Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

In sfarsit am reusit si eu sa dorm toata noaptea! ce bine e!

Lavi02 super vestile despre Mirela! Deci miercuri va aparea bb-ul lui Mandy si pe joi/vineri al Mirelei...
Abia astept pozicile cu Silviutza! Eu acum vreo 3 zile am fost involuntar "baby-sitter" (nu stiu daca v-am mai spus vreodata ca eu sunt anti-talent la copii: pe cat lipici are sotul meu, care are si mintea lor, eu habar n-am ce sa le fac. Si intotdeauna pentru un copil, datorita atitudinii noastre diferite, el e "Cosmin" iar eu sunt "tanti" ). Asaaa... si ma trezesc intr-o dupa amiaza cu vecinutul meu, care e in clasa a 3-a si care nu avea cheie (s-au mutat de curand si mai fusese o data la noi, cu maica-sa si fratele mai mic). M-am scos elegant din incurcatura (ca habar n-am la nivel de joaca ce faci cu un copil de clasa a treia) pt ca avea lectii de facut si am zis: hai sa facem lectiile pt maine. Copilul era incantat ca are "ajutoare", in schimb, dupa vreo ora de teme eram ingrozita de ce exercitii complicate si ce termeni stiintifici se cer la acest nivel!!! Sincer, a avut un exercitiu (ceva parca la stiintele naturii) pe care nici eu nu am stiut sa-l fac, asa ca ne-a salvat sotul meu cand a ajuns acasa! Si inca ceva: ghiozdanul copilului avea vreo 6 kg! Nu exagerez, parca il vad cu spatele stramb peste cativa ani...

Gata, ca am divagat.

Ripley trebuie sa fii tare usurata ca ai ajuns la termen! Ma gandesc ca sentimentele sunt contradictorii, ciudat, nu, cum in urma cu cateva luni spuneam "ce mult mai este" si acum.. intra tot timpul la apa.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Tania, sunt usurata ca am ajuns la termen, insa as fi si mai usurata sa scriu din nou pe forum cu bebelica in patut langa mine :))
Ma bucur tare mult ca Mirela e bine, poanta ar fi chiar sa i-o ia careva inainte dupa ce-i tinem pumnii de saptamani bune ca va fi prima.
Da, Mandy, e bine ca stiu cat exact suma si oricum ii vom mai lua un cadou (ma gandeam cu mama la ceva bijuterie pana in 1,5-2mil) si flori. In fond 5 mil sunt cam 140 eur, deci mi se pare chiar o suma de bun simt, mai ales ca ea nu este angajata la clinica respectiva ci vine ca privata pt noi.
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Tania, eu in principiu raman miercuri in spital dupa monitorizare dar cred ca cezariana o voi face joi sau vineri, deci cam tot atunci cand o va face si Mirela Anca. Sper ca bb este de aceeasi parere cu mine si va mai avea rabdare suficienta.

Ripley, cred ca as prefera si eu sa existe spitale particulare unde cel putin stii ca dai un ban dar primesti si ingrijire si chitanta...

Mandy, maine 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salut fetelor !!!
gata , m-am intors definitiv !!!
am facut numeroase drumuri pana la astia cu netul, mi-au tot promis, da nimic.
pana la urma m-am instalat azi dimineata la ei in birou, si le-am zis ca nu plec decat cu un baiat care sa imi instaleze;se uitau la mine ca la felul 15, dar i-am informat ca mi-am luat si un senvis la mine, si ca sper sa aibe o moasa in cladire, ca nu se stie niciodata ...
ei, si pana la urma mi-au cautat contractul si mi-au zis sa o iau inainte, ca vin si ei cu cablurile in urma mea ... am plecat, dar le-am zis ca daca nu apar rapid, ma duc la ei inapoi, dar de data asta ma imbrac in costum de baie ... pai si s-au speriat baietii, ca in 10 minute dupa ce am ajuns acasa, venisera si ei ...

acu ma apuc si eu sa citesc din urma cat oi putea; vad ca se zaresc bebeii deja ... iu-hu !!!

ps. zau mi-a fost dor de voi ...

amr 44 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ripley, ti-am trimis un Mail pe adresa de Yahoo, daca ai timp si informatii, te rog sa-mi dai de stire....mersi.

Mandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Neata fetelor’
M-am trezit si eu pe la 5 din cauza de una bucata sot fara somn si daca tot am facut ochi, mi-am spus ca nu are rost sa mai dorm fiindca imi va fi mai greu la trezire, somnul meu cel mai dulce este intre 5-7 dimineata. Si asa am multe de facut pina plec la servici ( prima “misiune” este sa va scriu voua ) asa ca va trece timpul repejor.
Anamari o buna prietena s-a oferit sa doarma la mine noaptea; i-am spus ca nu este cazul ca voi fi bine dar ea a insistat si mi-a spus “ draga, de ce nu vrei sa vin si cu ocazia asta respir usurata, mai scap si eu de soacra-mea care imi sta pe cap?” asa ca am acceptat.
Bic am auzit ca-i bine sa ii mangaiem, sa le vorbim; si eu ma amuz seara cind stau linistita in pat si incepe sa miste. Aseara tati isi tinea mana pe burtica si eu stateam pe partea dreapta ( ceea ce nu-i place ei deloc) si cind mi-a tras un sut am simtit ca ma electrocuteaza, am sarit in sus. Dimineata cind ma trezeste pe mine vrea sa vada ce face si fata noastra si pupa burtica cu putin zgomot ( “tzuguiat) si sa vezi atunci cum ne amuzam amindoi cind da semne de viata. Si eu mi-am spus ca poate sintem egoisti si trezim fata asa de dimineata ptr. amuzamentul nostru, dar tati mi-a replicat “lasa, sa fie matinala ca noi, doar nu o sa crestem puturosi la usa…”
Ripley felicitari si tie ca ai ajuns la termen! Ma bucur ca a mers faza cu gheata insa ai mare grija te rog mult sa nu racesti, ca nu-ti trebuie asta acum.In general, cu aranjatul casei stiu si eu cum este, cred ca nu se termina niciodata, mereu exista cite ceva de facut, chiar si intr-o casa pusa la punct.
Lavi02 ce bine ca Mirela este bine si ne tii la curent. O sa ma duc si eu la album dupa ce va scriu sa o cunosc pe Silviutza.
Mandy eu una, daca as fi in locul tau as da plicul inainte, ca sa stau linistita, dar poate fetele te sfatuiesc altfel. Ma gindesc ca “dupa” emotiile vor fi multe si toata concentrarea ta se va duce la bb nu la dr. Ce bine ca sotul tau va sta cu tine in Cluj.
Tania pina creste Stefanel, vei fi o super baby-sitter; si pe mine ma cam depasesc fazele astea si nu prea as stii acum ce sa fac, altceva decit sa ma joc cu copilul respectiv.
Dineutza bine ai revenit! Ai fost tare de tot , cum ai reusit sa- determini sa-ti instaleze cablurile, bravo tie!
Fetelor, ce bine ca multe dintre voi , cele mai inaintate in sarcina ati ajuns si depasit termenul cu bine!

Pupicei multi,
Ina si bebelusha 33+

Virsta puisorului meu:
http://tickers.baby-gaga.com/p/boa336pp_.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare tuturor burticutzelor,

revin si eu dupa o luuuunga absenta, insa nu am rei=usit inca sa-mi instalez internet prin cablu, dar sper sa o fac macar pe la 1 nov.
Felicitari tuturor care ati aflat ca bebei sunt ok!
Eu tocmai am fost la o eco azi si mi-a zis ca bebe este in urma cu 1 - 2 saptamani fata de varsta sarcinii. Mi-a zis sa mananc mai mult si sa iau Materna. Voi luati Materna?
Aaaaaa, uitam sa va spun, se pare ca avem o fetita!!!!! De care ne bucuram tare, insa nu ne-am hotarat la un nume... va vom anunta imediat ce vom hotara.

Va pupam,

Camelia 30+

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051227/dt/7/k/91de/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna burtici! Eu zilele astea am tot umblat, am fost sa iau patutul, lenjeria, am mai luat cateva lucrusoare, maine o sa montez patutul, o sa spal lucrurile, duminica o sa le calc si luni merg la spital...cu bagaj cu tot, o sa vad daca ma va opri sau nu, sincer nici nu stiu ce vreau sa raman sa nasc sau sa-mi mai dea drumu acasa cateva zile? Am facut curatenie generala in casa(mai mult sotul decat eu) asa ca totul e pregatit, dar eu nu sunt inca, parca au trecut prea repede cele 9 luni, iar eu intru in panica acum la sfarsit!Catutza 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna dimineata! Am citit ca mai toate fetele sunt cam..indispuse...si asa si eu...din pacate. Ieri dupa o zi plina in care am alergat prea mult pentru rezistenta mea, si mi-a fost si frig, nu visam decat sa ajung acasa si sa ma bag in pat cu un ceai fierbinte...Cand ajung acasa, usa nu se putea deschide pt ce probabil cineva a incercat sa intre si a stricat butucul. Asa ca... alergat pe la administrator, venit cu bormasina, spart butucul..etc....Iar noaptea n-am prea putut dormi gandindu-ma ca daca ar incerca cineva sa intre acum.....

Asta e, o sa incerc sa ma bine dispun,cumva...Ce ziceati de intalnirea de sapt. viitoare? Poate nu mi se mai intampla nimic neasteptat si reusesc sa vin...

A, am primit si eu cartea fam Capraru....mi s-a parut bunicica, atat cat am rasfoit-o...desi am vazut ceva inadvertente cu ceea ce stiu eu de la scoala, in special in ceea ce priveste alimentatia...Pe de alta parte, cate capete, atatea pareri....Cred ca e ff important si instinctul in a creste un copil, nu exista sabloane....Sunt convinsa ca vom fi niste mamici bune, sensibile si intuitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ma iau toti dracii!!! M-am apucat sa uploadez poze si imi crapa conexiunea de n ori, pune-te si reseateaza calculatorul ...

Dienuta, mortala ca de obicei! Bine te-ai intors si ramai cu noi, aici, pe baricade!

Intre timp am pus hainutele puiutei la spalat, mi-era si mila de ele, ce frumos stateau impaturate in dulap. Am aruncat direct teancul de body-uri in masina... zau ca mi-era mila. Acuma sa vezi pana le intind, 8-9 bucati din fiecare!

Lavi02, inca 36+ da' nu va zic cate kg!

Mergi la inceput