copii de 3 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madda spune:

Hop si noi aici!Cristi al meu are trei ani si trei luni.Stie mai multe poezii, dar mai ales cantece, deoarece noi cantam in fiecare seara inainte de culcare, doua- trei povesti, numara pana la cinci si recunoaste cifrele, recunoaste cam opt culori, stie semnificatia semaforului,stie cum il cheama pe el si pe toti membrii familiei, stie unde locuieste, unde lucreaza parintii lui.De asemenea stie sa deschida si sa inchida calculatorul conform instructiunilor primite, isi pune singur muzica, desene animate(de la inceput,sau de unde are el chef!) si jocuri pe calculator.Recunoaste animalele domestice si cateva din animalele salbatice. Nu stie sa faca puzzle(e adevarat ca nici nu l-am pus),iar in privinta desenului mai mult mazgaleste decat deseneaza. Merge singur la baie si face pisu'la cealalta "treaba" are inca nevoie de ajutor si binenteles trage singur apa,stie sa se spele singur pe dinti si pe manute.Lista ar putea continua si cu "ce stie sa faca" si cu "ce nu stie sa faca".Eu cred ca fiecare copil, ca si adultii de altfel, au lucruri pe care le fac mai bine decat altii si altele pe care le fac mai rau. Depinde de fiecare.Eu personal sunt super multumita de "experienta" pe care a acumulat-o, mai ales ca toate acestea le-a invatat de la noi, deoarece el nu merge inca la gradinita.O fi poate influentat si de fratele lui care are 14 ani si pe care se straduieste sa-l imite, parandu-i-se pesemne normal sa poata face tot ce face fratele lui.Oricum macar cu ei sa ma pot mandri pt.ca in rest sunt destule lucruri in viata mea care lasa de dorit...din pacate!

Mergi la inceput