Doctori pentru infertilitate
Raspunsuri - Pagina 2

iepurila spune:
Asi, la Iasi pot fi gasiti. Vrei detalii?
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

camy062004 spune:
si eu sant in cautare medic infertilitate ,multi dintre ei sant la spitalul giulesti si nu stiu ce sa aleg voi ce parere aveti?sa fie si bun si sa comunice cu pacienta.la dr. din cauza asta am renuntat este foarte ocupata nu comunica si rece fata de pacienta.
camy

asi spune:
Iepurila vroiam sa ii trec in lista si ar fi fost bine sa scriem si clinica unde pot fi gasiti in caz ca e vre-o fata care e interesata sa-i fie mai usor.

Mirona spune:
neata fetele,
as vrea sa spun ca Tot BANATU-i FRUNCEA!, dar din pacate ... tot Bucurestiul ramane cel mai dotat in astfel de doctori.
Intr-adevar exista la Timisoara acea clinica privata a dr. Munteanu. Eu sincer nu ma voi duce niciodata acolo. Am auzit numai lucruri rele si scumpe ... si de aceea ma feresc. Zilele trecute vorbeam aici cu o fata zidane care renuntase la aceea clinica.
Am si eu de spus doua doctorite specializate pe infertilitate aici in Timisoara:
dr. Vladescu (spitalul Bega)
dr. Muresan Cezara (spitalul Bega)
In prezent sunt la dr. Muresan, imi place ca e atenta, toba de carte si orice aud pe forum ii spun si ea imi explica daca e bun sau nu pentru cazul nostru.
Am facut la ea 2 stimulari, la ultima voiam sa facem si TPC-ul si nu au fost foliculi. Naspa. Acum incercam un HSG, chiar acum plec spre spital asa ca va rog frumos sa-mi tineti pumnii. Mai revin cu detalii daca intereseaza pe careva.
Va pupa Miro

Monica-Elena spune:
IARINUTZA imi permit sa te contraczic in ce o priveste pe dr Denisa Protopopescu. Eu sunt pacienta domniei sale de doi ani si nu mi s-a intamplat niciodata sa am probleme de comunicare cu ea. Intotdeauna mi-a explicat absolut tot. Mi-a raspuns la telefon la orice ora din zi si din noapte si crede-ma nu am fost o pacienta comoda in sarcina(dupa 11 ani si cu sarcina obtinuta prin FIV eram paranoica). Mai mult cand am nascut am aduso de acasa in week-end dimineata la ora 5 si nu a venit doar ea ci toata echipa ei(mana a doua, mana a treia si anestezist).
Cat despre costuri toate procedurile de FIV sunt f scumpe. Asta ar trebui sa sti de la inceput plus ca ea face FIV la Medsana care este o clinca privata deci cu preturi ceva mai mari decat la Giulesti. La urma urmei noi alegem medicii nu ei pe noi. Sincer pe mine comoara mea m-a costat din momentul inceperii fertilizarii si pana a venit pe lume 300 milioane lei. Da ai citit f bine. Sunt bani pe care nu i-am avut m-am imprumutat am renuntat la f multe alte lucruri dar am stiut ca acest copil este mai presus decat orice. Nu mi-a bagat nimeni mana in buzunar. Sarcina a fost complicata cu 9 luni de stat la pat si cezariana si mai complicata dar dr Protopopescu a facut minuni. Si ca mine sunt o gramada de mamici care ii multumesc acestei femei. Chiar si aici pe forum nu am intalnit persoane care sa fie nemultumite de medicul Denisa Protopopescu, tu esti a doua pers care isi manifesta nemultumirea fata de ea. Dar este f adevarat ca in acesti 11 ani de tratamente si eu am incercat o gramada de dr pana m-am oprit la domnia sa. Trebuie gasit medicul la care ai felling. Am fost pacienta mai mltor somitati in materie de infertilitate din Bucuresti si nu am fost multumita de ei pana cand am ajuns la ea.
Scuze daca am suparat dar nu m-am putut abtine sa imi spun punctul de vedere fata de persoana care ptr mine a facut minuni si este a doua mama a copilului meu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

AYSHA 2 spune:
Eu merg la dr. Cezara Bucur din Giulesti . Am avut o singura intalnire cu ea, dar mi s-a parut ca stie ce face. Singura problema este ca e foarte aglomerata si de aici tendinta de a fi foarte expeditiva (fara a da rasol)si cu o oarecare stare de nervozitate.
Mai este cineva pacienta ei ?

badjoke spune:
Mai adaug pe lista buna:
Dr. israelian Ron-El de la clinica Med New Life alaturi de care s-a aflat dr.Anca GHERASIEde la Sp. CFR 2. Datorita lor am o printesa care are 1 an si aproape o luna.
Pe lista medicilor cu esecuri (nu neaparat medici care nu sunt buni):
Laura Dracea de la Sp.Giulesti ~ am ramas cu extrauterina si am facut o inseminare artificiala fara rezultat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pusa_stefan/album?.dir=/41a0
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Diana9703 spune:
v-o recomand pe dr Ana Tolea - spitalul Filantropia. Am nascut amandoua fetele cu ea.
mamica Anei si a Mariei

Liana30 spune:
Buna!
eu am fost la Timisoara la prof.Munteanu si am fost foarte dezamagita ..
de asemenea la Buc. am fost la dc. Ranga din Giulesti care va pot spune ca este un pericol public...nu-si merita nnumele de doctor..
Acum sunt pacienta dc.Anca Moisa si pot spune ca sunt foarte multumita de dansa..e o MINUNE de femeie..cel putin asta e parerea mea..cu dansa se poate discuta ,,ti se poate explica ,..si mult mai multe....merita sa fii pacienta dansei..
ps: pt dc Vladescu de la Timisoara-Bega toata stima..este o femeie deosebita..din pacate eu nu am mai ajuns la dansa din cauza prof.Munteanu...ii faceam probleme daca ma prelua dansa de la acel prof.M.....
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"