test de sarcina

test de sarcina | Autor: milana

Link direct la acest mesaj

cand se poate face testul de sarcina?
prietenei mele (care, din pacate, nu are acces la internet si apeleaza la mine ca purtator de cuvant ) trebuie sa ii vina ciclul astazi. ea si sotul ei au toata luna, numai numai se vor trezi cu la iarna si ar vrea sa faca un test de sarcina (din cele de la farmacie). eu i-am spus sa mai astepte cateva zile (ciclul ei nu este chiar regulat, mai vine si cu cate 2-3- zile intarziere sau cu o zi inainte), dar ea nu si nu. nu are simptome (poate o dor putin sanii, dar asta se mai intampla si la ciclu), dar este atat de nerabdatoare sa vada daca a ramas sau nu insarcinata incat imi scoate mie peri albi . uff, de-as vedea-o odata si
intrebarea ei: daca face testul de sarcina astazi (fix cand trebuie sa ii vina ciclul) se vede sau nu daca este ?
va multumim (mai ales eu, ca m-a innebunit deja )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Din pacate hormonul HGC nu se evidentiaza imediat la orice persoana.
Stiu din propria experienta cat de mare este nerabdarea.
In cazul meu: primul test negativ in prima zi (cand trebuia sa vina), negativ la patru zile si pozitiv abia dupa 10 zile.
Stiu insa ca dupa 21 de zile acest test arata sigur care este situatia (se evidentiaza acest hormon in urina sau nu).
Multa sanatate si multa bafta prietenei tale!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolamar spune:

testul pentru a vedea daca este sau nu , se face la sapte zile dupa contact, neprotejat, cu prima urina de dimineata.

Bafta, astept vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Testul de sarcina e de preferat sa se faca dupa cel putin 1 saptamana de intarziere (min 7 zile), pentru a nu fi indusa in eraoare de eventualele rezultate fals-negative.
Testul de sarcina se face din urina; in urina e f. posibil ca hormonii HCG sa fie in cantitate prea micala o varsta f. mica a sarcinii si astfel sa nu poata fi detectati de test.
Daca chiar nu mai are rabdare, poate sa faca o analiza de sange: total beta-HCG seric, care este mult mai clar in aceasta privinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milana spune:

multumim pt. informatii
i-am transmis ceea ce ne-ati raspuns, dar tot nu a scapat de nerabdare . ufff...
pana acum nici o schimbare
ne citim luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

E chiar mai bine daca repeti testul peste o sapt. rezultatul o sa fie mai aproape de adevar. Hai, ca mai e loc pe lista de scorpioni 2003! Si daca nu mai e loc, deschizi o noua lista cu sagetatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_burla spune:

ma bucur ca citind mesajele voastre am gasit raspunsul la intrebarile si framantarile mele.Deci ,chiar daca testul de sarcina e negativ ,sunt ceva sanse sa fiu insarcinata ,deoarece organismul femeii difera de la o persoana la alta.Sunt cateva zile de cand trebuia sa apara-mi perioada (regulata de obicei),dar nici nu da semne ca ar vrea sa vina,testele sunt insa negative .Poate fi vorba si de o alta problema,dar tare mult mi-as dori un bebelas.Am fost intotdeauna curioasa cum e sa ai propriul baby sa sa incerci sa-i observi ce din el are de la mami si cee la tati

Mergi la inceput

Andreea bine ai venit la
Vezi ca exista o sectiune a forumului "asteptand un ingeras in viata voastra" unde discuta foarte mult viitoarele mamici.
Multa bafta cu bebelul!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor! Am si aceeasi intrebre,cand e totusi mai bine sa-ti faci testul?Eu am facut acum 6 zile, si mi-a iesit negativ(asta cu trei zile inainte de ciclu).Rusii, din fericire, n-au aparut, si chiar astazi mi-am facut dinnou testul si a aparut a doua liniuta dar foarte stearsa.Imi masor si temperatura si deja de foarte multe zile se mentine ridicata(de la 36,9 a ajuns la 37,3).
Dar oricum eu cred ca e cel mai bine sa merg sa fac analiza sangelui.
Ce credeti?A patit la fel cineva?

alinkav

Mergi la inceput

Cred ca mai conteaza si testul de sarcina.
De obicei cele care pot folosi orice urina si nu numai cea de dimineata (in care concentratia de hormon este mai mare) sunt mai bune.
Multa bafta la !

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Din cate stiu eu singura eroare care apare cu aceste teste de sarcina este ca poate fi rezultat negativ al testului si totusi sa fii insarcinata. Invers nu prea merge...o data ce au aparut cele doua dungutze...."Sa fie intr-un ceas bun si sa jucam la botez "
Iar despre cand poti face testul....7-10 zile de la data intarzierii e mai mult decat sigur ...insa la unele persoane poate sa se "indungeasca " si dupa doua zile de la contactul sexual.

Bafta la si sa va vad cat mai curand!
ina

Ina

Mergi la inceput