Mai trebuie fiert laptele pasteurizat??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Sigur il voi fierbe cind va fi nevoie !...am pus la fiert o cutie de dorna in garantie bineinteles , sa fac brinzica calcica , si s-a brinzit inainte sa-i pun calciu...asa ca nu poti sti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

Pt.Lidia- Si o prietena a mea a patit la fel cu laptele Dorna si dupa ce a stricat vreo 3 cutii a intrebat revoltata vanzatoarea care a lamurit-o ca...nu trebuie fiert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Sigur ca parerile sunt impartite.O vecina de-a mea de ex ii da copilului laptele la punga nefiert de la un an si ceva si nu a vut nimic copilul niciodata.Eu una si pe cel cu UHT tot il dau in clocot o data ca asa cum a zis cineva nu se stie niciodata si asa ne-a recomandat si pediatra de cand am inceput cu lapte de vaca.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Laptele pasteurizat ambalat la cutie nu trebiue fiert, scrie si pe ambalaj, cel la punga trebuie fiert.Cel putin asa stiu eu

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
"Lumea este plina de minuni, dar nimic nu este mai minunat ca omul." SOFOCLE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Susulina, fetita ta mi se pare cam mica pentru chiftele, mai bine niste perisoare, dovlecei umpluti, ceva mai moale. Sau niste chiftelute marinate,dar tot sunt prajite.
Nu papa supe, piureuri de fructe, de legume,budincute, mar cu biscuit etc, papa de bebe mic?
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai noua ne-a dat pediatra ok la chiftelute din carne de pui de la un an, asa ca Susulina, i-am si facut, dar nu a fost prea incintat baietelul meu ! Nu le-a refuzat, dar cum pina se obisnuieste sa mestece mai trece ceva timp, trebuie sa am rabdare !
Eu am folosit o tigaie tefal si putin ulei, asa am facut chiftelutele ! Aaaa, si foaaarte putina sare !
Succes si sa iti traiasca fetita scumpica !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Ba da,Nadina,mananca,dar mi se pare ca prea putin in comparatie cu alti copii.Stiu ca fiecare copil e unic dar...M-am saturat sa-i dau zilnic aceeasi mancare.Si nu se omoara cu,carnita.Dimineata,pe la 10,30 mananca o jum. de rosie,o rondea de ardei taiat marunt,o lingura de branza dulce(cu care mai nou se ineaca ),2 masline dietetice.Nu mai vrea galbenusul de ou si nici paine.Si mai bea o jum.de ceasca de lapte.Apoi,la12,30 mananca o jum.de mar cu o jum.de piersica si un biscuite,apoiun Danonino fara fructe(de care e f.incintata).La 14 se culca si suge neaparat.Doarme 3 ore,darse trezeste o data sa mai suga un pic.La 18 ii dau supa de pui sau vita in care mai pun si branzica sau ou,intr-un castronel de 200ml.Mananca 3 sferturi si daca s-ar putea mai multa zeama si rondele de morcov.Mai bea 60-80ml portocala siapoi un sfert de para.La 21-cereale-cam 2,5linguri si o ceasca de lapte.Mai bea si ceai.Doarme de la22,30 la 9 dim.Se mai trez. de 3-4ori sa suga(ultima data la 8).Acesta e tot meniul ei.Orice schimbare nu e buna.Gusta si atat.Am incercat retete pt. varsta ei din reviste dar nu i-au placut.Acum vreau sa incerc paste.Orez cu lapte nu vrea.Multa lume ma indeamna sa o intarc ca sa fie mai mancacioasa.la ea o masa dureaza intre 30min. si o ora. Nu este grasa,la 1an avea aproape 9kg si s-a nascut cu 3,400kg.Doctorita mi-a spus ca e sanatoasa,vioaie,inalta si ca asa sunt fetitele mai slabute.Sica se satura probabil din laptele meu daca mananca putin mancare.Asta e.

Mergi la inceput

Multumesc la fel pt. urari Alice.Alexuta mea sigur nu le va manca,dar eu o sa incerc.Poate,cine stie?

Mergi la inceput