Copilasi de Mai - Iunie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Iuhuuuuu!

Felicitari MONA!!! SA TRAIASCA MAYA SI SA FACA IMPREUNA CU LIA UN CUPLU PERFECT DE SURORI !!!

Ma bucur foarte mult ca totul a fost bine,sper ca te simti bine dupa nastere, si usoara ca un fulgulet :)
Pupici, astept si eu povestea nasterii!

Maya e foarte frumusica, mie mi se pare ca seamana cu Lia cand era mica-mica!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mona felicitari!!! Sa va traiasca printesele si voi sa va bucurati din plin alaturi de ele! Sean felicitari taticule! Ai doua printese pe cinste! de fapt aveti doua fotomodele! Si Maya e lungana ca Lia! Si grasana scumpa mica!!! meeey ce de frumuseti pe metru patrat in familia voastra acolo!

Fetele azi a fost zi de bucatareala la mine! Toata ziua am fost in bucatarie... ieri a fost de spalat rufe si curatenie generala prin casa! Sunt franta de oboseala! Dar cand am intrat acum si am citit vestea cea mare mi-a trecut instant! Am beut in cinstea Monei si a micii printese Maya un pahar de vin cu pepsi! Si ma simt bineeee!!!

Diana felicitari pentru burtica! ai grija de tine si de micul pui de om pe care il porti acum!

Mammy felicitari pentru viza! Sunt sigur ca va fi de vis intalnirea cu sotul de sarbatori!

Va pupic pe toate !

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Urraaaaaaaa felicitari Monetsa iti traiasca mica printzesa.
Pina la urma am castigat pariul cu ziua cand nasti,nu stiu ce e cu ora ca io nu am scris ora de nastere ,deci ma consider castigatoare.

DianaR Inisa a avut o reactie usoara la fix 7 zile dupa vaccin febra 38 numai o noapte a doua zi dimineatza era ca noua.Tu cum te mai simti cu greturile si burtica?

alina costin ma bucur ca sunteti sanatoase

nally bun venit a casa,pupici la Sebisor sa i treaca mucisori repede

mammy2706 felicitari pentru viza si ditractie placuta,nu conteaza vremea daca sunteti impreuna

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!!!
Ce de vesti bune...

Mona si Sean, sa va traiasca papusica, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa sunt convinsa ca e. Sa fiti fericiti toti 4! Mai Monet nu-mi vine a crede ca am dat si eu un pronostic bun, nici macar nu prea am crezut in el, doar ca mi-e draga data de 28 ca la noi toate s-au intamplat pe 28 (am devenit prieteni, am facut nunta, s-a nascut Danut, ne-am mutat in casa noua...). Sean zice ca nu vorbeste romaneste, da vad ca si scrie nu numai ca vorbeste... Pupici la toti si o perioada de acomodare cat mai usoara.

Bertha multumesc pentru email sigur o sa iti raspund, da stau cu timpul pe sponci :-) Pupici dulci lui Darius cel chipes si saru-mana pentru poze.

Nally vai ce vesti bune. Ma bucur din suflet pentru bunica ta.

Alina ma bucur ca s-a facut bine scumpica ta. Si sa stii ca nu rad deloc, m-am convins de multe ori ca leacurile vechi din popor de multe ori sunt mai bune decat medicamentele. Diana nu te superi, da ? :-)

Mammy ma bucur mult pentru voi, sa va simtiti bine, sa profitati din plin de timpul petrecut impreuna. Cat despre vreme...ce mai conteaza?.. :-)

Fetele am inceput sa il simt pe samburica, e mai puternic decat Danut in perioada asta de sarcina. Si misca destul de des, nu ma mira ca s-a mirat doctorul la eco. Si mi-e asa de drag... Hai ca poate va fac pofta :-) Ca vad ca pe Diana am reusit sa o iau dupa mine ;-) PUpici la toate si un weekend frumos.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 14+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am uitat sa zic ca noi azi am fost la Constantza pina la urma.A fost decizie de moment luata pe loc cand ne am sculat.
Tot ziceam ca nu plecam nicaieri ca anuntza vreme urata da pina la urma am zis o fi ce o fi.
A fost bine cu totu ca batea un vant rece la Constantza de ziceai ca imediat va ninge.
Am fost in vizite mai mult si ne am simtit excelent.Acum o ora ne am intors sunt franta ma duc sa fac dus si sa ma culc.
V am pupacit

