Copilasi de iulie-august 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
kim222 spune:
Eli ...si tu? Eu stiu ca japonezii nu prea cer ajutorul si nu le place sa fie ajutati...dar tu nu ai pe nimeni din familia sotului care te-ar mai putea ajuta? Si Uka se dezveleste peste noapte...dar nu ma stresez...este in pijama, fara ciorapi dar in camera am fixat temperatura la 21-22 grade ..oricum sa stii ca ei nu se inebunesc dupa caldura...Pune-i eventual si ciorapei si asa nu sa o te mai ingrijorezi...Cit despre imbracatul pt iesit afara sintem in aceeasi gasca! Eu ii tot turui vrute si nevrute..sau ii dau un obiect....
eli spune:
ne-a vazut pe noi cum prindem centurile la carut, la scunul de masina, la cel de masa si acum, imediat ce are ocazia, se pune pe treaba. mai dedemul, s-a dus pe hol, s-a urcat singurel in carut , s-a prins cum a stiut el mai bien cu centurile si se juca frumos cu telefonul lui.
ii place la nebunie sa se joace la usi, pe cele glisante la fatie stanga dreapta si le izbeste de tocuri, pe cele normale, le inchide, incearca sa le deschida, dar nu reuseste inca sa invarta manerul si apoi miauna ca un pisoi lasat in ploaie.
Ema, felicitari pt Serbanul cel super-destept.
Pako, sper ca a fugit durerea de cap de la tine si nu va mai reveni deloc, deloc.
Lia, si eu, si eu, dureri de gingie in zona maselelor de minte. Eu le scot masele.
Iar maraie puiul, mi-e asa d emila de el cand il aud cat de de greu respira si se ineaca cu mucisorii, of, of
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
philip spune:
eli, de cand nu mai dai pe la noi cu regularitate ai inceput sa ne confuzi. pupi e al meu...![]()
philip
&andreea
copilasi dragalasi
rain spune:
Oana(kity2004) ??????
eu te caut ca disperata de cateva zile, da-mi si mie un mail la nicoleta@gmail.com, da-mi un pm cu numarul tau de telefon, numai ia legatura cu mine!
are cineva nr Oanei de telefon?
Eli, ce bine ca mai dai pe la noi, sanatate multa lui Stefan, pupici!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
eli spune:
eu raspund pe masura ce citesc, de la inceputul cap si de la sfarsit atunci cand postez 
quote:
Originally posted by cristalina
La inceputul saptamanii (parca) a comis-o ...A vomat in jet la mine in brate de ne-am umplut eu, ea, patul ,covorul...ma rog, tot dormitorul....dupa care a luat-o taica-su in brate sa o duca in baie unde a mai bagat o tura...l-a umplut pe el, baia toata cu covorasul de pe jos...Si-a dat cu mainile prin cap ca era murdara si nu-i placea...
Asa ca eram ca la nebuni, eu in chiloti in dormitor frecam pe jos, ca nu mai aveai pe unde sa treci, taica-su in chiloti freca prin baie, iar Botosica in chiloti in patutz chiuia de mama focului cand vedea ce bine ne distram noi......Pai sa nu te bucuri ca pleci la servici?!....hahaha
Ieri a vomitat la tanti...Sireaca fomeie n-a dormit toata noaptea, azi cand a venit era cam galbena la fatza....:)))))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

scuze, dar nu ma pot abtine, e super haios felul in care ai povestit, imi si imaginez faza Rain si eu vreau invitatie pt cont pe gmail. Adresa e flakeherald@yahoo.com Multumesc!
Andreea (philip), imi cer scuze de greseala, la repezeala a iest altceva decat am gandit. Corectez imediat. pupi e tare dulce in fotografia unde mananca singurel spagheti; imi plac tare mult pozele pe care le-ai facut, niste peisaje minunate, iar apusul de soare... fara cuvinte
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stefwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
kim222 spune:
Vazut Codrut...un bucalat....imi vine sa-l ciupesc putin...se supara dac-o fac?
Despre invitatii pentru deschiderea unui cont pe gmail...
rain spune:
Adema, poti sa-ti faci cont de mail la google ...dar nu se poate face fara invitatie, daca vrei, iti pot trimite si tie!
Am gasit-o pe Oana ...m-a sunat
! asa ca vom fi 24 adulti si 17 copii ...sper sa incapem acolo
!
m-ati intrebat cat de cald este, sincer nici nu stiu, cand am fost la ei am stat putin acolo unde se tin petrecerile, in schimb la demisubsol unde e biroul Claudiei era cald, eu zic sa le luati cate un hanorc, o bluzita grosuta, in caz ca nu e asa cald sa le putem pune pe deasupra, sa nu stea cu hainele/gecile groase pe ei!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii