Buna si bine v-am gasit. Sunt noua pe acest forum (foarte frumusel de altfel) si am si eu aceeasi problema cu fetita mea. Se scarpina deseori la nasuc si uneori la fundulet si spune ca o maninca rau. Alteori trec zile si nu face asa ceva. Doctorita pediatra ne-a spus sa ducem 3 probe de scaun dar mie mi-e teama ca nu va iesi ceva acolo la analiza (mai avem o experienta de acest gen acum un an). Atunci am facut tratament pe proprie raspundere si au trecut simptomele, dar probabil s-a reinfectat la gradi.
Ce tratament naturist e mai eficient? Acum ii dau de 3 zile helmiflores si speram sa aiba efect. ALtceva mai bun si putin nociv stiti?
Garlic Allium Complex ( de la GNLD) e excelent.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
www.tratamente-nutritie.ro/" target="_blank">Pentru sanatatea ta
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
Crinuta da' nu miroase copilu' a usturoi de la Garlic Allium Complex ? Voi l-ati incercat ?
Multumesc,
g
foarte greu se depisteza la analize giardia si oxiurii deasemenea,trebuiesc duse probe 3 zile la rind si la un laborator care stiti voi ca are o reputatie mai buna.eu sunt din constanta si dr de familie mi-a recomandat un medic care nu si-a pierdut rabdarea sa caute in caca unui copil,exact asa sa exprimat.cam singura dealtfel
un extraordinar de bun centru pt depistarea infectiilor in Bucuresti este bioilumedica.Multe persoane au fost la Sanador, Unirea si nu le-a iesit nimic. La Bioilumedica s-a depistat din prima.