Mamici de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Amonar spune:
Andira U R WELCOME!![]()
Camim Eu credeam ca in US tot la 12 saptamani te cheama pt prima data la eco. La 18 saptamani mi se pare chiar absurd! Olandezii vor sa se dea dupa Americani dar sper sa nu preia si aceasta prostie.....
Acum eu am o alta intrebare....cum vi se pare obiceiul vestic de a naste in prezenta tatalui? Sau a familiei (copil, mama, bunica...)?
Si altceva cum vii se pare faptul ca Olandezele vor sa nasca acasa? Din statistici se arata ca 1/4 din ele vor sa nasca acasa.
Sant curioasa de opiniile voastre!
Darria spune:
Amonar, multumesc frumos dar nu vreau pe listutza 
Va spun cateva date pe care le consider importante: am 29 de ani, varsta sarcinii 9 saptamani(stiu ft. ft. bine cand a fost conceput bebe si confirmat de medic) si voi naste in jurul datei de 20 mai - o sa trec la semnatura varsta sarcinii.
Multumesc fetelor ca ati primit o zuza in randul vostru. Va doresc bebei sanatosi si isteti, frumosi vor fi cu siguranta. Sarcina si nastere usoara 
Shoricutza si Dilaural uitasem ca ne-am intalnit la miresici
a trecut asa de repede, parca nici nu a fost ![]()
Adib: curajos tatic sa se inscrie la mamici, asteptam si mamica sa vina printre noi.
Greturi: la mine s-au instalat la 2 saptamani dar daca altfel nu se poate...
Editare: as vrea sa nasc cu taticul langa mine, ca doar e coautor dar acasa...nu, dar nici nu as vrea sa stau in spital prea mult.
noi
Amonar spune:
adib
Bine ai venit printre noi!Nu te-am remarcat imediat..mea culpa
...si nu am sesizat ca esti tatic...![]()
Asa tatic mai zic si eu! Tu sigur vei fii de fata la nastere..![]()
![]()
Pai daca tot ti-ai facut prezenta te intreb daca vrei sa va punem pe listuta noastra? Cu cat mai multe suflete cu atat mai multa veselie!!!
Numai cele bune gravidutei!
adib spune:
Camelia.T
multumesc pt sfat. E la fix. mai ales ca acces la Net doar la servici. Acasa mai greu. Deci aici la servici numai printre picaturi. Cu ajutorul tau am ajuns la tinta mai usor.
Darria
te rog sa consideri ca si sotia mea este printre voi. Zilnic facem schimb de informatii, care ce a mai auzit, dupa care incercam sa compilam noutatile.
Amonar
nu stiu ce inseamna lista voastra. Deci ...
sa sti ca vreau sa asist la nastere, dar nu stiu daca o sa rezist.Ma apuca tremuratul numai cind ma gindesc. pe bune!
Nu in ultimul rind va multumesc pentru primire. Imi place printre voi.
Sanatate maxima va doresc voua si ingerasilor pe care ii asteptati.
Burtocika spune:
Buna, fetelor (si baietilor:)
Eu sunt super speriata si nu prea stiu ce sa cred: am fost azi sa-mi ridic rezultatele de la Toxoplasmoza, Listeria si Citomegalovirus si m-am ingalbenit:
Anti Citomegalovirus tip IgM = 0.07 = Negativ
Anti Citomegalovirus tip IgG = 38 UA/ml = Pozitiv
Sunt disperata, am pus o intrebare si la "Clinica virtuala", dar nu stiu daca o vede cineva, imi vine sa deschid subiecte peste tot, poate se gaseste vreo mamica sa ma lamureasca ... Sunt in 12 saptamini (cred) si tocmai ma pregteam sa ma duc saptamina viitoare la doctor sa-l vedem pe bb ...
Stie cineva ceva, ce inseamna chestia asta si cit e de grav ?
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
betty13ro spune:
Va urmaresc de 3 saptamani, adica din momentul in care am vazut cele 2 liniute insa pt ca doctorita nu mi-a confirmat sarcina am preferat sa aman inregistrarea la mamici de mai - iunie. Acum 20 min am aflat cu certitudine ca
exista, e bine, are 6 saptamani si i-am ascultat bataile inimii. Sper ca totul sa fie ok si in iunie cand implinim 3 ani de la casatorie Dumnezeu sa ne daruiasca copilul mult asteptat.
Datele mele ar fi: DN 13.04.1978; UM 02.09.2005; DPN 09.06.2005
Va doresc la toate sarcini usoare si bebei sanatosi, frumosi, destepti si norocosi!

9+ si bebe 6+
Darria spune:
Bogdanai, din pacate nu stiu nimic despre aceste analize, incep sa fac o serie saptamana viitoare.
Betty: bine ai venit. Sarcina si nastere usoara. Un
sanatos ![]()
noi
adriana spune:
quote:
Originally posted by bogdanai
Buna, fetelor (si baietilor:)
Eu sunt super speriata si nu prea stiu ce sa cred: am fost azi sa-mi ridic rezultatele de la Toxoplasmoza, Listeria si Citomegalovirus si m-am ingalbenit:
Anti Citomegalovirus tip IgM = 0.07 = Negativ
Anti Citomegalovirus tip IgG = 38 UA/ml = Pozitiv
Sunt disperata, am pus o intrebare si la "Clinica virtuala", dar nu stiu daca o vede cineva, imi vine sa deschid subiecte peste tot, poate se gaseste vreo mamica sa ma lamureasca ... Sunt in 12 saptamini (cred) si tocmai ma pregteam sa ma duc saptamina viitoare la doctor sa-l vedem pe bb ...
Stie cineva ceva, ce inseamna chestia asta si cit e de grav ?
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
Boghi draga,
si eu stiu asa cum zice floricica soarelui de la subiectul cu citomegalovirus. Faptul ca IgM e negativ e bine, si inseamna ca ai avut infectia inainte de sarcina.. Sper sa nu zic prostioare, da o cautare pe forum cu cuvantul buclucas si o sa aflii o tona de info

mihaela.f spune:
Buna mamicilor,
Bogdanai uite ce am gasit pe internet(era un caz prezentat pe www.reclamapenibila.ro). Sper sa te ajute
Rezultate CMV
Data publicarii: Miercuri, 21 Semptembrie 2005
Autor: Dr. INDIANA PELIN
In urma dozarilor de anticorpi recomandate pentru ca am avut o sarcina in care embrionul nu se dezvolta mi-au iesti niste analize foarte prost dar aici la Buzau medicii nu prea stiu daca se trateaza sau nu. Cytomegalovirus IGg=387. Mentionez ca Cytomegalovirus Igm mi-a iesit in limite normale. In speranta ca ma veti lamuri ce inseamna, va multumesc anticipat.
Citomegalovirusul este o infectie virala care poate afecta evolutia unei sarcini daca femeia insarcinata contacteaza acest virus pentru prim data ( primoinfectie), Din pacate , aproape ca nu exista o simptomatologie clinica , se poate manifesta infectia ca oricare infectie virala ( gripa) si nici nu are tratament - tartament antiviral, antitermic) Din rezultatele analizelor care le-ati descris,dvs aveti deja o protectie ( prezenta de IgG) ce este foarte bine. Sunt anticorpi care va protejeaza o sarcina ( exact situatia de protectie a organismului uman dupa un vaccin).
Mai poti citi informatii si aici http://www.medfam.ro/books/infectioase/citomegalic.htm
Eu cred ca este de bine(ajung acasa, ma uit peste analizele mele si iti spun), dar nu cred ca ai de ce sa iti faci griji!
Bun venit noilor mamici si noului tatic!
Ne-am inmultit atat de tare si asa ma bucur!! :-)
Mihaela
6+
july_g spune:
Buna seara fetelor si......... taticule! Bine ai venit printre noi Adib. Cred ca suntem putin privilegiate: avem printr noi primul barbaat.........gravid! Ura!!!!!!!!!! Sper sa nu te superi pe mine, Adi e chiar un compliment!Sotul meu mai trage cu coada ochiului la ce scriem noi, dar nu si-ar baga coada nici mort!
Bun venit si celorlalte noi burtici. Sa ma iertati daca nu va spun la fiecare in parte, dar neuronul meu e foooooooooooooarte adormit si nu a reusit sa retina cate sunteti si cum va cheama. In orice caz, bine ati venit si sarcini usoare.
Parca Dilaural intreba daca se poate sa scape de greturi. Se poate. Eu nu am avut si nici nu am. In schimb dorm, mananc si cresc! Nici nu stiu cum e mai bine!
Mama, cat am scris! Si abia m-am trezit din somn!
Va pup si mai vorbim!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g