Herpes

Herpes | Autor: utocatalina

Link direct la acest mesaj

Fetelor am fost la baie si m-am uitat in oglinda ca ma usturau buzele si vad ca pe buza de jos imi apare un herpes...m-am speriat...e periculos pentru bebe? Cu ce pot sa ma dau? A mai patit vreuna din voi asa?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA stai calma ca nu-i nimic.E problema doar daca ai herpes vaginal si asta doar in zilele cand trebuie sa nasti.Atunci se face cezariana pentru a nu se contamina copilul.Asta stiu eu.Si de luat n-are rost sa iei nimic ca trece singur in cateva zile.Si daca iei(odata am luat zovirax) tot atat te tine...Si nici nu stim daca e voie!
Pa!

MONICA 28+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mercic Monica..vad ca a dat inapoi...Mi-a raspuns pe pm si Lucia_cs...o sa il intreb luni si pe T cind ajung la el!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu am avut herpes cam prin luna 7-8 nu mai stiu sigur si nu am patit nimic si nici bb din butrica, stai linistita

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Nu e nici o probl. stai linistita si sarcina usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Si eu am avut prin saptamana a 12-a. Doctorul a zis ca nu e nimic... oricum si eu m-am speriat...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Te linistesc si eu.
Am avut si eu herpes in timpul sarcinii si nu a fost nici o problema pentru bebe.

Tana

Mergi la inceput