Cluj! ( 18 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

scuzati absenta, da' am fost mai mult pe coclauri, cu prunca dupa mine...
vazui ca pove de cizme....am cules informatii pretioase si ma gandeam sa profit in zilele ce urmeaza de ele...ca eu de fapt i-am luat cizme care sunt ...cam asa cum zici tu, florina...baiu e ca nu indeplinesc cerinta de la punctul 5 :((...adeca dincolo la lucca nu prea da cu -20 si in ultimii 20 de ani a nins o singura data! si cand sunt 0 grade toti sunt disperati ca vor muri de frig :) deci....ceva pentru nametii de pe aici ar trebui sa cumpar si eu...da' poate ar trebui sa mai stau sa vad ce iarna se da anu' asta...nu? eu zic ca incaltarile de la siesta sunt cele mai de treaba, numai ca preturile sunt absolut rusinoase! eu i-am luat de acolo pantofi si sandale si e mai bine sa nu zic cat am dat...

vad ca roxa si-a anuntat absente...si io care credeam ca vine cu pozicile de la intalnire...

si sa nu uit...pizza...si io vreau! da' fara prunci si fara tati, ca altfel nu-i treaba...adica sa putem sta la pove asa cum se cade, nu?

mariana, vad ca si tu dispui de sot plimbator...e asa nasol cand stiu ca e aiurea prin tara si daca nici nu vine seara acasa...:((

florina, ma intorc la cizme.... mie mi-a mai zis o tanti ca pt. piticii prospeti mergatori e important ca cizmulitele sa nu fie nici prea inalte si nici cu talpa groasa...da' parca asa ziceai si tu...

e o liniste la mineeee...daca doarme, promit ca nu pun nici un deget pe ea, sa nu mai patesc ca si sambata ....si ma duc sa calc..bleah

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu am trecut sa va pe toate si sa ma laud cu poze noi si frumoase.Vin si eu la intanire!

Ieri i-am luat lui Razvan niste ghetute imblanite de la Baby's land.Nu imi plac deloc dar a insistat sotul meu sa le luam.Sunt din piele ,cam grele si au culoare urata.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

meeeey, da pe unde sunteti cu toate???
hai sa mergem pe prima pagina, poate asa va apucati de scris...

florina, am uitat sa-ti zic ceva....am o propunere...daca tot ti-a cazut cu tronc fata asta a mea, asaaaaa.... ma gandeam...cum sa-ti zic eu tie....as putea chiar sa ti-o aduc...asa, nu mult, 2 ceasuri intr-o zi ...glumesc:)
oare cum ar fi sa stai cu 2 ca ale noastre? cand una o ia intr-o parte si una in cealalta! ca tu n-ai vazut-o pe a mea in actiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor e cam ...strange la mine ca nu vin rushii...chiar nu-s pregatita inca.desi vorba sotiorului,daca in ciuda protectiei e ceva inseamna ca asa vrea Doamne Doamne.ii iubesc optimismul

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Cristiana eu sunt pregatita de vre-o 7 ani .Facem schimb?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor!!!!
Cristiana, io zic ca bine zice Mihai...noroc cu un sotior ca al tau!!!! si diferenta dintre pui ar fi numai buna...sau tu vrei mai mult????..abia asteptam vesti concrete!!!!!

Noi am fost un picutz in oras azi, da' inca n-am luat cizmulite...cum e cald si saptamana asta poate mai prind inc-o tura de primit marfa, la sfarsitul saptamanii, si gasesc mai multe modele.....
...stau si ma tot gandesc, si mi se par incredibil de scumpe la Siesta...ma gandesc cum de rezista magazinu' asta-n timp!!!
Anca, cu mare drag va asteptam in vizita!!! Mai ales cand se face mai frig afara si ii nasol de iesit...asa ne jucam impreuna!!!
Stanca, esti draguta cu schimbul!!!!!

Ce loc propuneti pt. intalnire??? Am mancat pizza bunicica la Marty's si la Gente...depinde de cum preferati aluatul, cal a ultima e super gros, da pizza buna...
...oricum nu sunt cel mai bun ex. pt. sugestii, caci de aproape 2 anu n-am iesit decat de fro' 3 ori in oras...fara Elise...deci nu mai stiu pulsul clujului!!!!
...si ramane peste 2 saptamani, sa paota si roxa , ca fara ea nu vreau!!!...ca tare ni-i draga, nu gagici????

Cine mai ia cizme pt. fetite??? Pote mergem impreuna "in cluj!!!

Pa-pa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Stanca, intrat, vazut, zambit!!!!
pt. Razvan...'al mai mult si mai mult imi place poza cu ochelarii..si aia din gradina boatnica si aia de la shopping, si mai sunt cateva!!!!
p.s. Locuiti cumva in zona Pietei, in capat Zorilor? Asa mi s-a parut!!!
...si imi place cum i-ati amenajat camera copilashului!!!...inteleg de ce nu aveti nevoie de patutz!
Fetele, somati, somati?
pupici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg

Mergi la inceput

Stam pe Pasteur aproape de gradina botanica dar la plimbare tot pe la piata ca acolo avem prieteni.
Camera acum i-am facut-o si suntem tare mandri de ea .A iesit super.
Poate fi vazuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Citesc de mult ce se intampla aici, dar n-am avut curajul sa intru.Fiind clujeanca m-am gandit ca asa e frumos sa trec si sa va salut pe toate.
Numai bine.

MG

Mergi la inceput

ce se intampla?
am scris un mesaj
l-am trimis si nu e!!!!!!!!
de ce????
ce faza nasoala!!!
nu ma mai joc !

poze cu noi

Mergi la inceput