Bebelusi de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Fetele....aseara m-am apucat si am aranjat hainutele lu' David.....si printre ele am mai gasit cateva cu roz chiar rosu(trimise de ta-su dinainte de a naste ca inca nu era sigur ca e baietel....)si le-am pus de o parte pt. printesa ...care e programata cam peste 2 ani

Deny si David-Andrei (02 august 2005)
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Intru si eu rapid pe la voi sa va dau binete. Poze tot n-am reusit sa vad, dar poate in weekend.
Mamini, felicitari pentru casa noua. Cred ca esti fericita ca ati scapat de-un gand. Imi pare rau sa aud de durerile tale. Nu poti face macar o perioada tratamentul, poate te mai lasa?
Katink, nici Sara nu are limba foarte incarcata si de multe ori se curata singura. Eu ma spal pe sani cu apa cu bicarbonat de sodiu inainte de alaptat(la inceput o faceam de fiecare data, acum mai rarut, cand imi amintesc). Nu cred ca e absolut necesara glicerina, eu am folosit-o mai rar, mai ales de cand are obiceiul de sta cu limba pe-afara sau cu degetele in gurita.
Kulta, iti doresc sa ai putere multa sa treci peste perioada asta grea.
Sa va spun si despre noi.
Acu' cateva nopti Sara s-a trezit din ora in ora sa manance, sugea cateva minute, nu foarte activ, si adormea. Povestea s-a repetat si noaptea urmatoare, plus ca ziua nu mi-a mai mancat asa de bine. Frica pe mine sa nu pierd laptele. Si ma duc ieri la med de fam. Verdictul: rosu-n gat. Am fost socata, n-a avut nici un alt simtom(febra sau altceva), e ca de obicei vesela si activa. Ii dau de ieri o suspensie prescrisa de med si azi noapte si-a reluat programul normal, iar in timpul zilei tot la 2h sau 3h papa.
Sper sa treaca repede, consideram suspect principal pe tati care e si el putin racit.
Alta veste, are fontanela cam mica, am sistat administrarea Vigantolului si mi-am facut o programare pe saptamana viitoare la pediatra noastra. Doctora de fam mi-a spus ca are o absorbtie prea buna a vitaminei D, oricum mai vreau o parere. Mi-a spus si care ar fii urmarile, m-am speriat rau, dar apoi am citit ca sunt multi copilashi in situatia asta, deocamdata refuz sa ma panichez.
Va pupam, sper sa am mai mult timp in urmatoarele zile.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dede multumesc de sfat. I-am dat la 12 ore cate 2ml de nurofen si i-am spart cate o capsula de Karvol ca sa il ajut sa respire. Pe calorifer am vas cu apa si cu ulei de pin. Nu l-am mai scos afara si am renuntat aseara si la baita si probabil si in seara asta. Sper sa se faca bine pana saptamana viitoare cand ne vacinam de 4 luni spre sfarsitul saptamani.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

David de azi dimineatza se tot sparcaie....si cand trage cate o sparcaiala se aude de parca ar umple pampersul dar cand ma uit.....o tzara....Nu am idee de la ce s-a stricat la burtica....Sper ca nu de la calciu....Dau intr-una cu un calciu dar cand vad cat de mult il chinui sa-l ia....ca la final sa se strice la burtica imi vine sa arunc restul fiolelor pe geam....Sper sa-i treaca cat mai repede ca nu-mi place sa-l vad asa.....El e foarte vioi de obicei si acum parca e bleg...fara vlaga...Stie cineva vreun remediu?....Si inca ceva....de ieri ii curge un ochisor...Cred ca e de la vant ca de la altceva nu s-ar explica....Am iesit ieri un pic cu el afara si batea putin vantul....cu toate ca l-am infofolit de nici nu se mai putea misca ...saracutul....Nu am stat mai mult de o ora ....ca ma luase frigul pe mine.... l-am infofolit pe el dar de mine am uitat....

Deny si David- Andrei (02 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

imi pare rau sa aud de puiutii vostri bolnaviori, sanatate Sara, Mihnea,David! si putere mamicilor voastre sa aiba grija de voi!

la noi ploua nasol si nu putem iesi la plimbare, dar tot facem o iesire pina la magazine sa facem aprovizionarea pt week-end.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by deny_82

Kulta....ei cand sunt mititei nu-si coordoneaza foarte bine miscarile .....si de aia fac asa....David de foarte multe ori se speria de manutele lui....nu mai stiam ce sa-i fac....Doream din tot sufletul sa doarma si el ca toti bibicii desfashat dar nooo....Pana intr-o seara cand s-a scremut asa de tare sa se dasfeshe ca l-am luat langa mine in pat....A reusit el sa-si scoata manutele afara si asa a dormit pana cand s-a trezit sa pape.....Apoi l-am desfasat de tot si aveam grija sa-i tin manutele si piciorusele cand dadea sa se miste..si de atunci il tin desfasat...Eu aveam timp destul sa ma ocup de asta dar tu fiind si cu Danutza nu stiu ce sa-ti zic....Incearca sa-i lasi manutele afara cand il infesi ...poate sta....sau baga-i manutele in pantalonasi...Sper sa treci si peste asta....
Deny si David- Andrei (02 august 2005)

Ai fost norocoasa.Azi noapte, Sebi a dormit la el in patut insa a trebuit sa ma trezesc de 3 ori la el si a dormit desfasat insa numai pe burtika.
Poate se invata acolo.Doamne ajuta.
Pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumim frumos Mamini. Pupici lui Veve

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Kulta, esti tare draguta ca ai timp sa te gandesti si la mine, chiar tu careia ii este asa de greu.
Eu din fericire ii am pe ai mei aproape, sa le dea Dumnezeu sanatate.
Sper sa se cuminteasca si sebi cat de curand si sa te lase sa ami rasuflii.
Medeea e extraordinar de cuminte de vreo 4 zile de cand nu am mai iesit cu caruciorul.
iesim doar cu marsupiul si in rest in casa sta tare linistita si doarme mult mai mult ca inainte in timpul zilei si de multe ori adoarme singura, dupa ce se joaca singura.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
[/quote]
Delia, ai o scumpete de Medeea. Este si vesela si cuminte, cred ca-ti vine s-o maninci.Cu siguranta ca va trece perioada asta nasoala pentru noi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro

Kulta, imi pare tare rau ca ai atatea probleme cu bebeii.Si Aidan a dormit numai cu mine in pat pana la vreo luna jumate apoi l-am invatat in pat punandu-l in patut dupa ce adormea si s-a obisnuit asa.
Sper sa treaca aceste probleme cat mai repede.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Adriana, sa fiti sanatosi. Se pare ca noi am fost cele care au avut bebelusi cu colici destul de durerosi. Ma bucur ca la voi au trecut si curind vor trece si la noi. Am inceput azi noapte sa-l pun in patut si a dormit mai bine acolo decit linga mine.
Pupisori voua

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonaci79

Anca si Ella- (si Anis, ca tot ai intrebat si tu)- Nu ii pun manusi pt ca ii puneam si suge cu tot cu manusa si pt ca nu nimereste bine incepe sa zbiere de zici ca se sufoca! Si oricum nu suge degetelul decat cand ii este f foame si max un min cand ii e somn. Si prefer asa decat sa doarma numai leganat. Asa il pun in patutul lui si in cateva sec doarme, pe cand leganat tipa. Si rar de tot il mai doare burtica si adoarme in brate la mine, dar mai greu. Eu nu prea mai am probleme cu el, doar ca ziua cam 6 ore are chef de joaca- se joaca o ora si ceva, doarme o ora si ceva, papa si o luam de la inceput.

Avem si noi vesti noi- de acum 2 zile am obs ca daca il pun pe burtica sta cu capul sus ce sta apoi se intoarce singur pe spate, iar azi spre marea mea surprindere l-am pus pe spate si cand l-am chemat la mine s-a intors pe o parte si apoi pe burta si de acolo iar pe spate. Deci am cam inceput sa ne rostogolim!!! (e si de rau oarecum ca acum poate cadea din patul mare-dar sunt tare mandra de el)
Noi la 3 luni avem 7,300kg si 66 cm. Suntem mari, cam grasani dar crestem noi si mai slabim! Si aseara, dupa ce incepuse sa manance mai putin, nu i-au mai ajuns 220ml si i-am mai dat 30 si tot plangea, dar l-am lasat asa ca mi se pare prea mult sa-i dau mai mult de 250ml. Vad ca azi a mancat cam 220 si numai la ultima masa care a fost dupa 3 ore fix a mancat numai 150ml.

Mamini- Felicitari pt casa noua, sa o stapaniti sanatosi! Si tie multa sanatate!

Kulta- mie vad ca mi-a mai trecut, am scapat de raceala. Multa sanatate tie si puilor tai, te cred ca este groaznic. Mie cred ca mi-ar fi greu cu 2 copii sanatosi, dar sa mai fie si raciti! Esti o eroina! (cum sunt de altfel toate mamicile de 2 puisori!)

Oana- mult succes, am auzit si eu la stiri cat e de rau cu uraganul asta! Sper sa aveti noroc si sa nu foe rau! Iti tin pumnii!

De imbracat noi avem 2 salopete din acelea graose de cosmonaut pe care le-am primit si cu alea o sa-l imbrac. Iar biberoane eu am si chicco si nuk si baby nova si avent si bb papa f bine din toate ca e mare mancacios, dar cum spuneam acum cateva zile, am descoperit unele B-free care sunt intradevar anti colici si acum numai pe alea le folosesc! Sunt intradevar super! Si au tetina de silicon dar moale ca cea de latex (nu ca ar avea Mario vreo problema cu tetina, ca dupa cum spuneam, el mananca si din lingurita, mancare sa fie!)

Va pup acum ca bb tb sa papa inainte de somnul de noapte, ca noi suntem pe program de America, mai avem doar sa ne mutam! Dar nu ne place la uragane!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Simona, sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatos. Iata un grafic informativ de crestere la copii si bebelusi.
http://www.reclama/modules.php?name=Grafice

Mergi la inceput