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Scuzati ca intru peste voi! Sunt mamica de ian-feb 2005 si am o intrebare pt. Alina Costin.
Alina, ti-am scris si un mesaj privat de vreo 3 zile, dar nu stiu daca ai primit. Am citit un mesaj de-al tau legat de intoleranta la proteina de vaca unde ziceai ca scaunul acid si cu mult amidon nedigerat este semn ca exista aceasta intoleranta. Te-as ruga sa-mi spui si mie daca ti-a zis vreun medic chestia asta, ca si eu suspectez o intoleranta la bebelusul meu, si nu stiu exact daca este la lactoza sau la proteina de vaca. La analiza de scaun i-a iesit mult amidon nedigerat si celuloza si scaun acid. Am probleme mari cu el de vreo 4 luni, are colici foarte urate, mai ales noaptea (si are aproape 10 luni acum). Dar a avut o infectie digestiva depistata la 4 luni si tratata cu antibiotice, 2 randuri, de care a scapat abia la 6 luni. E posibil ca infectia sau antibioticul sa-i fi declansat ceva. As aprecia daca mi-ai putea spune cum se manifesta la voi intoleranta si cum ai tratat-o.
Iti multumesc! Daca poti, sa-mi raspunzi pe PM.

Coraly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ia uite! Lipsesc si eu vreo doua zile si dau numai peste vesti bune.

Monet si Sean sa va traiasca printesa Maya si sa va bucurati , impreuna cu Lia de ea.

Nally Ma bucur ca bunica este bine. Sebisor vorbaret.

Eu sunt la munca, ieri m-am bucatarit si am facut curat. Bia are mucisori, of ca nu mai scapam de ei. Da cel putin a invat-o tati sa sufle nasul si e si tare haioasa cand face oeratiunea asta singura, intinde mucii pe toata fata.

Pupici la copilasi ma duc sa lucrez.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

MONA si SEAN,felicitari,sa fiti fericiti cu totii si Maya sa fie sanatoasa si norocoasa, si Lia la fel, si numai bine !
Mai, si eu ma mir de Sean, ca si data trecuta, cum zice ca stie romaneste ! si iara intreb, cum de-a invatat? ca al meu sot abia acum incepe sa priceapa mai mult, ba sa si zica cate ceva, ca ma tot aude pe mine cu Ingrid :)

NALLY, ma bucur mult ca bunica ta e mai bine, sa stii :))) sa dea Domnul asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mey, am uitat mammy felicitari pentru viza. Si lasa vremea. Important este ca veti fi impreuna. micului alpinist.

Irinel felicitari pentru miscarile sanburelului. Doamne ce frumos e sa il simti miscand.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Hey,hop si eu...chiar daca am lipsit saptamana asta la apel,tot am apucat sa citesc din cand in cand...dar azi dupa 2 zile...am sarit in sus de bucurie,citind atatea vesti minunate!
MonaFelicitari mami!!!Felicitari,tati!MayaBINE AI VENIT PE LUME,PUIULE!SA FITI FERICITI,CA IN POVESTI,PANA LA ADANCI BATRANETI!LIA-BIG SISTER-CONGRATULATIONS!...SUUUUUUUPERBA FAMILIE!

MammyYuhuuuu!,pleci la sotior!...hai ca nu mai e mult si o sa va vedeti! pe micul alpinist!

Nallyharnicuta!...ne-ai lipsit,dar acum,o sa recuperezi,nu?...esti plina de viata! pe Sebi si pentru mamica lui!

Nicoletafelicitari mami pentru fetita care isi sufla nasul singurica!...lasa ca trec si mucisorii,nu fii trista!

Avem si noi o veste-hihihi-ca de cand ne plangeam ca n-avem masele...ne-au iesit sus,2 coltisori in stanga si 2 in dreapta...deci 4 deodata...dar fara prea mari probleme...si am inceput din nou sa bem laptic...O sa incerc sa mai pun niste poze sa vedeti cum s-a carliontat Victor

la toata lumea...si s-o tinem tot asa...in vesti bune!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput