Bebelusi de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

No, dupa masa de pranz am avut coafura gratis cu meniul Biancai. A scuipat o data tot ce avea in gura si cum ma plangeam ca nu-mi plac suvitele ce mi le-am facut la coafor, mi-a tras cateva portocalii Bianca. Multumesc mai, mama!

Bianca a primit o jucarioara de la Alexandra no ca am uitat firma si am aruncat ambalajul, dar sunt de calitate foarte buna si preturi rezonabile.
Am vazut-o ieri la stiri pe Alex cu nasul rosu la bunicul in brate

Am incercat azi sa-i fac educatie sa nu "vorbeasca" cu gura plina, dar o lasam pe mai incolo, deocamdata ei i se pare amuzant sa-mi scuipe meniul in fata.

Loreen, mamaruta multumim pentru raspunsuri.
Mamaruta, am vazut pozele cu fetele tale, imi place mult nr.0078. Ce diferenta e intre ele? Unde ati fost la Lacul miresei?

Andreea.a, indraznesc sa intreb (daca nu te superi) cat costa canapeaua, ca astia au niste preturi...V-ati luat masina?

Cornelia, imi imaginez ce spaima ai tras cu Maria. Bine ca ai fost la urgenta. Si mie Andreas imi facea la fel, febra mare si vorbea mult vrute si nevrute, dar nu am ajuns niciodata la convulsii. De cand era mic dr. mi-a spus sa nu il las NICIODATA sa faca febra mare si am fost stresata mereu pe chestia asta, cand era febra mai mare ii mai faceam si impachetari cu prosop/cearsaf umed la temp. camerei. Asta mi-au spus-o la urgenta cand tot asa m-am dus ca tine ca avea febra mare si mi-a zis sa-i fac si impachetari si tin sa-ti spun ca a dat roade. Dar el e oricum sensibil si raceste un-doi si acum suntem la a nu stiu cata serie de 6 luni de moldamin.

3 - 4 luni
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Adina, mi-am adus aminte vazand postarea ta, cum se numeste carticica din care ai mai scris, ca ieri am recitit chestia cu "nu grabi niciodata un prunc, nu trece decat o data pe acolo" si vreau s-o cumpar. Mi se increteste pielea cand citesc randurile alea, tare frumoase sunt.
Cat priveste cerealele noi suntem novice la capitolul asta, eu i-am dat amestecate cu supa si lapte, eu ii dau milumil si cereale am luat tot de le milupa, dar nu cred ca e regula sa fie si cerealele de acelasi producator.

3 - 4 luni
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Micky, nu te supara ca ma bag in diversificarea ta, dar tu in 3 zile ii bagi in meniu 3 alimente noi, diferite? Eu stiu ca se da doar un aliment nou pe saptamana si se urmareste reactia copilului. Daca pateste ceva, de unde stii de la ce este?
Babygirl cerealele pot fi de la orice firma. Scrie pe cutie cate lingurite sa pui. Pentru inceput stiu ca sunt bune cele de porumb, orez, dar eu cred ca lor le plac mai mult cele mai aromate, cu fructe.
Cornelia, cred ca v-ati speriat de moarte. Dar de la ce a fost?
Fran, tu ziceai ca ii amesteci Iepuretelui pireul de fructe cu lapte si ii dai cu bibele? Merge, ca as face si eu la fel?!
Eu ma intreb ce-o fi in burtile copiilor cu lapte si fructe, ca ma gandesc ce ar fi la mine!
Da, ploua cu sarbatoriri in octombrie! Si noi am facut pe 11 octombrie 9 ani de la casatorie. Au trecut asa multi, ca nu-si mai aduce nimeni aminte. Si de cand cu bebeul, am uitat de tot.
Sa fim fericite cu toatele alaturi de sotii , de copiii nostri, de parinti, de prieteni si de.....socrosenii (cum le zice Androix)daca se poarta frumos!

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Elisor - am dat aprox. 11 mil anul trecut. Lui Andrei i-a placut mult culoarea si acum asteptam "finante" ca sa retapitam alte 2 fotolii cu acelasi material (ca au si material separat acolo). Oricum, avem o sufragerie galben cu portocaliu. Te ia somnul garantat!

Cate despre masina.. nu ne-am luat. Mai asteptam.. Poate pana la urma gasim una buna.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

dupa ce ne-am cautat piciorutele de vreo cateva zile, acum ca am dat de ele am inceput sa le ducem la gurita!!! care cum pica la mana!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

OLga, cred ca am mai scri aici, bebelina mea nu bea cu bibe sa o tai. Se joaca mai mult cu tetina in gura decat sa traga si dupa cel mult 15-20 ml nu mai vrea deloc. Si mie mi-ar fi mai usor sa ii dau cu bibe dar ce sa-i fac, asta e! Eu ii fac subtirel laptele cu cereale ca altfel vad ca face nazuri si mananca putin. LApte nu bea deloc fara nimic in el. Eu am incercat NAn si Bebelac, acum am luat Humana sa vad daca ii place.

Elisor, carticica aia se numeste "Bun venit Bebelusului", cred ca despre asta vorbesti..... E din seris CARTI IN DAR, sunt niste cartuluii mititele cam un A5, copertate cartonat. Eu mai am una, foarte dragute.

Ce o avea fata mea? Azi s-a trezit la sapte, a mancat ea cam in dorul lelii si a adormit pe la opt si ceva cred pana la ora 11. Tatai a intrat la noi pe la ora noua cred si mi-a spus ca "vorbea" in somn:))
BUn! Am mai mancat putin de la san, ne-am jucat si am adormit pana la trei. Acum i-am dat 30 de ml suc de fructe ca mai mult nu a vrut si a supt foarte putin. MA gandeam sa iesim afara a ca e cald si frumso si cand ma duc la ea MOTZAIE. PAi azi mai mult a dormit si nu prea a mancat. Ce d-zeu sa fac? Afara daca ies o sa apuca sigur foamea si ma aduce rapid inapoi.
MA duc sa incerc sa o imbrac si sa o mai incerc la san.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eli,uite ca ti-a rasp.cloreta.eu am comandat carticica la www.dol.ro.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

poza zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari mamici si bebici ,
am cam tras kiulu' la scris...ufff, incerc sa citesc tot ce scrieti si as avea si eu multe de zis dar n-am timp nici sa mor... sambata am casatoreala personala , am mii de chestii de rezolvat iar kupilu' nu ma lasa sa fac nimic...
De 2 luni Alyssa are simptome clare de dintisori si inca n-a iesit nimic, asa ca meniu zilnic crema si masaj la gingii, uneori supozitori cu paracetamol, plimbat in brate (mult si des), mancat haotic si miorlaituri in disperare.
Luni a facut si vaccinul si sunt terminata de oboseala si de griji...cum de felul meu sunt mama plina de calitati...adika ultra paranoico-prapastioasa, am ajuns cu psihiku' la pamant.
La primul vaccin (2.5 luni) a facut cateva zile febra (max 38.5), i s-a umflat piciorusul si a vomitat acid 3-4 zile plus ca plangea des si voia numai in brate zi-noapte. Acuma mi-a facut febra 39.5 si i s-a umflat tare rau pulpa si genunchiul, nu suporta compresele, plange si nu mai stiu ce sa fac ca s-o linistesc. Din fericire mananca si doarme destul de bine dar a inceput sa tuseasca azi dimineata si mi-e tare frica sa nu faca ceva complicatii. Doctorii astia parca-s batuti in cap (sau oi fi eu prea )...zic ba ca-i normal, ba ca nu-i de la vaccin, ba una ba alta...nu mai stiu ce sa cred. Am vazut ca majoritatea bebicilor nu au nici un fel de probleme dupa vaccin...oare cum o fi normalcu reactii sau fara
Na' ca m-a lovit logoreea... daca tot m-a apucat si piticuta mea inca doarme va scriu si eu despre soacre...Am vazut ce "bucurii" au unele dintre voi si zau ca nu va invidiez, eu sunt norocoasa ca (viitorii)socri sunt super ok, n-am avut niciodata probleme cu ei si ne vizitam des dar is batrani rau si nu intra in discutie sa ne ajute cu copilul, cred ca nici n-as vrea de fapt desi uneori tare bine mi-ar prinde. Ah, socrellu a castigat de doua ori la loto si au impartit toti banii cu noi, dragut din partea lor, nu?
Ma gandesc ca acum cativa ani in Ro era sa am o soacra cum nu doresc nici dusmanilor...atunci sigur declansam socricidul!
Hai gata cu vorbareala ca tre' sa ma apuc de treaba ca te sperii ce-i aici!...ajutor...vreau o casa mai mica...sau sa se faca treaba singura...

