Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)
Raspunsuri - Pagina 6
pufymic spune:
Andreea noi amandoi mai vrem un bebe(de fapt inca 2 bebe....dar asa pe rand ca nu cred ca avem norocul sa vina deodata
)! Dar cum spuneam in alta postare il vom face daca nu reusesc nicicum sa plec(intentionez sa plec sa lucrez in strainatate).
Mina si eu ma bucur ca ne-a ferit Dumnezeu de mai rau!
ca va ganditi la noi!
Subscriu si eu la branza de vaci ca e buna in caz de diaree(dar nu f multa) Si supica de morcovi e f. buna(si gustoasa)!
Danina acum ma uit la pozele de la chefulet!Ce mari sunteti si voi!Domnisoare deja!
Am pus si noi azi ceva banuti in contul Ana-Mariei....sper din suflet sa o ajute macar putin....
Pupici!
Ioana
&
Alesio(08.10.2004)
cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
anielas spune:
Danina-e superba mica printzesa..a avut o petrecere pe cinste...pupici dulci de la noi
...sa va traiasca, sa fiti fericiti impreuna,sa va bucurati de toate relizarile Dienutzei , de nepoti si stranepoti
Nature-Ilinca este o scumpa 
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
daniver31 spune:
La multi ani Paula Diana!
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
crini spune:
Andreea, eu zic sa mai astepti. Ai tot timpul sa mai faci un copil, chiar doi daca vrei.![]()
Mie mi-a placut sa ii am la ceva distanta, am zis ca-i urmaresc mai bine asa. Pana la 3 ani copilul are foarte multa nevoie de mama. Si dupa, dar e altfel, mai independent.
Apoi tu esti foarte tanara. Si sa faci copii nu te saturi niciodata. Daca mananci toata prajitura acum ce faci dupa?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
georgiana.david spune:
Dulce foc Paula Diana, ce petrecere pe cinste!
Lilia sunt cu gandul alaturi de voi. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa se termine totul cu bine!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Andreea sunt perfect de acord cu Crini, esti asa de tanara! Mai asteapta putin pana la al doilea bebe!
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
ana_a spune:
nature, sa-ti traiasca printesa cu ochisorii aia superbi!Am reusit in sfarsit sa vad si eu pozele!
Mihaela(roandre), m-am uitat si la ale voastre, vazusem doar vreo 2 cand le-ai pus pe site, ce fete frumoase si dragutze sunteti amandoua!Ptiuu, ptiu!Ce tati norocos!![]()
![]()
Paula Diana
sa cresti mare si frumoasa si sa aduci numai fericire parintilor tai!!!
Nu stiu cum...dar am pierdut un mesaj, eram convinsa ca l-am scris...
O intrebare: Si pe voi va alearga copilasii seara dupa baitza???Pe mine deja ma apuca groaza...hihi...sa invatat un smecher si jumatate!Nu mai vrea sa stea la imbracat, se da jos singur din pat si o ia la fuga!Daca merg sper el face un fel de "haaa" si schimba brusc directia.... Fara tati care sa-l tina si eu care sa-i prind repede pampersul nu reusesc intr-un ceas sa-l imbrac...Fuge prin camera si se trage de putza!!!
ellen pupici multi Alexutei!Sa-i treaca repede burtica!
Ah...mi-am adus aminte...da, pai scrisesem un mesaj pe la amiaza si cand sa-l trimit sa luat brusc curentul!!!acu mi-am amintit
Andreea_si_Doru, si eu imi doresc un bebe 2 cat mai repede, asa ca sa scap cu ei deodata
hihi...si tati era super hotarat cand Stefan era in burtica lu mami ca dupa ce nasc si face un an ne apucam de bb2...ei bine chiar ieri avusem o discutie pe tema asta si mi-a zis dezamagit ca nu se mai crede in stare deocamdata sa suporte inca un bebe plangacios pe langa Stefan...si cica sa mai asteptam vreo 3-4 ani![]()
![]()
Hm...asa ca deocamdata suntem la faza de proiect...asteptam cu nerabdare sa-i treaca la tati frica de bebe mic si plangacios
Dar si eu sunt de parere ca totusi cel mai bine este dupa 3 ani cand copilul e mai independent, e foarte greu sa te imparti in doua cand sunt atat de mici si au amandoi nevoie de tine in moduri un pic diferite.Oricum, nu imposibil!![]()
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
Mada spune:
La multi ani! Paula Diana sa fii cuminte si sanatoasa!
eu ma uit si la pozele de un an si la cele de la nastere ale Dienutei, de mica avea o fata de stregarita frumoasa!
noi suntem bine, i-am dat jos panasamentul azi , nu mai are nimic, a prins o cojita subtirica, nu mai e rosu
ptr caca moale si des, supa de morcovi, orez fiert si chiar si apa de orez daca e moale rau, branzica de vaci, dar de a 2 a zi, carnita fiarta. daca diareea e rebela ii poti da si epitrim sau sumetrolim, caree biseptol, dar inainte intrebi medicul, smecta dizolvat in ceai de menta daca se poate fara zahar, chiar si daca e fiert
va pup
bebe 2 ??? nici vorba inca, dar cum ii spun eu lu tati ... tot il facem noi pe Filipas 
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
ana_a spune:
danina, acuma m-am uitat la pozele voastre!Scumpa foc printesa ta!Oh...si ce linistita statea ea pe pat si manca biscuite...uite, pe dracusorul meu nu as putea sa-l tin asa...cred ca intr-o secunda ar fi in picioare cocotat ....
wow si ce rochita frumoasa!!!Foarte frumoasa petrecerea!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
roandre spune:

PAULA DIANA

, sa ai o viata frumoasa, plina de noroc si fericire si o mami sanatoasa care sa te ingrijeasca cum numai ea stie!
Sa-ti traiasca Dana si sa te bucuri de ea toata viata!
Am vazut pozele si toti 3 sunteti frumosi iar Diana e o strengarita dulce foc.
Sanatate multa la micutii bolnaviori si vreau sa aud numai vesti bune in curand!
Vad ca vorbiti de bb2...si noi ne dorim foarte mult inca un bb care sa vina cat mai curand. Tare bucurosi am fi daca pana la sfarsitul anului mi-ar iesi al doilea test pozitiv din viata mea.
Asa ca noi...."muncim" cu drag si spor...hehehe
Ana_a, pe mine nu ma alearga inca Alexia dupa baita....sta in baie cocotata pe masa de schimbat si mai se smiorcaie ea, se mai freaca la ochi dar inca mai reusesc s-o imbrac....sa fiu fericita inca?
Lilia, maine ne vom ruga pt micuta Amelia! Trebuie sa fiti tari!
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.