Aspirante optimiste (160)
Raspunsuri - Pagina 12
simonette spune:
Flory, Floricika, Georgiana si celelalte, care mai sunt...mult succes, fie ca la capatul asteptarii, sa aveti parte de ceea ce va doriti

Va pupez, de nu va vedeti!

Liana30 spune:
si eu va urez numai bine!
acum plec la somn..o noapte minunata..
pe maine!
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
martha78 spune:
Mihaela T, poti lua Liv 52, hepatoprotect sau silimarina, toate sunt pe baza de plante
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
MirelaV spune:
buna dimineata!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Tmihaela spune:
Buna dimineata aspirante,am inceput sa iau LIV2 si aseara am fost si la doctora de famile care mi-a spus ca am facut o intoxicatie medicamentoasa si mi-a dat sa fac niste analize.Diseara ma duc sa fac si o ecografie.Tot mai ma supara ficatul dar nu asa atre ca ieri.
toate fetele far exceptie
Mihaela
GeorgianaI spune:
Buna dimineata! Salutare de la munte!
Sa aveti o zi cat mai placuta!
Eu.......ziua 1 

, aceeasi zi 1 de 7 ani si ceva incoace. Dar, m-am obisnuit si io tot potimista sunt, ca asa trebuie.
Pup toate fetilii.
marrina spune:
Salutari...tot de la munte! Si
pe obrajori si ...burtici.
Acum va fac prezentarea rezultatelor analizelor din ziua 21 si va rog respectuos sa-mi scrieti parerea voastra:
-progesteron 13.40 ng/ml (val. normale in f.luteala 5.16-18.56)
-prolactina 28.6 ng/ml (val normale premenopauza 3.34-26.74)
valentinag spune:
helau,helau!
Asi si sotul meu era ca si tine cind lua brinca+un chef mai mare decat il are de
![]()
eu ziua 4,o iau de la capat.....
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
valentinag spune:
marrina,prog.este bun pen faza luteala,prolactina clar mare!Stii ca prolac marita este o cauza a infertilitatii,asta este hormonul care il producem din greu cind alaptam...o sa-ti dea bromocriptina sau dostinex sa iei.
pup iu!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Buna dimineata!