Cat lapte beti?
In carnetelul meu de gravida spune sa bem 500-900 ml/zi. Eu beau de obicei doua pahare. Nu prea pot sa mananc oua dar ma straduiesc.
Raspunsuri
toanca spune:
Eu beau 1 kg/zi, dar nu pentru ca asa trebuie, ci pentru ca asa m-am obisnuit;
Si am si arsuri ......iar laptele e un remediu foarte buna impotriva arsurilor
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
poze
ama_kaly spune:
Si eu beau lapte dar nu chiar in fiecare zi..beau cate o cana atunci cand mi se face pofta sau imi aduc aminte
!eu beau pt ca imi place..de curand am descoperit si eu ca e chiar recomandat in sarcina.in schimb mananc si branza si unt..din acelasi motiv! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io
12+ si
din burtik
catrinutza spune:
Neata fetelor.......eu una nu reusesc sa beau decat o juma de kil pe zi
....o cana dimineata si una seara, cu miere de albine...ca sa dorm mai bine....dar am inteles ca trebuie cam intre 600 de gr si un kg de lactate pe zi, asta incluzand si alte produse nu numai lapte...din pacate nu mai pot sa ma ating de iaurt pt ca in perioada de "gratie" a greturilor am mancat mai mult iaurt iar acum mi s-a luat de el....pe mine insa ma ingrozeste chestia cu un ou pe zi, pt ca acum vreo doi ani mi-a gasit colesterolul prea mic si mi-a fost "prescris" sa manac cateva oua pe saptamana.....oare cum o arata colesterolul nostru dupa 7-8 luni de oua mancate zilnic?![]()
Oricum, papati ce simtiti nevoia pt ca organismul nostru...si BB... stiu ce sa ceara - ce au nevoie.
Fetelor, spor la mancat si pupici pe burtici.
20+....care nici nu stiu cum au trecut![]()
catrinutza gravidutza
Crisu23 spune:
Eu nu beau deloc pt ca nu-mi place.Nici mica fiind nu am baut, ma mai pacalea mama si atunci numai cu cacao.
Oricum...compensez cu unt, branza si smantana.
28fix
Laura Ioana spune:
Nici eu nu prea beau lapte, cel putin de cand sunt insarcinata mi se pare ca are gust si miros de vaca![]()
Incerc sa ma reobisnuiesc cu el. Iaurt ma straduiesc sa mananc unul pe zi, dar nu-mi reuseste intotdeauna
Laura
18+
Puiutul meu
andan spune:
Cat lapte beau? Cat cuprinde - cel putin un litru pe zi. Si pe langa asta beau dimineata cam o cana mare de sana, mananc branza dulce sau telemea si mananc smantana cu aproape orice. Intotdeauna mi-a placut laptele si produsele lactate si asa m-am obisnuit. Probabil lactatelor trebuie sa le multumesc pentru dantura pe care o am si pentru faptul ca la stomatolog am mers cu carii de vreo doua ori in 28 de ani - in rest numai pentru curatarea de rutina. Sper sa nu am probleme nici de acum inainte si bebelul sa creasca puternic si sanatos. Ca doar asta ne dorim toate, nu?
16+
Daca dragoste nu e, nimic nu e.
jadi spune:
Nu am baut nici macar o picatura de lapte in toata sarcina... poate daca era lapte cu orez sau fidea! In schimb am mincat brinza si iaurt spre compensare.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Kittycat spune:
Cat am fost
nu beam mai mult de 1-2 pahare pe zi; mai mancam uneori un iaurt sau branza. De cand am nascut, am baut aproape zilnic 1 l lapte, din cauza alaptatului.
Andra,
de
printesa
(15 noiembrie 2004)
nicolle27 spune:
si eu pe la voi.Buna fetelor,pot sa va spun ca eu nu reusesc decat foarte rar sa beau mai mult de 500g lapte pe zi.Binenteles ca am zile in care nu beau deloc,dar manac zilnic branza.E foarte important stiu,dar uneori chiar nu-mi trebuie.
Va pupacesc cu drag
M
21+
toanca spune:
Fetelor, se pare ca sunt singura care are ca remediu impotriva arsurilor laptele...
Voi nu aveti arsuri?
Toanca
si
Matei Alexandru 28+
url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos"]poze[/url]