pozici dar nu stiu cum.... :( noi avem bagat album pe ringo.com.
Va mai scriu si maine poat edescopar si cum sa bag poze....
pupici la toti copilasii

Mergi la inceput