Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 15
Liana30 spune:
oanaaaaaaaaaaaaaa

ce faci? cum eeeee?
da mamaaaaa asa e mai alesc cand isi pune in cap drak-ul de olteanca![]()
tanya cu mine ajungi la sigurrrrr
bafta..multa..
bety da fugutza ca ete acuma se gateza si pag 10..
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Avalon spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Avalon incerc sa te ajut eu..
deci..
1---cel mai simplu..intrebi gardianul si iti explica el..ajungi la fix..
2--deci..intri in spital...mergi drept in fata..pac dai de un zid..faci la stanga...(acolo gasesti gardianul..il ocolesti daca nu vrei sa-l intrebi).si prima la dreapta...urci o scarita..si apoi cum se termina scarita..faci stanga..mai mergi putin in fata..si..si..dai de un
si langa este ecograful...
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana, multumesc mult de tot!
Intr-adevar nimic nu-i imposibil, eu simt ca sunt foaaaaarte aproape. Apropo, am o idee pt titlul subiectului :"Incantatoarele paciente ale dr.Moisa", ce ziceti? Pt ca toate sunteti incantatoare.

Alexia27 spune:
Avalon, ce zici, o punem de un randez-vouz sambata dimineata la ecograf? Ca si eu pe acolo tot la sus-numita ora.
Liana30 spune:
mi-a facut placere dragelor....si iubitelor
am dat vestea la endometre..nu are rost sa mai incarc pagina si pe aici...
bety
..nu-i rea ideea lui Avalon..ce zici?
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
M Oana spune:
Avalon-Carmecita-Alexia pentru acest trio as venii si eu la Giulesti sambata, asa, de plashere....
Carmen.cita spune:
Am niste emotii ingrozitoare, parca as fi la prima monitorizare
... e adevarat ca e prima inseminare, dar... luna asta n-am facut stimulare si mi-e teama
... daca foliculii mei nu vor fi la inaltime? De fapt daca stau sa ma gandesc bine, de fiecare data am avut emotii.
Cand am sunat la dr.Moisa iar am fost putin stresata, mai ales ca am sunat destul de tarziu, cand colo, m-a chemat imediat
.
OANA, sunt alaturi de tine si sper ca vii cu vestea cea mare.
M Oana spune:
Asta-i Moisica....
Nu te amana, nu-ti da sperante cand nu e cazul, iti spune verde in fata ce gandeste si e precisa ca un ceas elvetian in tot ceea ce face.
In ceea ce priveste emotiile, iti spun si tie, iubita mea, ce i-am spus si Alexiei: cand faci ceva cu sufletul, esti plin de emotii....
.... ceea ce nu e de rau!

Eu n-am facut nimic in viata fara emotii, ceea ce per total a dus la muuuulte reusite superbe....

si langa este ecograful...