Bebelusi de martie - aprilie 2005 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Coco, mie mi-a dat dr. prima data numai Efferalgan, iar a doua oara, cand era ffff rosie in gat, i-a dat pe langa Efferalgan si Ospen, care, din pacate, a fost un pic cam tare pt ficatul ei, si a trebuit sa facem apoi un mic tratament pt ficat pentru ca nu mai papa deloc!Am descoperit asta dupa vreo 3-4 saptamani, in care ne-am tot chinuit cu mancarea si, in cele din urma, i-am facut toate analizele, de la A la Z, sange, urina, scaun,ORL,ecograf,SNF,antigen, si mai stiu eu ce...

Sper ca voi veti fi repede bine si scapati fara antibiotice!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele...

Am intrat pe fuga sa va salut ..la noi ,iar e santier ..dar de data asta afara in garaj asa ca ii las sa lucreze si mai trag un ochi la voi

andrruzza sarut mana am stres ceva si Doamne ce a iesit , pai nu mertitam batuta dupa aia ...suarut mana de vigilenta ...le mai las pe fete sa descopere supriza si dupa aia va spun cate ceva ... despre surpiza

Daria,superbe poze si superba surpriza ..Sa va de-a Domnul de aici in colo numai aniversari ca cea din week-end-ul acesta in pace si in armonie...

coco multa mult a sanatate ..eu lui Sebi ii dadeam cu o picatura de albastru de metil ....facea un pic pipi albastrau sau verde si dupa 2 zile nu avea nimic ..eu am incercat sa ma feresc pe cat posibil de antibiotic desi doctorita lui Sebi ptr orice prescrie antibiotic ..pana si ptr viermisori mi-a dat antibiotic ..ca in bancul cu Bula ...o sa vi-l scriu ca sa zambiti un pic si sa mai uitati de bb-ei maraiti

Se duce Bula la doctor ...

- Dom'doctor ma doare capu ...
il consulta ...
- Mai Bula ai viermisori , uite ia medicamentu asta !
Dupa o sapt ...
- Dom'doctor ma doare urechea
Il consulta ...
Dupa alta sapt
- Dom'doctor mi-am rup mana
Bula enervat ....
- Dom'doctor esti tampit ???!!!... Eu am mana rupt si tu zici ca am viermisori ..ai inebunit???
Doctorul calm
-Bula cum s-a intamplat ?
-Pai ...m-am urcat in copac sa culeg prune si am alunecat, am cazut si mi-am rupt mana .
-Pai vezi mai Bula ..te-a mancat in fund ..DECI AI VIERMISORI !

asa si doctorita noastra

adseana Spor la treaba , o zi buna si multi pupici din partea noastra ptr printesica ..si ptr mamica ei

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

adsena, la noi a aparut dintele geaman la o sapt dupa.Am,in schimb,niste cunostinte,fetitei lor le-a aparut imediat dupa.
cocoasa rau imi pare de Vladut! hai sa-ti zic: noi am tras cu o tuse interminabila(3 sap a durat-disparea si revenea),intre timp a facut si rosu-n gat...dar antibiotic nu i-am dat.Avem noroc de-un dr care nu-i fan antibiotice.Am zis ca-i ridic statuie.Acum bb e superbine,sanatos si tratat fara excese de zel.Acum tu stii cum e mai bine,eu ti-am povestit experienta noastra.

Am schimbat apa la flori., in 28 de vaze!.Am facut sala practic!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Alessia si dariaevelin dintzisorii inca nu i au aparut si nu stiu cum este o depunere de calcar dar arata ca o vezicula si cu ceva alb in interior si la apasare este un pic tare.
Andrruzza sunt nr 20 cam mari dar sper sa l tina toata iarna (el si are piciorusul destul de mare)
Ellinia Carmenduzza si dariaevelin va doresc casnicii pline de intelegere si fericire pana la adanci batraneti.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

Alessia ce vroiam sa te intreb...este bine sa le dam grasutzilor atata laptic si mancare tinand cont de faptul ca doctora mi a spus sa nu depasesc 1000ml de lapte si mancare? Pentru ca eu tot asa ii dadeam 4 biberoane mari de laptic cu cereale si mancarica vreo 300g.

http://photos.yahoo.com/kathy_wsha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

kathywsha si noua tot asa ne-a spus pediatra de la COnsultatie Bureau ..dar noi nu depasim 1000 ml ....ca papa 4 bibe la 250 g are cutia ....dar el papa cam intre 75%-100% depinde de chef ..daca nu ii dau papa ..avem un scandal de nu ne vedem ..cum bagam ceva in gura( cu el de fata ) incepe scandalul ca vrea si el ..si ne cearta tanti de la Politia de bb-ei ..ca am iesit din schema ...imi e groaza ca ne ducem din nou si iar se ia de noi ca am luat 1.5 kg de in doua luni si... ( ultima luna am tras chiulul ca eram eu bolnava si am zis sa nu imbolnavesc si bb-ei de acolo si ne-au reprogramat pe 31 si cu ocazia asta facem si controlul de 8 luni)..
El sa fie sanatos ca dupa cum il vad eu acum cand incepe cu mersul ..nu il mai prind si va avea de unde sa dea jos..nu ca nu are cu cine sa semene

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

AM PRIMIT INEL CADOU! sunt mega bucuroasa! Am pus poza,daca vreti sa vedeti.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Alessia,Kathy si noi avem interdictie la "papat".

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60173" target="_blank"> 41

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput