Bebelusi de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Auleuuuu!!! Mi s-a defectat kupilul!!! Ea care se trezea in prima luna din viata ei numai la 4 dimineatza sa pape, pe la 6 sapt. si-a mai bagat o masa adek se trezea la 2 si apoi la 6, acum si-a mai bagat o masa!!! Mi se trezeste de 2 nopti la 12, apoi la 2,30, apoi la 5,30!!!! Si eu care credeam ca va renunta treptat la o masa, ea isi mai baga cate una...!!!! Sper sa nu o tina langa in stilul asta ca ma obisnuisem asa de bine cu programul pe care si l-a facut singurica...

Ella, multumim de aprecieri, si noi!!!

Katink, tare mult as vrea sa mai am timp ca pe vremuri, dar nu prea ma lasa mandra mea , cum vreau sa scriu ceva incepe sa se maraie... Cum sa ma supar pe voi, Doamne fereste???!!!

Mamini, ma bucur ca ati terminat cu mutarile si ca ai scapat de stress, sper ca si cu sanatatea sa-ti revii cat mai curand!!

Simona, ce mai face Mario, cum mai sta cu KK?? Tot la 2 zile? Ca Ioana a mea tot la 2 zile face si se screme mititica de ea...!!!

Kulta, te admir ca ai timp de forum la cata treaba ai tu cu 2 copilasi mici....!!!!!

Am uitat sa va spun, m-am intalnit cu Emaimee iar, am iesit impreuna la plimbare, va pupa pe toate!! Bibi este tare scumpica, are niste ochi albastri superbi!!!
Hai ca iar plange de ceva timp, va pup pe toate!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza !!!!! Noi iar ne-am trezit peste noapte: dupa papa la 10.30 si nani, Andrei s-a trezit la 1.30!!!!!!!!!! ce ora!!!!!!!! si apoi dimineata la 6. Si a papat. Apoi a mai atipit pana spre 8 camd a incepu sa faca o galgie la el in patut!!!! si l=am luat langa noi sa ne spuna si noua poezia!!!
Mai fetelor m-a durut cumplit burta azi noapte de la menstruatie si curgeeeeee offf si eu care speram sa se mai aseze dupa nastere. Acum sunt chiar curioasa cat ma tine, dar cred ca va fi la fel ca inainte (tot o sapt).
Azi e iar soare deci cred ca vom iesi mai tarziu la plimbare.
O zi frumoasa tuturor!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

la multi ani , sa traiti multi ani fericiti impreuna!!!

Ioana, ce face grasunul de Andrei?? Cred ca Ioana vrea sa recupereze in greutate, de aia ma trezeste mai des noaptea acum... Ce-i drept, in timpul zilei ii dau mai mult san si seara formula, dar nu inteleg de ce imi cere mai des dupa formula decat dupa san...???

Oana, felicitari pentru a 3-a stelutza!!!!

Cat despre imunitatea si laptele matern, eu vreau sa va spun ca am fost racita si eu si mama si Ioana doar a stranutat de vreo cateva ori si a tusit putin, dar nu a racit!! Eu cred ca i-a priit lapticul de la mami asa putin cum este el...!!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Irina,bine ai revenit cu vesti despre printesa Ioana.Am vazut pozele si intr-adevar a crescut si este o frumusica! si sper sa ne intalnim in Tara Piticilor.

,La multi ani! Sa fiti fericiti si sa va bucure bebicul.

Va pupam!

Giana si Dany

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Albinuzza, la multi ani, aseara am uitat...

OanaC aici copilul nu are pediatru, ii vede la circa de care apartinem cine e de serviciu( sunt citiva medici care se rotesc) asa, la doua luni. iar asistentele, unele sunt mai bune, unele mai batute in cap, la ce nimeresti. acum ca m-am mutat in alt cartier, o sa ma duc la 3 luni la o tanti despre care nu stiu nimic- o sa o masoare, cintareasca si vaccineze pe Veve.

fata mea a adormit ffffffff greu azi-noapte si s-a trezit la 2, la 5 si la 7. cam asta ii e programul. e cuminte, nu prea mai sta la povesti, doar citeodata baga cite-o "birfa" de o ora la o trezire... are muci si de-abia respira, si plinge in somn cind nu mai poate respira- tare mila mi-e de ea...

pupicei tuturor, la noi cred ca va ninge zilele-astea, e frig si cenusiu...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina pupam la voi!!!! Am vazut pozele cu Ioana eeee pai mai chiar ca se tine tare sa il ajunga pe Andrei uite ce falcute a pus si ea ce scumpica e!!!! Andrei ce sa faca tot creste, si a inceut si el sa mi se trezeasca noaptea sa pape din nou!!!! el care dormea toata noaptea. Cred ca ii mai trebuie si lui in plus niste formula ca deja am inceput sa plusam. Si e un haios si un scumpic si bodoganeste si zambareste in fiecare zi dar mai si maraie si el deh...

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza..LA MULTI ANI!!!!!! SA fiti fericiti toti trei!!!!

OAna...o las sa-si suga degetul, dar cum era treaba cu degetukl mare si deformare dintisorilor?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

quote:
Originally posted by Oana C

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Apropo de raceala lui Mihnea se zice ca cei care sug au imunitate. Uinde este imunitatea in cazul de fata?

Monica, eu cred ca imunitatea pe care o ia din laptele tau este pt bolile mai serioase; asa, o raceala micuta, se intimpla la toti copilasii. Acum doar nu te astepti sa nu mai raceasca niciodata in viata

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

macar pana se insoara Oana . Ma gandeam ca au o imunitate mai mare cei alaptati la san.

Irina si la Mihnea tot asa a fost asa zisa raceala cu starnuturi tusit ff putin si putin infundat dar tot raceala s-a numit indiferent cat de usoara a fost.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Pupici fetele si scuze ca n-am apucat sa mai scriu aseara.

Cristina s-a trezit seara trecuta la 3, i-am dat lapte, la 6, cand doar i-am dat drumul la feon si sa- culcat, si apoi pe la 9. Nici nu mai stiu daca v-am zis. Problema este ca noi ne culcasem la 2, si eram zombieeeee!!! In noaptea asta s-a sculat la 6 dimineata si a papat, apoi pe la 9 jumate (a mancat dupa 10). Problema cea mare ramane masa, ca nu stiu cum sa faaaac ca sa manance. E groazniiic fetelor ca dupa prima 100 ml incepe sa se foiasca, uneori nu mai vrea si scuipa biberonul, alteori suge foaaarte incet, si in cazul cel mai rau incepe sa urle de zici ca o pici cu ceara. Eram disperati aseara, ne gandim chiar sa-i schimbam laptele, ca poate nu-i mai place. E clar ca scularea de la 6 e corelata cu mesele mai mici.

Albinutza, multa fericire pentru voi toti, sa aveti parte de o casnicie fericita si presarata numai ed evenimente frumoase!

monica problema cu racelile (gripa) este ca imunitatea este cam de 7 zile, iar tu produci anticorpi specifici pentru raceala respectiva daca o faci si tu. Deci la chestiile astea nu e mare scofala. Doar daca el pica exact pe tulpina respectiva de virus cand tu esti imuna, in rest sunt numai chestii mai generale.

Aaa am mai constatat ca si Cristina e cam fonfanita, ieri a fost prima data cand am vazut ca are mai multi mucisori, iar pentru azi am hotarat sa nu iesim. oricum, mi-e teama sa nu aiba si gatul rosu. Sa vedem daca vorbim cu dr s-o vada un pic.

Va pup deocamdata,

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

am fost cu Veve la plimbare si cind ne-am intors, a nins! prima ninsoare a fetei mele! am stat o ora jumate si am inghetat tun.

M

Mergi la inceput