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Maysa- hai meeey, pai daca omu' e nesimtit crezi ca se schimba la vederea unei mamici cu carucior? Si noua ne-a zis ca putem face branzica folosind iaurt da' cica e mai complicat si nu ne-a mai zis cum...
Laura- Iepuretele haleste la gramada si lapte si fructe. Si eu m-am mirat cand mi-a zis dr. sa-i dau da' cica e ok...si chiar nu are nimic. Bine la noi kaki vine ceas- o data pe zi cand manca doar cereale iar acum de doua ori ( de cand cu fructele)- pe la 8-9 si pe la 6. De fapt haleste intai fructele si apoi ii dau lapte si pentru ca nu prea il mai vrea ii trantesc in bibe cateva lingurite de piure de fructe...merge dupa asta ca uns
Adina- daca bea Humana poti sa-i dai cereale CU LAPTE de la Humana si cereale FARA LAPTE de la orice alta firma( de ex. - fulgi de orez de la Milupa, porumb de la Bebelac, orez cu trei fructe sau orez, porumb si tapioca de la Nestle etc). Pui in prima zi o masura ( eventual de la lapte- ca cerealele nu au lingurite in cutie) in lapte si apoi cresti treptat. Laptele devine mai "gros", eu folosesc tetina reglabila pentru cereale.
Cornelia- imi pare rau ca te-ai speriat asa rau cu Maria.
In ceea ce priveste "accidentele" cu Stefanu...si eu i-am dat Patriciei la munte sa bea lacrimi artificiale ( folosesc eu cand port lentile de contact) in loc de vit C. Seamana sticlutele...dupa aia mi-am dat seama si i-am dat ceai...si la sfarsit zic, hai totusi sa-i dau si vit C...si i-am dat tot lacrimi artificiale

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, multumesc frumos. esti mereu p faza cu raspunsurile. am citit ca vreti sa=-i puneti cercelusi? unde ? si noi stam cu cerceii in cutie inca..

ati vazut stirea cu bebelusul care s-a inecat cu laptic si a murit? m-am ingrozit. ii daduse tatal lapte cu boiberonul si apoi nu a ridicat bebelusul in pozitie verticala ca sa scoata aerul. a murit! m-am speriat pt ca uneori la ultima masa si eu o asez in patut fara sa o mai tin ridicata pt ca adoarme. voi faceti mereu asta? asa m-am speriat incat am zis ca de acum nu mai neglijez...

oare ce face inesuca? cum i s-o fi vindecat degetul? eu sunt la limita rabdarii cu toate durerile ce le-am suportat de la nastere incepand. pur si simplu nu mai rezist. sunt rupta, terminata. plang de durere si oboseala. la noi in casa e inca santier din cauza balconului inundat, mihai de cand s-a mutat la concurenta da si mai putin p=acasa, iar ema urla de 2 sapt intre 5 si 7 fara sa se opreasca. nici nu ma mir. la cat sunt eu de obosita. si ar tb sa stau in pat ca sa se vindece naibii degetul, dar nu, eu ma plimb cu ema prin casa pt ca plange. printre materiale de constr, plase si placi de faianta. noroc ca la ora asta doarme. si doarme pana dimineata. cred ca ii ies in curand si ei dintisorii ca se trage de gingie, se face ghem si plange de mi se rupe sufletul.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

poza zilei

Mergi la inceput