Bebelusi de nov-dec 2004 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

azi avem petrecere mareeeee!!!! prima aniversare de 1 ANISOR! nu-mi vine sa cred. LET'S PARTY pentru micuta IOANA MARIA! IRINAA sa va traiasca sa fie sanatoasa si va aduca numai bucurii si satisfactii

miki!!! kuweit??? sua?????? plimbaretilor dragi! sa va fie de bine si sa va distrati bine. ce de poze o sa vad iarasi!!!
jasmine o sa-i transmit didei salutarile tale. azi chiar merg pe la ea.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragi mamici, mai primiti pe cineva in gaska voastra ?

Am si eu o fetita care in curand implineste 1 anishor. Si e asa de cuminte ca ma lasa sa mai "pierd" si vremea pe net

gandacelu am ramas datoare cu un raspuns si nu voiam sa iti "stric" topicul, asa ca dc imi permiti iti raspund aici, Sara e nascuta in aceeasi zi cu Ioachim (de el era vorba :)

pt mamici si pt bebici.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor. Sunt foarte pe fuga, la 1.30 plec iar la mama la spital...ce sa zic????? inca u i-a facut RMN-ul, deci nici nu au operat-o....e tare ingrijorata si noi pe langa ea...eu sunt istovita de atata munca, nu am nici un ajutori,Mihai pleaca la sv la 8 si vine tot la 8...tata, cat sa ma ajute si el, se tot vaita de mijloc si cand nu ma duc eu la mama , se duce el, alearga de colo colo, e obosit rau...urez si eu FELICITARI matusei IOANA, sa va traiasca MIRUNA (superb nume!!!) si sa fie macnacioasa ca...mine!!! FLORI, sanatate multa, sarcian usoara, na ca ai spart gheata, esti tare!!!! FELIS, te asteptam cu drag, si il pupam pe MIhaita dulce!!!! CUSCRAITZO, pupam pe gemenei si le uram toate cele bune!!!!
E cea mai dificila perioada din viata mea!!!! nu m-as fi gandit ce rau e sa o stiu pemami inspital, mama pentru mine e un inger, e modelul meu in viata, e tot ce am mai scump, dupa Paul!!! sper ca nu v-am plictisit, ma duc sa ii dau lui paul sa manance ca sa putem pleca din timp.......pe curand!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna fetelor. Sunt foarte pe fuga, la 1.30 plec iar la mama la spital...ce sa zic????? inca u i-a facut RMN-ul, deci nici nu au operat-o....e tare ingrijorata si noi pe langa ea...eu sunt istovita de atata munca, nu am nici un ajutori,Mihai pleaca la sv la 8 si vine tot la 8...tata, cat sa ma ajute si el, se tot vaita de mijloc si cand nu ma duc eu la mama , se duce el, alearga de colo colo, e obosit rau...urez si eu FELICITARI matusei IOANA, sa va traiasca MIRUNA (superb nume!!!) si sa fie macnacioasa ca...mine!!! FLORI, sanatate multa, sarcian usoara, na ca ai spart gheata, esti tare!!!! FELIS, te asteptam cu drag, si il pupam pe MIhaita dulce!!!! CUSCRAITZO, pupam pe gemenei si le uram toate cele bune!!!!OTI, multam de grija!!!
E cea mai dificila perioada din viata mea!!!! nu m-as fi gandit ce rau e sa o stiu pemami inspital, mama pentru mine e un inger, e modelul meu in viata, e tot ce am mai scump, dupa Paul!!! sper ca nu v-am plictisit, ma duc sa ii dau lui paul sa manance ca sa putem pleca din timp.......pe curand!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
noi dupa muci am intrat si in capitolul fierbinteli, azi noapte a facut febra 38,1.Nu a putut dormi mai deloc din cauza ca se ineca cu toate ca scoatem noi tot ce puteam cu pompitza. Deci am trecut de dimineata pe ospamox si speram sa ne facem repede bine.
Jasmine cat de bine te inteleg. Asa eram si eu pana in august cand incepusera sa ma doara toate cele: ficat, splina..s.a. Atunci am tras o fuga la mama unde am reusit sa ma odihnesc putin dupa care am vb cu vecina sa-i las fata zilnic cam 2-3 ore pe zi. Si de atunci am si eu timp sa-mi fac linistita treaba prin casa. Acuma nu-ti inchipui ca toate sunt luna dar macar simt si eu ca traiesc ca inainte era de jale. Poate gasesti si tu pe cineva sa te ajute. Conteaza fff mult sa-ti poti face treaba linistita. Eu ma stresam ca nu mi-o puteam face si ma apuca nebuneala.Am scris cam alandala dar s-a trezit moata.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

oau...apai incep petrecrile de 1 an..pai daca e bal, bal sa fie..

La multi anishori cu fericire si bucurii! Ioana Maria!sa cresti mare si sanatoasa !

Bobitzico, mey, ce m-a distrat poza cu fiita(mica) sugand la creioanele alea! super! si seamana cu tine bine de tot!..ce sa mai zic de ochi...superbi!

Jasmine, si eu ma simt obosita mey, ca si io mi-s singurica pacilea , da ce sa fac, ma descurc cum poci. Din fericire, jumatatea imi vine pe la 5-6 si i-l pasez pe David si asa mai am timp de una , de alta. Eu fac asa: il pun pe David in premergator si imi vad de ale mele...el se tine scai dupa mine, mai imi da cu premergatorul ala si la gioale, dar il iert, ca e al meu Se chinuie sa intre cu premergatorul la wc dupa mine, dar , din fericire, nu reuseste , cu tot avantul care si-l ia. Il pun in vechiul scaunel de masina, ii dau o jucarie si il iau cu mine cand fac dus, iar cand gatesc e numai in picioarele mele chinuindu-se sa deschida usile de la dulapuri, gunoi, masina de spalat vase, etc

mai vroiam sa zic cum intentzinez sa-i fac petrecea de un an dar fug ca s-a trezit...

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

aaaaaa...impreuna, bine ne gasisi mey, sa vezi ce fete de gasca suntem!

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

impreuna, bine-ai venit! hai c-o sa bem impreuna peste 1 luna!

hiphiphip uraaaaaaaaa pentru ioana-maria! sa-ti traiasca fetita, irinaA!
moama, acu sa incepem sa depanam amintiri, vorba lui miche hihihi care plangea in barba ca ea nu mai naste si peste 1 h tup si ea la spital hihihi

onita, fii atenta!!!
la ce spital si la ce doctor merge mama ta?
eu am fost ieri chiar langa voi, la Bagdasar, la Dr. Soare (e fff bun)
ce are, concret?
eu aveam hernie de disc, am fost la calcator si mi-a pus oasele la loc... acu stau in pat sa ma refac... cine stie, poate daca are ceva tratabil la calcator, scapa de operatie...

mai bine suna-ma, sa vorbim pe indelete, daca te pot ajuta cu ceva...

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

LA MULTI ANI SI FERICIRE pentru implinirea 1 anisor IOANA MARIA (IrinaA)
Flavia, bine ai venit, te-am vazut si pe la alte subiecte dar n-am idraznit sa-ti spunde grupul nostru!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La Multi Ani , Ioana Maria, deschizatoarea seriei noastre de bebelusi! Sa cresti mare si santoasa, si sa o rogi pe mami sa ne mai dea cate un semn de viata!

Ioana, sa-ti traiasca nepotica!

Jasmne, noi facem petrecerea sambata viitoare (deodata aniversarea si taiatul motzului). Vom fi 14 adulti si vreo 4 copii (strictul necesar: parinti, cumnati, nasi, fini).Toata tarasenia se va petrece acasa, cum am facut si la Bianca , voi lua toate cele gata preparate (patiserii, dulciuri, etc), farfurii , pahare si tacamuri de unica folosinta pt copii (am luat cu Winnie the pooh), spre disperarea mamelor, care sunt oripilate la gandul unei mese fara tacamuri ca lumea si serviciu de portelan. eu insa, n-am chef si nici timp sa spal vase supa 20 oameni, asa ca... Voi comanda un tort mai deosebit, si gata distractia.De obicei aniversarile le cam facem pe la restaurante, dar chestia cu motzul mi se pare mai firesc sa se desfasoare acasa, nu stiu de ce.Trebuie pregatita si tavitza cu minuni, din care isi va alege musiu' 3 obiecte, sa nu uit , la cat de ramolita sunt in ultima vreme.

Impreuna, bine ne-ai gasit!

Noi suntem cu tusea aproape reparati, Bianca mai trage cate o serie, dar sper ca in curand sa fim ca noi. Eu am mare norc ca ai mei nu fac febra decat f.f rar. Ele, multa sanatate Denisei!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput