Montignac: ce am mancat azi? (63)
Raspunsuri - Pagina 8
andanii spune:
ponei, sanse bine ati venit printre noi, v/am trimis cartea
ponei 17 kg in trei luni e super bine
sanse si 9 kg e bine
sunteti fantastice felicitari pentru reusita
de ce nu ne vizitati mai des ? ponei ce fel de rusine ?
meniul de azi
8.30 2 mere
9.30 chifle integrale cu gem dietetic
cafea decaf cu lapte degresat
13.30 mancarica de vinete cu carne de pui si rosii la cuptor
17.00 mere
19.00 branza rosii ardei peste
cam asta e , si cum am ajuns dinou pe a doua pagina ????
Laura e bine cu tine aici , vad ca celelalte fete ne/au parasit
ANDANII
Laura T spune:
Stati ca sunt asa ametita ca tocmai mi-am sters mesajul pe care-l pusesem, mi s-a parut ca-l postasem de 2 ori (si n-am baut nimic ca sa vad dublu...de la iaurtul 0% mi se trage ).
Voi pe unde sunteti? Pai asa ma incurajati???
In afara de pop-corn-ul de ieri dimineata, aseara nu am mai dat-o in bara, dar tot am mai mancat ceva pe la ora 21 (vreo 2 linguri de spanac si o bucatica mica de carne, ca tot am gatit aseara si mi se facuse pofta). Si, ca sa nu omit, intre timp am mai savurat si 2 patratele de cioco Anidor 73% cacao.
Meniul meu de azi:
ora 10: o para;
ora 10.30: un iaurt mare 0% cu un colt de graham negru;
ora 13.30: 2 oua ochiuri cu garnitura de spanac si fasole verde;
ora 16.30: 2 mere mici;
ora 18: tocanita de ceapa cu carne de porc slaba, cu garnitura de spanac si fasole verde.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si jumatate) si Ramona (3 ani si 5 luni)
poze_cu_fetele_mele
andanii spune:
laura aici sunt
si te incurajez cat pot eu haide laura ca vom reusi impreuna si cine os a fie miss
ANDANII
ponei spune:
Buna fetelor,
M-am hotarat sa raman printre voi, am sa scriu si eu in fiecare zi (oricum intram de 2 - 3 ori si citeam).
Laura daca iti place turta dulce iti place si "prajiturica" mea, eu fac o coca mai tare o intind si ii dau forme diferite (inimioara floricica, etc); mai fac aceasi compozitie dar in loc de fructoza pun sare si este buna. Nu pun albus pt ca vreau sa fie cat mai monty, dar sa stii ca este comestibila
Eu tin cu sotul si el este inebunit dupa dulce eu mai putin, dar trebuie sa fac tot timpul ceva dulce macar un pic
Meniul meau de azi:
dimineata: cafea
pranz ~ 13: cremwusti cu un ardei kapia
seara ~ 18: mere
19 - 20: 2-3 prajiturele (care sunt cat degetul mare) + iaurt 0% mic
De obicei ma culc pe la 3 - 4 dimineata, dar pana atunci doar apa sau daca imi este foarte foame un mar
Am luat din Cora mere bot de iepure 8 mii de lei kg dar sunt f. f. dulci, mi-am cumparat 5 kg.
Ponei mare, sper sa devina mic.
andanii spune:
ponei ma bucur ca te/ai horatat sa ramai la noi
poti face si lapte de pasare cu fructoza sau spuma de ciocolata , sunt deliciu, si noi murim dupa dulce si ma mai amagesc cu astea si cu cioco peste 70 % cacao
ANDANII
sanse spune:
Andanii multumesc foarte mult pentru carte.Laura T regimul meu nu a fost chiar asa de strict ca in carte,am renuntat definitiv in toate aceste 3 luni la paine si orice fainoase ,dulciuri morcovi,cartofi,fructe...etc.Am incercat sa maninc in cantitati mai mici decit eram obisnuita,iar seara daca nu rezistam mincam legume.Poze incerc sa va trimit zilele astea pentru ca am avut probleme cu calculatorul si a trebuit sa stergem tot.O sa fac alt album...promit .Mi-ar face placere sa scriu mai des dar cum v-am mai spus nu am timp si ma multumesc doar sa citesc ce scrieti voi...Va pup pe toate si spor la slabit
Karina spune:
hello slabutele (pe unde o fi Liviu zis si Fanica ?)!
sint tot la Monti, tot cu kg in plus (azi dimi 53.6kg - dar ralu sa ma lasi 52.9 te rog), dar cu rusii pe cap. S-ar putea ca asta sa fie o explicatie. Vedem peste o saptamina.
In we plec din Bucuresti, sint curioasa cite mii de abateri o sa am
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
corina costea spune:
Fetelor imi puteti trimite si mie cartea Monti sa studiez si eu cam ce se poate manca pe acolo? Am tinut si disociat dar de cateva luni nimic...........stagnare.De trei zile am inceput o reteta de 19 zile de schimbare a metabolismului dat de un medic endocrinolog unui coleg de-al nostru care a si slabit 6 kile in aceste zile. O incerc si pe asta dar vreau ceva care sa imi permita sa mananc mai diversificat ca sunt cam anemica.Daca puteti trimiteti-o pe adresa de acasa ca am mai mult timp sa studiez acolo decat la birou.
Pupici si multam.
Corina
ponei spune:
Andani iti multumesc pt carte si te rog spune-mi si mie cum se fac acele dulciuri pt ca nu am facut niciodata.
Cartea m-a bagat in ceata, lamuriti-ma avem voie paine integrala?
Ralu te rog frumos trece-ma si pe mine in tabel:
data ineperii: 24.10.2005
greutate initiala: 56kg
greutatea ideala: 50kg
inaltime: 1.60m
Iti multumesc!
Ponei mare, sper sa devina mic!
Karina spune:
quote:
Originally posted by ponei
Cartea m-a bagat in ceata, lamuriti-ma avem voie paine integrala?
Ai voie paine integrala, dar doar dimineata si fara s-o combini cu lipide. Adica de ex. cu brinza 0% grasime sau cu gem fara zahar.
Ai grija la painea integrala, ca marea majoritatea painilor din comert au interzise in compozitie (adica ulei, zahar, faina alba, etc.)
Daca nu te descurci cu cartea citeste intii mai jos, unde sint trecute regulile de baza:
Montignac pe scurt
Si Vezi si link-urile date de la prima pagina, mai gasesti chestii interesante, gen retete Monti, etc.
Tot acolo gasiti si link-ul catre cartea lui Monti.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !