Bebelusi de martie - aprilie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Buna dimineata mai pe la pranz!

Avem si noi un anunt de facut!!!! Avem 3 dintisori!!! Cel de al treilea dintisor s-a hotarat sa apara azi noapte...cand culmea!! Fata mea a dormit neintoarsa Il asteptam cu nerabdare si pe al patrulea. Data trecuta a fost cam o saptamana intre ei.

Mai am sa va scriu....dar am nevoie de o cafea!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Wow!Ariadnabr felicitari pentru noul dintisor!!!!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa lu'mami si a lu'tati

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ariadna - felicitari pt dintisor!!
Vad ca e deja au ajuns cam toti bebelusii la varsta dintisorilor
Si eu sunt curioasa cand ii vor aparea Irinei cei de sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ia uitati-va aici, l-am luat de la "Discutii generale"....
http://www.7lieux.com/article.php3?id_article=484

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Buna dimineata dragele mele,ne-am trezit si noi pe la 9 sa papam dupa ce am dormit toata noaptea incepand de la ora 7 seara! Va dati seama ce ingeras de fetita are mami... numai ca mie mi s-a facut dor de Sara si cand am mers eu la culcarica am luat-o langa mine in pat sa imi tina compania si sa o admir putin. Bineinteles ca am deranjato din somnicul ei angelic, mi-a si zambit cand m-a vazut dar am reusit sa o pun in patucul ei unde fericita si-a continuat somnicul. Ma bucur ca inca nu e nelinistita din cauza dintisorilor si putem sa ne odihnim bine cu totii, mai putin Narcis care din cauza serviciului are un program mai aparte. In rest suntem bine, papam deja 1/2 mar + 1/2 banana + 1/2 suc de portocale + 1/2 biscuite fara gluten, date toate prin razatoare si papam cu pofta la masa de la 12-13, adica a 2-a masa din zi. Sara lui mami, de 2 zile a renuntat la a 5-cea masa, si deci avem 3 mese de lapte (aprox 210 la fiecare) si una de fructe pe care o suplimentam cu 1/2 portie de lapte. Sunt foarte fericita cum merge cu diversificarea iar peste 2 saptamanani si jumatate vom introduce masa de legume.Am vizionat si eu si admirat ispravile prietenului nostru Benny, caruia ii place se pare sa se 'dea' adult si-l imitat pe papa cu succes. Eu un dulce de care ne este tare dor. Alessia, zici ca maine ti-ar conveni sa mergem impreuna la shopping ? Daca da atunci trebuie sa-mi gasesc o modalitate de a ajunge in Sint Nikklas doar eu cu Sara pentru ca daca Ben nu vine parca nu l-as aduce si pe Narcis cu noi, sa fim doar noi fetele cu bebeii. Mai vorbim pe yahoo, pupici.Daria, tu se pare ca esti mamica de copil precoce, felicitari! Cred ca si eu as ramane "muta" daca as descoperii manifestari atat de precoce la Sara. Eu sincer nu prea incerc sa vad ce poate si nu, o tin insa sub observatie si sunt tare mandra de ea pentru fiecare gest mai deosebit! Ma bucur de asemenea ca a dormit Brien si a fost cuminte si v-ati mai putut odihni si voi pe langa el .Ariadna, felicitari pentru cei 3 dintisori ai Soniei, la cati mai multi si sanatosi, fara prea multa durere !Andruzza, am vizionat cu placere albumul de la 7 luni a lui Rares de care ne place foarte mult ! A crescut atat de frumos si se vede de departe ca mami are gusturi frumoase la hainute ! Si inca ceva... esti o draguta ca mi-ai pus site-ul la favorite, multumesc !An-k si Bia, v-ati trezit frumoaselor ?Subscriu si eu cerintelor cu poze noi: Rrox, mamacita si nu numai!micuta Sara, familia Sarei, poze danna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

dannaSara - bebelusha dintre bebelushii preferati! Imi plac foarte tare pozele din albumul tau!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Am revenit! Multumim pentru felicitari!!

Daria Am facut si noi acelasi experiment cu Sonia "unde-i bb?" si intradevar a pus manuta pe bebe de fiecare data, dar mai departe de atat nu am mers! Felicitari pentru iepuras!!

Alessia Multumim de aprecieri! Pupici lui Benny cel voinic!!

Andruzza Am vazut frumosul!! Pupici de la Sonia

Adseana Ma bucur ca ati avut o noapte mai usoara

Va pupam si sper ca veti avea o zi frumoasa!

Madalina si bebe Sonia
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">Aici poti schimba viata cuiva!

www.babiesonline.com/babies/s/sonia/" target="_blank">Sonia
Sonia 7 luni!
Sonia in vacanta - 6 luni!
Sonia la 5 luni Sonia la 4 luni Botez Sonia pana la 4 luni

www.snugglepie.com/ezb/214953.png" target="_blank">Varsta Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

andruzza, mii de !micuta Sara, familia Sarei, poze danna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

am primit si noi,cadou, dintisorul nr 2!

p.s noua ne aduce dintisori,ursuletul Oetker.Asta pt ca-l iubeste tare pe Brien .Ii da dintisorii ca sa-i foloseasca la papat,la rontait si,uneori la spart cate o nuca sau deschis un capac. El trebuie sa aiba mare grija de ei,sa nu-l supere pe ursuletul cel darnic.

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Sonia, felicitari pentru dintisorul nr 3!!!!!!!!!!!!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput