Oradea (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Stau si ma gandesc ca poate mama la ora asta e pe masa de interventie, nu se stie. Ea e singura acolo, insotitori nu lasa (decat intre 2-4 cand e program de vizita).
Exista un singur salon de femei pe sectie, care este si sala de tratament si sala de analize si sala de primiri. Nimeni nu te lamureste cu nimic, fiindca acolo totul este o incertitudine.Daca vrei sa mergi la toaleta, mai bine renunti.
Cat e de greu sa fi singur in astfel de momente. La ea ma gandesc acum, pentru ca stiu ca e foarte stresata.

Sa nu ajungeti niciodata prin spitale! Pe langa suferinta fizica, restul pun capac. Of..Viata!

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Simina, nu ai nr. de la Clinica? Nu poti suna? Sau nu-ti dau detalii prin telefon? Mama ta nu are mobil la ea? Cumnata ta a ramas in Cluj sau a venit si ea inapoi?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Am sunat la clinica. Doctorita care raspunde de salon mi-a spus ca in momentul acesta mama e in sala de interventie. Doamne ajuta sa treaca cu bine!
Mama e singura acolo, eu si cumnata mea ne-am intors aseara, fiindca nu ne lasa sa stam cu ea, doar afara, in curtea clinicii.
Poate maine o lasa acasa, asta in cazul in care totul decurge bine.

Simina

Mergi la inceput

Simina, sper sa mearga bine totul si sa veniti acasa maine! Multa sanatate mamicii tale! Maine mergeti la Cluj?

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Abia astept sa vorbesc cu mama dupa interventie. Ea ne va spune cum a decurs si cand putem merge la Cluj dupa ea. Dar mai devreme de maine n-o lasa acasa. Dupa interventie ii mai face un set de analize, asa e procedura.
O zi buna tuturor!

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Simina - abia astept sa ne scrii ca sunteti acasa cu bine !
Gabi - voi de ce umblati spitalele ???

Spitalele ... in Oradea le-am umblat pe toateee, groaznic, Doamne fereste sa ajungem acolo noi, cei dragi noua ...

Sanatate muuulta tututor si un we frumos sa aveti !

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Uitati-va la cateva poze din Cluj. N-am prea avut chef si timp de pozat. Dar sageata albastra mi-a placut mult de tot, abia astept sa mai merg cu ea.

Simina

Mergi la inceput

Simina, pozele tale mi-au trezit amintiri de studentie, nici nu stiu in cei sase ani (adica 5+1 bis)cate ore am petrecut asteptand trenul spre Oradea... Oricum pe vremuri nu era sageata, si in mai cand am fost prima data cu IC, am ramas cu gura cascata...
Am fost azi dimineata la spital, aceeasi diagnostic, mergem in vara la urmatorul control

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Mami e bine! A trecut peste interventie, i-au scos 2 pietre mari de pe canalul coledoc, acum e la a doua tura de perfuzii si maine mergem dupa ea, ca o lasa acasa.

Simina

Mergi la inceput

Simina !!!
Ma bucur ca totul e o.k.!!!!!
Mii de pupici si multa sanatate mamei tale, si sa aveti maine drum bun si timp frumos!!!

pozici poze noi Lili

Mergi la inceput