Aspirante optimiste (160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachione!!! Iti doresc sa nu cunosti necazul, sa fii tot timpul senina si, implinirea dorintelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

LA MULTI ANI TUMPI!!!!!!!!
SA FII SANATOASA, IUBITA SI SA AI PARTE DE TOT CEEA CE ITI DORESTI MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA.PUPICI

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

La multi ani Lachi,multa sanatate si fericire si tot ce-ti doresti..

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau,helau!
Lachi,nebuno LMA sa fii sanatoasa,iubita,fericita si toate visele sa devina realitate!
Tumpi,vezi sub. Ev comunitatii
Dana,iti multumesc de urari,iti doresc din tot sufletul si la tine sa vina bb cat mai repede!
Anca,iubita nu stiu ce este in sufletul tau,doar imi pot imagina,dar trebuie sa te mobilizezi,sa-ti revii,mama ta nu ar fi vrut sa te lasi doborata!
Simo,Liana.pup iu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. sa aveti o saptamana de vis (frumos)!
io am reusit sa..racesc...vad k deocamdata am prb cu gatul...tusesc...of.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

LA MULTI ANI LACHI!!!
Sa fii sanatoasa si fericita, asta insemnand sa iti indeplinesti visele.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, TUMPI! Sanatate si implinirea dorintelor!

LA MULTI ANI, LACHIONE!

Fetele, va doresc voua ce-mi doresc si mie, fara nici o rezerva.

Laurici... puiu, sper sa ai suficienta putere sa o poti lua de la capat. Esti uimitoare si un exemplu pentru noi. Toata admiratia mea pentru tine.

Ancutz, sa-ti dea Dumnezeu putere sa reusesti sa depasesti acest tragic moment din viata ta si sa poti merge mai departe. Sa ai credinta ca toate se vor aranja, la un moment dat.

Inima mea este alaturi de voi toate fetele aspirante.

Kiki super- 24w
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani sarbatoritelor Lachi si Tumpi!
Va doresc bebei si sanatate.Nimic mai mult

Anca sunt alaturi de tine dar trebuie sa-ti revii.In viata nu le putem avea pe toate.Dumnezeu ti-a luat ceva drag ca sa-ti trimita ceva si mai drag.Poate ca acum e momentul ca sotul tau sa te intelega si sa incepeti ceea ce el amana.Te va ajuta cu siguranta sa intelegi de ce s-a intamplat asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata fetelor,

LA MULTI ANI TUMPI, SA FII SANATOASA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE

Anca, stiu foarte bine prin ce treci, mama mea a murit acum 3 ani si....este foarte foarte greu, trebuie sa fii puternica. Imi pare tare rau. Uite o .

O saptamana usoara tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

LA MULTI ANI TUMPI!!!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si sa ne ajute si pe noi sa fim mamici cu adevarat!!!

Fetelor, tuturor va multumesc pentru urari!!! Si va doresc si voua sa vi se implineasca cele mai arzatoare dorinti!

Laurici,ieri am aflat de la Ancuta...eu nu am mai intrat pe forum in ultimele zile...imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci si prin o asa experienta!! de parca nu aveai tu destule...Insanatosire grabnica si mergi inainte, ca nu ai de ales! Pupici.

Mergi la inceput